Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Χαχαχα όχι γιατί σηκώθηκα με κράμπες στη μήτρα και γενικά όλο το πρωί με πονάει η μήτρα μου, άρα κάτι μεγαλώνει εκεί μέσα 😅 Θα κάνω υπομονή... Μια βδομάδα έμεινε 😊
Α μια χαρά! Η Παρασκευή είναι πολύ κοντά 😊 Πόσο θα είσαι τότε;
Τώρα είδα το μήνυμα. Εγώ την έκανα εξωτερικό δεν μου έδωσαν κάτι. Μου είπαν να προσέχω λίγο τις πρώτες μέρες θα σου δώσουν οδηγίες μην αγχώνεσαι. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι με έβαλαν να υπογράψω αν πάει κάτι στραβά για την πιθανότητα 1% να συμβεί κάτι,είναι δική μου ευθύνη.
Καταλαβαίνω απόλυτα τον φόβο σου, ειδικά μετά την προηγούμενη εμπειρία. Το καφέ αίμα, ειδικά χωρίς πόνο, μπορεί να είναι απλώς παλιό αίμα και να μην σημαίνει κάτι ανησυχητικό, πολλές γυναίκες έχουν μικρές αιμορραγίες στην αρχή της κύησης και όλα πάνε καλά. Το γεγονός ότι η χοριακή σου ανεβαίνει είναι πολύ ενθαρρυντικό! Κράτα την ψυχραιμία σου όσο μπορείς και μέτρα αντίστροφα για τον υπέρηχο.
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά! ❤️❤️
συνήθως έχω 30αρη κυκλο αλλά μετά την απόξεση δεν έχω και τον πιο σταθερό κύκλο.. θέλει ακόμα το χρόνο του.
@evaa__ μου λυπάμαι πολυ κορίτσι μου. Ημουν τόσο σίγουρη για σένα γιατί η γραμμή φαινόταν. κρίμα..
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.