Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΡΜΑΕΙ,ΓΡΑΤΖΟΥΝΑΕΙ,ΞΕΜΑΛΛΙΑΖΕΙ...


Recommended Posts

Η μικρη μου 8 μηνων,εδω και αρκετο καιρο,

αλλα τελευταια πολυ πιο εντονα,κανει ολα αυτα που γραφω στο θεμα.

Δηλαδη αγαπημενες της ασχολιες ειναι να μου τραβαει τα μαλλια,

να μου βαζει τα δαχτυλα της στα ματια μου,στο στομα μου,

στη μυτη μου και να αρπαζει γενικα το προσωπο μου

με αποτελεσμα να ειμαι διαρκως σημαδεμενη.

Τα νυχια παρολο που τα κοβουμε διαρκως ολο και καποια γωνια ξεμενει

με αποτελεσμα να με χαρακωνει καθημερινα.

Επισης αυτο γινεται ακομη πιο εντονο οταν θηλαζει στην αγκαλια μου(συνηθως θηλαζουμε ξαπλωμενες)και μου αρπαζει και το στηθος.

Καταλαβαινω οτι με την αφη αντιλαμβανεται τον κοσμο και ειναι

τροπος της να επικοινωνησει,υπαρχει ομως καποιο οριο που πρεπει

να την σταματαω και να μην την αφηνω...??

Το κανει και σε ξενους και δεν μου αρεσει να βαζει τα χερακια

της στο στομα και τη μυτη αλλων ειδικα οταν θα τα βαλει μετα στο δικο της στομα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε μπορω να πω οτι το κανει παντα σαν παιχνιδι,

καποιες φορες γελαει αλλα λιγες.Το εχει συνηθισει τωρα επειδη

την αφηνω τοσο καιρο.Μηπως ετσι μου κανει χαδακια??

Δεν ξερω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα μωρα γενικα επειδη δεν εχουν αλλο τροπο να εκφρασουν τα συναισθηματα τους μπορει να γινουν επιθετικα καποιες φορες, ειτε απεναντι σε σενα ειτε σε αλλα παιδακια. Σου φαινεται θυμωμενη οταν τα κανει αυτα?

Δεν ξερω, μπορει να ειναι κ ο τροπος της που σου λεει "σαγαπω".. Τα μικρα μωρα δε μπορουν να καταλαβουν οτι με αυτο τον τροπο εσυ μπορει να πονας η να ενοχλεισαι.. Και μενα ο δικος μου οταν κοιμομαστε μαζι με ξυπναει χωνοντας τα δαχτυλα μου στα ματια μου. Η οταν θελει να με φιλησει μου κοβει γερες δαγκωνιες. Αλλα καταλαβαινω πως δεν το κανει επιτηδες και ειναι ακομα πολυ νωρις για να καταλαβει πληρως το τι σου κανει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου τα κανει και σε ηρεμες στιγμες οπως αυτες του θηλασμου.

Μπορει καποιες φορες να ειναι και νευριασμενη αλλα αυτες ειναι λιγες.

Νομιζω πως ειναι ο τροπος της να εκφραζεται.

Χαρακτηριστικα οταν πχ μου αρπαζει το μαγουλο της πιανω το χερι

και της δειχνω πως να με χαιδευει απαλα και της λεω το γνωστο''καλη μαμα'' και μετα την χαιδευω και εγω στο μαγουλο απαλα για να καταλαβει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΗΠΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ!ΑΣΤΗ ΜΩΡΕ ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕΙ!!!ΟΤΑΝ ΤΗ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΩΣΤΗΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΛ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι μου θυμίζει αυτό..άραγε;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: και ο δικος μου τα ιδια ακριβως κάνει!!και οχι μονο σε μένα!!!Τα παιδάκια ειδικα τα στριμωχνει στη γωνια τα τραβάει απ τη μπλούζα,τους τραβάει τα μαλλιά και τα γλύφει....!!!!Θέλει να παιξει βεβαια..το βλεπω και γω αυτο..και σε επιφωνηματα πόνου γελάει και συνεχιζει!! :P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσια κ η μπουμπού μου το κάνει,σε πιο ήπιο βαθμό βέβαια...Έχει πολύ πλάκα όταν αρπάζει τα μαλλιά μου κ πάει να κάνει την προσφιλή συνήθεια..Να τα βάλει στο στόμα!!!Κ έχει μια λαχτάρα....Ολόκληρη τρέμει,χαχαχαχα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτά που περιγράφεις λίγο πολύ τα κάνει και η δικιά μου που χουν την ίδια ηλικία με τη μπέμπα σου... .Τρελαίνονται να τραβάνε τα μαλλιά και που να δεις την παπένια μου που βάζει κάτι τσιρίδες από χαρά όταν το κάνει και παίρνει και ένα πονηρό βλέμμα .... οσο για το πρόσωπο θέλουν να εξερευνούν τα πάντα.. .Μην την αφήνεις να το κάνει στους άλλους όταν θα το κάνει να της λες μη... και να της δίνει καποιο παιχνιδάκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι η ηλικια που ολα τα παιδακια εκφραζονται ετσι.Εμεις καθε φορα που μας το εκανε της παιρναμε το χερακι και της δειχναμε πως να χαιδευει.Σιγα σιγα το εμαθε αλλα τωρα που ειναι 20 μηνων δαγκωνει.Κυριως τα μικροτερα παιδακια και αμα την τραβηξουμε δαγκωνει τα χερια της με μανια.Ελπιζω πως ειναι φαση και θα περασει.Παντως με μια φιλη ψυχολογο που μιλησα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αλλα θα πρεπει με τον τροπο μας να τους δειχνουμε οτι δεν ειναι σωστο και να μην τα αφηνουμε να το κανουνε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...