Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το τζακι επηρεάζει το μωρό..Ο λόγος ειναι οτι η εισπνοή των στοιχειων που διαχέονται στον αέρα απ την καυση του ξύλου αποτελεί μαζί με την ατμοσφαιρική μόλυνση τον Νο1 παράγοντα που ευθήνεται για τη βρογχιολίτιδα!!Η βρογχιολίτιδα είναι η πιο συχνή αιτία για την οποία νοσηλεύονται τα μωρά ηλικίας εώς ενός έτους.

Αποσπασμα απ το mommy Δεκεμβριου 09.

φιλάκια πολλά!!

Δημοσίευση

Εμας ο παιδιάτρος μας είχε πει χαρακτηριστικά όταν τον ρωτήσαμε: "Και εμείς είχαμε τζάκι το σπίτι μας και είδατε τί παίδαρος έγινα; Δυο μέτρα!"

Δεν επηρεάζει το μωρό, αρκεί να αερίζεται το σπίτι και να "τραβάει" το τζάκι.

Δημοσίευση

πολλοι το αναβουν κ λενε "ε!δεν παθαν τπτ τα παιδια μας"!!!

επισης πολλοι κανουν τσιγαρο μπροστα στα βρεφη κ λενε το ιδιο! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

η αληθεια ειναι αυτη που λεει η juliana...απο εκει κ περα ειναι στην κριση της καθεμιας! :)

Δημοσίευση

Sissio έγραψε:

Εμας ο παιδιάτρος μας είχε πει χαρακτηριστικά όταν τον ρωτήσαμε: "Και εμείς είχαμε τζάκι το σπίτι μας και είδατε τί παίδαρος έγινα; Δυο μέτρα!"

Δεν επηρεάζει το μωρό, αρκεί να αερίζεται το σπίτι και να "τραβάει" το τζάκι.

Παιδίατρος της Sissio: 12 points!

Αν το τζάκι ήταν τόσο κακό, τότε θα είχε καταργηθεί η χρήση του προ πολλού. Η τελευταία πρόταση είναι το ζουμί: αρκεί να αερίζεται το σπίτι και να "τραβάει" το τζάκι. Και αυτό ισχύει για όλους μας, όχι μόνο για τα μωρά!

Δημοσίευση

καλημερα

εμας μας ειπε η παιδιατρος αν ειναι να το αναβουμε αλλα να μην ειναι το παιδι στο δωματιο. πριν δυο βδομαδες το αναψαμε λογω του κρυου. ειχα βαλει πανω σε ενα καλοριφερ ενα ταψακι με νερο και βρεγμανες πετσετες γιατι μας ειπε η παιδιατρος οτι ξηρενει την ατμοσφαιρα το τζακι. σας πληροφορω οτι οσες μερες το αναψαμε το τζακι το παιδακι μου εκανε σαν να μην ειχε σαλιο στο στομα. λες και κολλαγε το στομα του. το ακουγα το βραδυ στην κουνια να κανει περιεργους θορυβους. με το που σταματησαμε να αναβουμε το τζακι σταματησε να κανει ετσι ο μπεμπης. συμπτωση δεν ειναι σιγουρα. ισως για αυτο χρειαζεται και ο υγραντηρας. τζακι παντως δεν αναβω. νομιζα οτι το παιδι θα καταπιει την γλωσα του οπως εκανε. εφοσον εχουμε καλοριφερ δεν με νοιαζει να ανψω το τζακι. το παιδακι μου να ειναι καλα. και το τζακι τραβαει πολυ καλα και το παιδι ειχαμε μακρια για να μην ζεσταινεται. προσωπικη εμπειρια

Δημοσίευση

Εγω την πρωτη χρονια δεν αναψα τζακι...ο παιδιατρος μου ειπε αν ειναι να το ανψω καποιες φορες ετσι για να το δουμε οκ...αλλα σεκαθημερινη βαση οχι...δεν κανει για αλλεργιες κ βροχιολιτιδες...

φετος που ο ζουζουνος μου ειναι 22 μηνων του εδωσα κ καταλαβε...αλλα το δωματιο του το ειχα κλειστο κ αφηνα το παραθυρο του σαλονιου ανοικτο...να σημειωσω οτι το τζακι ειναι καινουργιο αφου ειναι κ το σπιτι τραβαει καλα αλλα κ παλι ερχετε μια μυρωδια...δοκιμασαμε κ ποσα ξυλα για να μην μυριζουν εντονα...δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω το μωρο να κοιμηθει με αυτη την μυρωδια φοβαμαι...

την επομενη χρονια θα το κλεισω τελειως θα βαλω αυτο το γυαλι γιατι δεν μπορω αλλο αυτη την μυρωδια...

επισης οταν ψαχναμε για την αλλεργια του μικρου στο παιδων ολοι οι αλλεγιολογοι με ρωτουσαν αν ειχα τζακι....κ τους ειχα απαντησει κ εγω...''εχω αλλα ειναι καλοκαιρι δεν το εχω αναψει ακομα'' κ μου ειχαν πει οτι ευθυνεται για αλλεργιες....

ο θεος βοηθος....

Δημοσίευση

διαβασα στο mommy Ιανουαριου οτι η καυση του ξυλου απελευθερωνει μια τοξικη ουσια υπευθυνη για βροχικα και ασθμα! ο παιδιατρος μου ειπε οκ αν τραβαει αλλα αυτη η μυρωδια με ανυσηχησε και μενα και δεν αναψα!

Δημοσίευση

τ' ακους Σωσώκα;;; ακουω να λες! στο ειπα εγω οτι μας ειπε η γιατρος τουλαχιστον φετος να μην τ' αναψουμε. τι το θες το τζακι στην Κρητη; αφου ακομα ζεστες εχετε. και στο κατω κατω λες οτι δεν σ' αρεσουν τα ρομαντικα...

φιλακια!!!

Δημοσίευση

οσο κ καλο να ειναι το τζακι το ξυμο μυριζει....την μυρωδια δεν την καταλαβαινουμε οταν ειμαστε στον ιδιο χωρο...αν βγουμε εξω κ ξαναμπούμε βλεπουμε διαφορα...

φυσικα κ αν το αναψουμε λιγες φορες δεν θα παθει κατι...αυτο που μου ειχε πει ο γιατρος μου, που τουλαχιστον ειναι αξιολογος επιστημονας κ καθηγητης πανεπιστημιου αν κ ειναι αρκετα νεος, δεν κανει ολη την ημερα κ καθημερινα σε αυτες τις ηλικιες....

εγω παντως που μεγαλωσα με ξυλοσομπα απο μωρακι μια χαρα ασθματικη βροχιτιδα ειχα μεχρι τα 16 μου...οποτε ως παθούσα προσέχω αρκετα...

Δημοσίευση

Σωσωωωωωωωω μην αναβεις καθε μερα το τζακι!!!αστο για φετος τουλαχιστον..εχω διαβασει και εγω κατι αρθρα που το κατακεραυνωνουν..

κοριτσια πάντως εμεις το αναβουμε γιατι ειναι ενεργειακό οποτε δε μυριζει!!!

Δημοσίευση

Βρε κουρουνιτσα και εμεις ξυλα καιμε..μονο που εχει τζαμι μπροστα..

ποια λεφτα ????? :ohmy::ohmy::ohmy:

αν δε βαζαμε ενεργειακο , το κανονικο θα εβγαινε στην ντουλαπα του υπνοδωματιου μας με το βαθος που απαιτειται!!!χα χα χα!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια διαβασα το θεμα αυτο κ αγχωθηκα λιγακι...Εμεις στο σπιτι που μενουμε τωρα καιμε πολυ το τζακι δλδ καθημερινα,εν τω μεταξυ διαβασα κ το αρθρο που λετε απ το μομμυ.Αν εχει παθει κατι το μωρο μου πως θα το καταλαβω;Υπαρχει περιπτωση να τον εχει πειραξει το τζακι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...