Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα!!!

χρειαζομαι ξανα τη βοηθεια σας...

σας γραφω μετα απο μια ακομα ολονυχτια, που φανταζομαι πολλες απο εσας θα εχετε ζησει...

απο τις 8 το βραδυ που επεσε για υπνο, μεχρι τις 7 το πρωι που ξυπνησε οριστικα, ξυπνησε πανω απο 10 φορες!!!

τελος παντων, αλλο με απασχολει.

οπως εχω ξαναγραψει, ο μικρος μου ειναι 7,5 μηνων και τον θηλαζω χωρις συμπληρωμα...

για πολλους λογους εχω αποφασισει να σταματησω το θηλασμο.

μην προσπαθησετε να με πεισετε για το αντιθετο...εχω παρει την αποφαση μου.

σ αυτην την προσπαθεια βοηθαει πολυ η εισαγωγη στερεων τροφων, οποτε εχουν σταδιακα αντικατασταθει με αρκετη επιτυχια 3 γευματα (δεκατιανο, μεσημεριανο , απογευματινο)

εχει ερθει και η μαμα μου για βοηθεια, οποτε καταφερε να του δινει ξενο γαλα, οπτε εγω τον θηλαζω μονο το βραδυ, οποτε φυσικα εχει μειωθει πολυ το γαλα μου.

ελα ομως, που αρχισε να μην πινει καθολου γαλα!!!

(με το ζορι 40-60γρ)

και ημουν ετοιμη να κανω φαρμακευτικη διακοπη του θηλασμου!!!

τωρα δεν ξερω τι να κανω!!!

help!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου μηπως δεν του αρέσει το γάλα που του δίνεις??Πες τον γιατρό σου να σου δώσει κανα 2 εναλλακτικά...Ύστερα μήπως πρέπει ν αλλάξεις θηλή,μήπως την αισθανθεί καλύτερα-αντί για καουτσούκ να δοκιμάσεις σιλικόνη,ή το αντίθετο...-Κ εκτός απο αυτά,σημαντικό ρόλο παίζει το οτι του το δίνεις εσύ,σε μυρίζει κ προτιμάει μεμεδάκι!!Δοκιμάσατε να του δώσει το γαλατάκι ο μπαμπάς του?Έτσι ήπιε γαλατάκι απο μπιμπερό πρώτη φορά η μικρή μου-μ εμένα σε καμία περίπτωση!!

Να σου ζήσει κ ο γιόκας σου...

Φιλάκια

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Εγώ ειμαι εξπέρτ του θέματος αυτοθ. Ο γιος μου έπινε ακριβός τη ίδια ποσότητα γάλα.Και όταν έγινε 16 μηνών το έκοψε τελείος. Τι έκανα οπου μπορούσα του έβαζα γάλα οταν πήγε 2 το ξαναρχίσαμε. Τώρα ειναι 7 /12 χρονών και είναι μια χαρά. Και το λίγο που σου πίνει ειναι εντάξει. Της κουμπάρας μου έπινε 30, μην ανησυχείς. :)B)

Δημοσίευση

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ...ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΦΑΣΗ..ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΕΤΡΩΓΕ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ 70 ΓΡΑΜ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΞΕΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΡΕΓΟΥΛΟ

Δημοσίευση

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

μου δινετε κουραγιο

αφου υπαρχουν κι αλλες περιπτωσεις...

τι να πω...

θα κανω υπομονη

παντως πραγματι βγαζει δοντακια και εχουμε αρκετη γκρινια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...