Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν ξέρω εάν έχει ρωτήσει κάποια κοπέλα στο παρελθόν κι αν ναι συγχωρήστε με :blush: Διάβασα κάπου ότι εκτός από τα τζακούζι που απαγορεύονται (γιατί κάναμε κάθε μέρα άλλωστε.........), δεν είναι καλό ούτε το μπάνιο με ζεστό νερό. Ενδείκνυται, λέει, μόνο με χλιαρό. Ξέρει καμία από το γιατρό της τι ισχύει; Θα τον ρωτήσω σε τρεις εβδομάδες που θα τον δούμε, αλλά αργεί (και εν τω μεταξύ κάνει πολύ κρύο για χλιαρό νερό :dry: ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡ8ΕΙ !!!

ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΧΛΙΑΡΟ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ , ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ Κ ΣΥΝΗΘΙΖΕΣ ΚΑΥΤΟ ΜΠΑΝΙΟ , ΤΟΤΕ ΒΑΛΕ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙΣ 1 ΧΑΡΑ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ !

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκι μου,αυτό ισχύει για το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης,το οποίο απ ότι βλέπω το εχεις ξεπεράσει.

Δε θυμάμαι ακριβώς γιατι δεν κάνει αν κ ο γιατρός μου είχε εξηγήσει αλλα θυμάμαι οτι το είχα συνδέσει με τις μέρες που είχα περίοδο-όποτε έκανα με πολύ ζεστό νερό μπανιο,είχα κ μεγαλύτερη αιμορραγία...Άρα κάτι γίνεται!

Προσπάθησε όσο μπορείς απλά να αποφύγεις το πολύ καυτό νερό!

Φιλάκια,καλή συνέχεια...

Δημοσίευση

Επειδη ειμαι και γω πολυ κρυουλιαρα το συγκεκριμενο θεμα το ειχα ρωτησει οχι στο γιατρο μου

αλλα στη μαια μου οταν εκανα τα μαθηματα.

Μου ειπε λοιπον οτι στην πλατη μου μπορω να ριχνω ζεστο νερο αφοβα

και μπροστα να ξεκιναω απο το λαιμο γιατι μεχρι να φτασει

στην κοιλια αλλαζει η θερμοκρασια του νερου.Απευθειας στην

κοιλια απαγορευεται να ριχνεις το ζεστο νερο. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...