Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν εχω πιάσει πότε υπολογιστή στα χέρια μου.Μπαίνω στο ίντερνετ από το κινητό αλλά μου βγάζει την ψυχή με τις ταχύτητες κ τα κολληματα.Σκέφτομαι να πάρω laptop.Ποιο μου συστήνετε εσείς οι ειδικές που ξέρετε να πάρω τι σύνδεση να κάνω;πόσα λεφτά αξίζει να δώσω;και κάτι άλλο ποια η διαφορά laptop με netbook;θέλω κάτι καλό.Μη με γελάσουνέ στο μαγαζί κ μου πουλήσουν ότι θέλουν αφού θα με κόψουν άσχετη!Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσίευση

ειναι πολυ μεγαλη η συζητηση που ανοιξες...μμμμμ..λαπ τοπ...εχω εγω..νετ μπουκ..μικροτερο λαπτοπ..μπορει να βγουν τα ματια σου..

πλεον υπαρχουν λαπ τοπ και με 300 ευρω..για τη χρησητο θελεισ;;;ποσα λεφτα εισαι διαθετειμενη να δωσεις..απο κει ξεκινας..

τι δικτυα εχεισ εκει γυρω ιδιοκτητα;;;εχεισ κανενα φλο που εμεινε ευχαριστημενος απο τη συνδεση του;;

Δημοσίευση

Το νετμπουκ ειναι ενα μικρο λαπτοπ. Κοιτα βασικα εσυ αποτι καταλαβαινω θες ενα λαπτοπ ισα ισα για να μπαινεις στο ιντερνετ, οχι για καποια συνθετη χρηση (πχ παιχνιδια που απαιτουν πολυ μνημη ραμ). Εγω θα σου προτεινα να προτιμησεις κατι απλο, χωρις ιδιαιτερα χαρακτηριστικα. Το νετμπουκ ειναι μια αρκετα καλη λυση, αν κ εχει μικρη οθονη. Αν θες μπορω να ψαξω το βραδυ που θα κοιμηθει ο μικρος να σου προτεινω δυο τρια να δεις κ περιπου τις τιμες.

Δημοσίευση

meniamama Επειδή έχω μαγαζί με υπολογιστές αν θες την βοήθεια μου πες μου. Το βασικό πάντως για να σε βοηθήσω είναι να αποφασίσεις γιατί δουλειά το θέλεις. Αν το θέλεις μόνο για να σερφάρεις στο Internet υπάρχουν πολύ οικονομικά notedook και netbook. Αν όμως θέλεις να κατεβάζεις ταινίες και τραγούδια απο το Internet τότε πρέπει να πάρεις αναγκαστικά laptop με 15''οθόνη τουλάχιστον (για να μπορείς να βλέπεις τις ταινίες, μην σου βγουν τα μάτια!)με μεγάλη μνήμη ram για να μην "κρεμάει", σκληρό δίσκο σχετικά μεγάλο για αποθήκευση και να έχεις σύνδεση internet 6Mbps τουλάχιστον για να μην αργεί μια εβδομάδα το κατέβασμα. :):) Τώρα απο μαρκες υπάρχουν πολλές που λόγω επαγγέλματος μπορώ να σου πω ποιες δημιουργούν προβλήματα για να τις αποφύγεις. Αν θες πες μου να σου στείλω pm.

Πιστευω να σε βοήθησα...

Δημοσίευση

Annoula1981 με βοήθησες παρά πολύ!Ναι θέλω να κατέβαζω ταινίες και τραγούδια!Στειλε μου σε παρακαλώ πμ.Θα σου απαντήσω δημόσια όμως γιατί όπως είπα μπαίνω από το κινητό τώρα στο ίντερνετ κ δε μου επιτρέπει να στείλω πμ.Μόνο να τα διαβάζω μπορώ.Πες μου κ ποια σύνδεση είναι η καλύτερη!Θα περιμένω ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση

meniamama έγραψε:

Θέλω laptop για να μπορώ να το παίρνω μαζί στις διακοπές κ μη γελάσεις να μπορώ να το κρύβω κ στα ψηλά γιατί εχω κ ένα ζιζανιο 2 χρόνων που όλα τα σκαλίζει το κορίτσι μου!

Γιατι να γελάσω! Εχω και εγω ενα ζιζάνιο 3,5 χρονών και σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Δημοσίευση

meniamama έγραψε:

Annoula1981 με βοήθησες παρά πολύ!Ναι θέλω να κατέβαζω ταινίες και τραγούδια!Στειλε μου σε παρακαλώ πμ.Θα σου απαντήσω δημόσια όμως γιατί όπως είπα μπαίνω από το κινητό τώρα στο ίντερνετ κ δε μου επιτρέπει να στείλω πμ.Μόνο να τα διαβάζω μπορώ.Πες μου κ ποια σύνδεση είναι η καλύτερη!Θα περιμένω ευχαριστώ πολύ!

meniamama καλησπέρα! Σου έστειλα pm

Δημοσίευση

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900853

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id= ... ATI-HD3200

Aytoi oi dyo einai arketa kaloi ypologistes με ενα αξιοπρεπει τουλαχιστον αποθηκευτικο χωρο και καρτα γραφικων με λογικη τιμη

αν θες κατι πιο οικονομικο και δεν σε νοιαζουν παιχνιδια στον υπολογιστη και μονο για σκληρο δισκο για να μπορεις να αποθηκευεις δες και αυτο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id= ... -RED-WIN7S

http://www.skroutz.gr/s/96002/Acer-Aspi ... ows-7.html

http://www.skroutz.gr/s/89371/HP-Compaq ... 160EV.html

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id= ... 455D-S5976

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...