Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα θα ηθελα να ρωτησω κατι,ειμαι στη φαση που προσπαθω να αποθηλασω το μωρο εχει μπει στον εβδομο μηνα.Το γαλα πετρωνει τωρα πιο συχνα στο στηθος μου γιατι δινω και λιγο μπιμπερο καθε μερα στο μωρο για να ελλατωθει σιγα σιγα και το γαλα μου.Θα ηθελα να χρησιμοποιησω θηλαστρο αλλα δεν ξερω αν ειναι επωδυνη η χρηση του μηπως μπορειτε να πειτε τη γνωμη σας και επισης να νοικιασω η να αγορασω?

Δημοσίευση

καλησπερα!!Εγω ειχα αγορασει θηλαστρο για τις φορες που θα τυχαινε να λειπω κ το χρησιμοποιησα 2 -3 φορες στο συνολο!

Δεν ειναι επωδυνο απο την στιγμη που θηλαζεις τοσο καιρο αλλα ειναι χρονοβορο...

τουλαχιστον εγω εκανα μιση ωρα για 50 ml και αυτο με το ζορι...της nuk ειναι το δικο μου ενα κοκκινο.

Παντως κ την πρωτη φορα που το χρησιμοποιησα δεν μπορω να πω οτι πονεσα!!!

Δημοσίευση

καλησπερα εγω χρησιμοποιησα της medela παρα πολυ καλο και κανει κινησεις θηλασμου δεν ποναει καθολου.απλα αργεις να βγαλεις την ποσοτητα που θελεις.αλλα αν θελεις να αποθηλασεις το καλυτερο ειναι να κοβεις τα γευματα στηθους.γιατι με το θηλαστρο δεν μειωνεις παραγωγη.και αυτο το συγκεκριμενο ειναι λιγο ακριβο.

Δημοσίευση

κοριτσια το προβλημα ειναι οτι προσπαθωντας να μειωνω γευματα αρχιζει να πετρωνει το γαλα στο στηθος και ποναω και πιστευω το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι θηλασμοι που κανω κατα τη διαρκεια της νυχτας αν δεν μειωθουν αυτοι δεν θα μειωθει με τιποτα το γαλα μου.

Δημοσίευση

Για να μην πετρωνει το στηθος θα βγαζεις λιγο γαλα με το χέρι σου ισα ισα να ανακουφιστεις . Αν χρησιμοποιήσεις το θηλαστρο δινεις εντολή οτι χρειαζεται το γαλα και η παραγωγή δεν σταματά .

Προσεχε γιατι μαλλον δεν το χειριζεσαι σωστά και μπορει να παθεις κατι !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
    • Μια χαρά κάνει τη δουλειά του!! Να το πάρεις 😎 είναι ωραίο, ακούς ότι ώρα θες τα πλασματακια σου 😍
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...