Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια..αληθινά και μη..δεν πειράζει το ίδιο μου κάνει..πείτε μου σας παρακαλώ ονοματάκι για το αγοράκι μου που έρχεται..τους παππουδες μας τους βγάλαμε..και οι δυο Δημητρηδες..οπότε;;;Ψάχνω..ψάχνω..κάποιες θα πείτε είναι νωρίς ..ναι αλλά εγώ κάπως θέλω να το φωνάζω το παιδί μου..δε θέλω να λέω συνέχεια μπέμπης και μπέμπης..για ρίξτε..

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΟΣ,ΑΓΓΕΛΟΣ Κ ΑΓΓΕΛΟΣ.. :P :woohoo:

ΜΜΜ...Κ ΤΟ ΡΑΦΑΗΛ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΠΛΟ Κ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΟΝΟΜΑ..

ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΣ..

Δημοσίευση

gliko mou tirogaridaki.......

emena ton prwto mou gio ton lene kwnstantino pou mou aresei trela....ton deytero mou gio pou erxetai tha ton bgalw alkibiadh ston mpampouli mou pou pali mou areseu trela.....kai an kanw kai trito kai bgei pali agori(pou tha bgei!!!)tha ton poume aleksandro!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΩ ΣΤΑΥΡΟ ,ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ.ΑΝ ΚΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ,ΧΡΗΣΤΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΤΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ,Η' ΟΔΥΣΣΕΑΣ Η' ΠΕΡΣΕΑΣ???ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ!!!!!Η' ΛΕΩΝΙΔΑΣ???ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ!!!!

Δημοσίευση

Εάν είχα αγοράκι θα του έδινα το όνομα Άγγελος ή Αλέξανδρος! Μου αρέσουν πολύ!!!

Δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να σου αρέσει περισσότερο από τα άλλα????

Πες το μας.... για να σου πούμε την άποψή μας.. ;) ;)

Δημοσίευση

Εάν είχα αγοράκι θα του έδινα το όνομα Άγγελος ή Αλέξανδρος! Μου αρέσουν πολύ!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

φανουλα μου :D :D :D

ασ πω κ γω την αποψη μου χιχιχιιχι

μου αρεσει πολυ το ΟΔΥΣΣΕΑΣ ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Κ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ KIA AYTON ??? :( )

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ , ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝ ΑΔ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΛΛΑ

ααααααα Κ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΝ Κ ΑΝ ΧΙΧΙΧΙΙXI :D;):D :D :D:P

Δημοσίευση

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας..να πω κι εγώ τη γνώμη μου..μου αρέσει πολυ το Αλέξης, Μίλτος,Αλκης, Στέφανος(λένε τον αδερφό μου..οπότε μάλλον άκυρο)το Αγγελος, Ορφέας επίσης..χμ...Στέλιος, Ερμής, Αναστάσης...αλλά το θέμα είναι ότι τα πρισσότερα που ανέφερα δεν αρέσουν στον άντρα μου...εκείνος μου λέει Ιωσήφ(και θα τον φωνάζουμε Σήφη!!απαπαπαπαπαπα......ουτε κατα διάνοια!!!σόρι κιολας το προτεινε κάποια κοπέλα εδώ ..:) αλλά δε μου αρέσει!!!) το Μανώλης!!(Ο Χριστός και η Πναγία!!!!!όχι ΄ότι έχει κάτι το όνομα αλλά να το επιλέξεις να τον πεις έτσι;;;;;;Αλλο να έχεις παππου!!) το Τηλέμαχος..(πως λέμε τηλέφωνο, τηλεόραση;;;) Αχιλλές..χμ χμ..Λεωνιδας..χμ χμ...για κάντε μου μια χάρη βρε κορίτσια..μια μικρουλα..οχι πολύ μεγάλη!!:) Βάλτε μου σε σειρά προτιμησης αυτά που σας έβαλα μαζί με άλλα δικά σας..για να δω!!!:)

Δημοσίευση

ΑΛΚΗΣ ΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΕΙΝΑΙ ΠΑρα πολυ ωραιο αλλα ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΑΚΟΥΩ)

ΚΑΛΕ ΟΛΟ ΑΠΟ ΑΛΦΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ???? :laugh: :laugh: ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΗ

ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...