Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενα ονοματάκι για το αγοράκι μου παρακαλώ....!!!!

tirogaridaki

Recommended Posts

Κορίτσια..αληθινά και μη..δεν πειράζει το ίδιο μου κάνει..πείτε μου σας παρακαλώ ονοματάκι για το αγοράκι μου που έρχεται..τους παππουδες μας τους βγάλαμε..και οι δυο Δημητρηδες..οπότε;;;Ψάχνω..ψάχνω..κάποιες θα πείτε είναι νωρίς ..ναι αλλά εγώ κάπως θέλω να το φωνάζω το παιδί μου..δε θέλω να λέω συνέχεια μπέμπης και μπέμπης..για ρίξτε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥΤΟ ΙΩΣΗΦ(ΣΗΦΗΣ) ΤΟ ΑΡΗΣ ΤΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟ ΑΛΚΗΣ (ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΗΡΚΛΗ ΑΛΕΞΑΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΛΚΗ

ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΡΕΑΣ

Εμείς αν κάνουμε αγόρι θα το ονομάσουμε Στέφανο.

Αν όμως έχεις την πρόθεση να το φωνάζεις Νίνο, καλύτερα να το ονομασεις Άρη! Χαχαχα Τρελή Ροδίτισσα!!

ΑΓΓΕΛΟΣ,ΑΓΓΕΛΟΣ Κ ΑΓΓΕΛΟΣ.. :P :woohoo:

ΜΜΜ...Κ ΤΟ ΡΑΦΑΗΛ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΠΛΟ Κ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΟΝΟΜΑ..

ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΣ..

gliko mou tirogaridaki.......

emena ton prwto mou gio ton lene kwnstantino pou mou aresei trela....ton deytero mou gio pou erxetai tha ton bgalw alkibiadh ston mpampouli mou pou pali mou areseu trela.....kai an kanw kai trito kai bgei pali agori(pou tha bgei!!!)tha ton poume aleksandro!!!!!!

Καλημέρα,

Κάποια ονόματα που μου αρέσουν, Αναστάσιος, Ευάνγγελος, Αγγελος, Χριστόφορος.

Αναστάσιος είναι το αγαπημένο μου !

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΩ ΣΤΑΥΡΟ ,ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ.ΑΝ ΚΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ,ΧΡΗΣΤΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΤΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ,Η' ΟΔΥΣΣΕΑΣ Η' ΠΕΡΣΕΑΣ???ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ!!!!!Η' ΛΕΩΝΙΔΑΣ???ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ!!!!

Εάν είχα αγοράκι θα του έδινα το όνομα Άγγελος ή Αλέξανδρος! Μου αρέσουν πολύ!!!

Δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να σου αρέσει περισσότερο από τα άλλα????

Πες το μας.... για να σου πούμε την άποψή μας.. ;) ;)

Εάν είχα αγοράκι θα του έδινα το όνομα Άγγελος ή Αλέξανδρος! Μου αρέσουν πολύ!!!

φανουλα μου :D :D :D

ασ πω κ γω την αποψη μου χιχιχιιχι

μου αρεσει πολυ το ΟΔΥΣΣΕΑΣ ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Κ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ KIA AYTON ??? :( )

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ , ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝ ΑΔ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΛΛΑ

ααααααα Κ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΝ Κ ΑΝ ΧΙΧΙΧΙΙXI :D;):D :D :D:P

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας..να πω κι εγώ τη γνώμη μου..μου αρέσει πολυ το Αλέξης, Μίλτος,Αλκης, Στέφανος(λένε τον αδερφό μου..οπότε μάλλον άκυρο)το Αγγελος, Ορφέας επίσης..χμ...Στέλιος, Ερμής, Αναστάσης...αλλά το θέμα είναι ότι τα πρισσότερα που ανέφερα δεν αρέσουν στον άντρα μου...εκείνος μου λέει Ιωσήφ(και θα τον φωνάζουμε Σήφη!!απαπαπαπαπαπα......ουτε κατα διάνοια!!!σόρι κιολας το προτεινε κάποια κοπέλα εδώ ..:) αλλά δε μου αρέσει!!!) το Μανώλης!!(Ο Χριστός και η Πναγία!!!!!όχι ΄ότι έχει κάτι το όνομα αλλά να το επιλέξεις να τον πεις έτσι;;;;;;Αλλο να έχεις παππου!!) το Τηλέμαχος..(πως λέμε τηλέφωνο, τηλεόραση;;;) Αχιλλές..χμ χμ..Λεωνιδας..χμ χμ...για κάντε μου μια χάρη βρε κορίτσια..μια μικρουλα..οχι πολύ μεγάλη!!:) Βάλτε μου σε σειρά προτιμησης αυτά που σας έβαλα μαζί με άλλα δικά σας..για να δω!!!:)

ΑΛΚΗΣ ΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΕΙΝΑΙ ΠΑρα πολυ ωραιο αλλα ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΑΚΟΥΩ)

ΚΑΛΕ ΟΛΟ ΑΠΟ ΑΛΦΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ???? :laugh: :laugh: ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΗ

ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...