Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου...

Τα φώτα σας!

Μέχρι να κλείσει η μπουμπού μου τον 6ο πίναμε το humana AR(αντιαναγωγικό),το οποίο για να διαλυθεί η σκόνη καλά,έπρεπε να αφήσω το νεράκι να κρυώσει(να είναι έτοιμο να το πιεί δηλαδή)κ μετά πρόσθετα τη σκόνη κ το χτυπούσα...

Το ίδιο κάνω κ τώρα που πήγαμε στο humana 2,αλλα δεν διαλύεται καλά,κ ας το χτυπάω περισσότερη ώρα,με αποτέλεσμα να φτάνουν οι μπιλίτσες γάλακτος στη θηλή,τη βουλώνουν κ δε μπορεί να πιεί σωστά το γαλατάκι της..Μήπως πρέπει αυτή τη σκόνη να τη βάζω σε καυτό νερό κ να το κρυώνω όταν είναι έτοιμο??Τι να κάνω???????? :blink:

Δημοσίευση

Να σου πω την αλήθεια δεν το εχω δοκίμασει αν και ειχα

και γω το ιδιο προβλημα

Ο δικός μου έπινε το s26 χωρις λακτοζη και το γαλα γινοτανε σβολάκια.

Τώρα το s26 II δυαλυεται τελεια.

Πιστέυω όμως ότι θα κάνει δουλειά. Αν έχεις στην πόλη σου premaman

Παρτο. Δεν είναι και πολύ ακριβό. Μπορεις να ψάξεις και στο διαδύκτιο

να βρεις κάτι αντίστοιχο.

Με το μιξεράκι του καφέ δοκίμασες?

Δημοσίευση

Όχι,να σου πω την αλήθεια δε το σκέφτηκα!!(Είμαι λίίίγο ξανθιά!!)

Αύριο θα το δοκιμάσω κ αν δω οτι δεν έχει αποτέλεσμα θα πάω στα Premaman να το αγοράσω!

Κοριτσάκι μου σ ευχαριστώ πολύ-πολύ-το μπισκοτάκι σου είναι κ συνομήλικο με τη μπουμπού μου..

Να μας ζήσουν!!!Φιλάκια

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΤΟ ΦΡΙΣΟΜΕΛ ΤΟ ΑΝΤΙΑΝΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΥΤΟ -ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΧΛΙΑΡΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΒΩΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΓΩ ΒΡΑΖΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕςΧΩ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΡΜΟ ΚΡΥΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΠΧ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 100 ΚΑΥΤΟ ΚΑΙ 80 ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ Η ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 1000 ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΟΝΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ....ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΣ 70 ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΟΥΣ 50.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΣΤΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙΣ ΠΙΑ ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΑ Ν ΑΥΤΟ ΠΟΥΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣΑΙ ΟΚ

ΓΙΑ ΤΟ UMMANA ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΝΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΑΖΑ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΚΟΝΗ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Δημοσίευση

Αχ κοριτσάκι άνοιξες μεγάλο θέμα τώρα...Τα κοριτσάκια μας πίνουν ακριβώς το ίδιο γάλα (μέχρι τον 6ο μήνα κι εγώ το αντιαναγωγικό της έδινα)...Και φυσικά πάθαινα ακριβώς το ίδιο..Μου σβόλιαζε, έκανε κομπάκια και δεν τράβαγε..Έχουμε και τα ίδια μπιμπερό της Avent..Τελικά το πρόβλημα ήταν η θερμοκρασία του νερού..Εγώ δεν πήρα κανένα μηχάνημα..Απλώς έβραζα το νερό, το άφηνα λίγο να κρυώσει, να γίνει προς χλιαρό και το έβαζα στο θερμός. Από τότε που της το έκανα με χλιαρούτσικο νερό, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα...Μια χαρά τρέχει το γαλατάκι..Επίσης έχω παρατηρήσει ότι με το που βάλεις τη σκόνη, θέλει αμέσως κούνημα...Μετά όσο καλά και να το κουνήσεις, κάνει κομπάκια..Αυτά από μια ομοιοπαθούσα... :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...