Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑΤΡΟΥ

Recommended Posts

Κοριτσια εχετε μιλησει με το γιατρο σας για την αμοιβη του?

εγω εχω διδυμακια αλλα δεν εχουμε πει ακομα τιποτα, ειμαι στην 23η εβδομαδα,και θεωρω οτι ειναι νωρις. ποτε ρωτησατε-θα ρωτησετε το γιατρο σας? εμενα ο γιατρος μου ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο. λετε να ζητησει πολλα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα.παιζει ρολο το νοσοκομειο που θα γεννησεις.στα δημοσια απ οσο ξερωμια γεννα δεν ξεπερναει τα 1500Ε στα ιδιωτικα βεβαια αστο μην το ψαχνεις.εγω θα γεννησω στο ιασω οποτε φαντασου τι θα δωσω.μην αγχωνεσαι παντως.δεν ειναι πολλα μπορει και πιο λιγα απο 1500.

Nομιζω οτι απο την 1η επισκεψη πρεπει να τον ρωτας!!Το απλο κ το αυτονοητο ειναι!!

"γιατρε ποσο θα στοιχισει η γεννα?"

Μην το καθυστερεις για να κανετε κ τα κουμαντα σας!

Καλημέρα! Εγώ δεν του είχα πει απολύτως τίποτε. Απλώς μετά τη γέννα πήγε ο ά-ντρας μου και του έδωσε τα λεφτά τα οποία τα δώσαμε με βάση τη γέννα που είχα. δηλαδή είχα μια πολύ εύκολη γέννα, με φυσιολογικό τοκετό και έκρινα ό,τι έπρεπε να του δώσω τα συγκεκριμένα χρήματα.

Βέβαια καλό θα είναι να ρωτήσεις έτσι γενικά στο νοσοκομείο τι παίρνει ο συγκε-κριμένος γιατρός για να ξέρεις που θα κυμανθείς. Και έτσι για την ιστορία θα σου πω ότι εγώ του έδωσα 450 ευρώ.

Καλημερα!!!

ρωτα τον και ας ειναι νωρις!!!

εγω δεν τον ρωτησα καθολου μεχρι τη στιγμη που γεννησα , όταν ηταν να τον πληρωσουμε..

περιμεναμε ότι θα ηταν αρκετα αλλα όχι τοσα όσα μας ειπε τελικα...

ρωτα!!!

με το καλο τα μωρακια σου!!!

εμενα μου πηρε οσο και σε γεννα με ενα παιδακι

οχι λιγα βεβαια γιατι γεννησα σε ιδιωτικο

εμενα μεχρι τελευταια στιγμη δεν μου ελεγε

μου ειπε οσο θα παρει το νοσοκομειο

θα παρω κι εγω

φυσικα στο φλου

τι να κανεις

ρωτα τον δεν εχεις να χασεις τιποτα

Κορίτσια και εγώ σε παρόμοια κατάσταση με τη new mummy είμαι! Ενας λόγος βέβαια που δεν έχω ρωτήσει το γιατρό μου ακόμα είναι ότι στην 9η εβδομάδα άλλαξα γιατρό οπότε για εμένα μεγαλύτερη προτεραιτότητα ήταν να βρω ένα γιατρό που θα τον εμπιστευτώ και να θεωρήσω οτι "μου κάνει" ανεξαρτήτως κόστους και ευτυχώς νομίζω ότι τον βρήκα :laugh: !

Την επόμενη φορά που θα πάω (σε κανένα μήνα υπολογίζω μιας και στις 19/2 έχω Β Επιπέδου), θα τον ρωτήσω και θα σας πω!

εγώ πάντως δεν τον ρωτησα καθολου θεωρω οτι ειναι σαν να του λες οτι θα δωσεις χρηματα ετσι και αλλιως και οσα ζητησει.Ετσι οταν γεννησα του εδωσα οτι νομιζα εγω σημειωτεον οτι γεννησα στο Αλεξανδρα

ευχαριστω για τις απαντησεις σας :)

πηγα στον γιατρο, αλλα δεν τον ρωτησα, γιατι δεν ξερω...

ειχε πολυ δουλεια και δεν τον ειδα στις καλες του...

ηταν σαν κουρασμενος, σαν αγχωμενος, τον επαιρναν καισυνεχεια στο κινητο

δεν ρωτησα :(

ξερω κι εγω...ισως την επομενη φορα...

παντως ,με απασχολει το θεμα πολυ. :(

να τον ρωτησεις ευθεως,μην κολλας,δεν ειναι ντροπη,εγω τη ρωτησα γυρω στον 3ο μηνα κ μγ φυσιολογικο μου πηρε 900 ευρω,βεβαια στο ιατρειο δεν πληρωνα επισκεψη κ μου εκανε κ την αυχενικη δωρεαν,εξαρταται βεβαια κ που μενεις ,Αθηνα πχ ακουω πολυ περισσοτερα

καταρχην πρεπει οπωσδηποτε να ρωτησεις....εγω την ειχα ρωτησει πριν καν μεινω εγκυος....να ξερω...μου πηρε 1000 ευρω μαζι με την μαια...κανονικα περνει 1800 αλλα μου πηρε τοσα λογω συναδελφικοτητας...

Εγώ θα γεννήσω σε Ιδιωτικό και θα μου πάρει ο γιατρός 1000 Ευρώ είτε αν έχω φυσιολογικό τοκετό είτε καισαρική. Στις επισκέψεις παίρνει κανονικά 40€ αλλά κάποιες φορές έχω δώσει και 30 και 20 αλλά και τίποτα!

Α! Εγώ τον ρώτησα μετά την β' επιπέδου.

Εδώ πάντως έχω ακούσει ότι στο δημόσιο παίρνουν 800 με 1000 και κατά την άποψη μου δεν θα έπρεπε να παίρνουν τίποτα, απλά να δεχόντουσαν όσα θέλει το ζευγάρι να δώσει. Και για να μην τα ισοπεδώνω όλα, υπάρχουν και εξαιρέσεις!

εγω πληρωσα 1500 αμοιβη γιατρου,φυσιολογικος τοκετος,κ πληρωνα κ 60ε επισκεψη,χωρις αποδειξη!,καθε φορα!τσουχτερες τιμες νομιζω για θεσσαλονικη..τουλ.πηγαν ολα καλά! :)

μη ντρεπεσαι να ρωτησεις!καντο το συντομοτερο!

φιλακια! :kiss:

Γεια σου, δε χρειαζεται να κολλας σε τετοια πραγματα, οι γιατροι ειναι για να μας λυνουν ολες μας τις αποριες.

Εγω του εδωσα 1000 ευρω μαζι με τη μαια. Οι επισκεψεις ηταν ολες δωρεαν, οπως και η αυχενικη.

Σε δημοσιο νοσοκομειο εχω ακουσει να ζητανε και 1500!! Ειναι αναλογα το γιατρο προφανως.

Καταρχην καλη εγκυμοσυνη..! :)

Ρωτησε τον γιατρο σου ομορφα κι ωραια ποσο

κοστιζει η γεννα.

Δεν ειναι κακο.. ;)

Εγω γεννησα πριν 7 μηνες σε ιδιωτικο

και ο γιατρος μου πηρε 1400 για φυσ. τοκετο.

Η ξαδερφη μου πριν 5 μηνες γεννησε σε δημοσιο

και ο γιατρος της πηρε 1800 για καισαρικη.

(μιλαω για Θεσ/νικη)

Περιμενουμε νεα σου..

Αν "κολλας" να τον ρωτησεις απο κοντα..

παρτον τηλεφωνο...! ;):P

Κοριτσια στο δημοσιο γιατι να πληρωσουμε τον γιατρο....δεν τον πληρωνει το κρατος?Ειναι απορια....μου ειναι παραλογο....κ τοσα χρηματα?Δηλαδη ελεος...1800ευρω...

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 50 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ 1200 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ! ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!

new_mammy, άποψή μου βέβαια, αλλά καλό θα ήταν να ρωτήσεις σύντομα. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί ο άλλος να το εκλάβει ως "λευκή επιταγή" και να ζητήσει περισσότερα απ' όσα ίσως θα ζητούσε εάν καθιστούσες σαφές ότι σε απασχολεί πολύ το οικονομικό σκέλος. Δεν ξέρω, τραβηγμένο ίσως, αλλά τι πιο φυσικό από το να θέλεις να ξέρεις για να προγραμματίσεις; Κι εγώ σκοπεύω να ρωτήσω την επόμενη φορά γιατί χρεώνει 80 ευρώ την επίσκεψη και φοβάμαι ότι θα ζητήσει πολλά στο τέλος.

egw tha gennisw se idiwtiki kliniki kai o giatros mou pernei 1000 eyrw.......se olous autous tous 9 mines pou paw episkepseis kai me tin genna...diladi apo tin prwti mera pou pigame kai eidame tin koukidoula mexri pou tha parw agkalia to mwro tha parei 1000 eyrw

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΕΓΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ 1500.ΧΩΡΙΣ ΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΩ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ....... :unsure:

ραφαέλ έγραψε:

Κοριτσια στο δημοσιο γιατι να πληρωσουμε τον γιατρο....δεν τον πληρωνει το κρατος?Ειναι απορια....μου ειναι παραλογο....κ τοσα χρηματα?Δηλαδη ελεος...1800ευρω...
Εχεις απολυτο δικιο αλλα υπαρχουν και κοπροσκυλααααα!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Τωρα στο δημοσιο αμα πας και σου ζητησει ,δεν εισαι υποχρεωμενη να δωσεις ακομη και αν επιμενει ;)

Εγω δουλευω σε δημοσιο νοσοκομειο,εχω δει πολλες περιπτωσεις που δεν εδωσαν αλλα αλλαξαν ιατρο μετα αναγκαστικα ;) καταλαβαινεις το γιατι φανταζομαι :blink:

Εγω ειχα σκοπο να γεννησω στο νοσοκομειο που δουλευω και ακομη δεν αποφασισα αλλα αν θελω να συνεχισω με τον ιδιο ιατρο τοτε οπου και να παω θα πρεπει να τα σταξωωωω :(:(:( και πιστεψε με ουτε σε εμας περισσευουν.

Ακομη δεν τον ρωτησα αλλα επειδη με τρομαξαν με τις τιμες τα αλλα κοριτσια ,την επομενη φορα θα τον ρωτησωωωωωω σιγουρα!!!ειμαστε και συναδελφοι στο ιδιο νοσοκομειο αλλλλλλαααααααα δεν πιστευω να μου κανει καμια διαφορετικη τιμηηηη απλα ΕΛΠΙΖΩΩΩΩΩ :unsure:

ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας!

τελικα μετα απο ολα αυτα που διαβασα απο εσας θα τον ρωτησω σιγουρα την επομενη φορα. Το μονο κακο ειναι οτι μου ειπε να ξαναπαω με το που θα μπει ο νεος μηνας και απο εκει και μετα θα με βλεπει καθε 10 μερες.

Αρα προς το παρον αναμονη...

Να ρωτησω και κατι αλλο? :unsure:

Πρεπει να τον ρωτησω ποτε τα θελει τα λεφτα?

πριν ή μετα? :unsure:

Εγώ σου έχω ξαναγράψει και σου είχα πει ότι εγώ του έδωσα όσα χρήματα θεώρησα χωρίς να τον ρωτήσω και μετά τη γέννα. Τώρα αφού εσύ επέλεξες να τον ρωτήσεις, γνώμη μου είναι να του τα δώσεις μετά και να μην ρωτήσεις τίποτε,γιατί πιστεύεις ότι θα σε προσέξει περισσότερο αν του τα δώσεις πριν? Άλλωστε μην του φέρεσαι λες και είναι ο θεός, ένας γιατρός είναι που έχει υποχρέωση και πληρώνεται για να κάνει αυτή τη δουλειά και πίστεψε με, ανεξάρτητα με το τι θα κάνεις εσύ, αυτός θα σου φερθεί όπως συνηθίζει να φέρεται. Στο λέω γαιτί έχω ακούσει πολλά, νομίζουμε πως αν του δώσουμε πολλά λεφτά θα μας φερθεί με ιδιαίτερο τρόπο, αμ δεν συμβαίνει αυτό, οι περισσότεροι έμποροι είναι και μάλιστα υπερτιμημένοι. Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, μπορεί ο δικός σου να είναι αλλιώς, άλλωστε εσύ τον ξέρεις και εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις. Εμείς εδώ μέσα γνώμες λέμε.

καλημέρα και από εμένα.

και εγώ βρίσκομαι στην 23η εβδομάδα και δεν έχω ρωτήσει ακόμα τον γιατρό μου για αμοιβή.

έτυχε όμως την προηγούμενη εβδομάδα να τον επισκεφθεί η κολλητή μου που είναι και αυτή έγκυος και ρώτησε την γραμματέα του(ο ίδιος είχε γέννα) πόσο πέρνει ο γιατρός.

θέλετε να ακούσετε την απάντησή της?

2000€ για Φ.Τ. και περίπου 2300€ για καισαρική και βέβαια εάν θέλουμε να του δώσουμε και άλλα ευχαρίστως γιατί τα αξίζει!!!!!

να επισημάνω ότι σε κάθε ραντεβού πληρώνω 60€.

Α!και κάτι τελευταίο, ο γιατρός μου είναι σε δημόσιο νοσοκομείο!!!!!

αν πας σε δημοσιο νοσοκομειο να γεννησεις και θελησεις να ερθει αυτος ο ιατρος,αν δεν εφημερευει πρεπει απο φιλοτιμο κι οχι απο υποχρεωση κατι να δωσεις(οχι βεβαι αυτα τα τρελα που ζηταει).

αν τωρα εφημερευει και ειναι στο νοσοκομειο ,δεν εχεις καμια υποχρεωση να δωσεις τιποτα και επισης δεν χρειαζεται να δειξεις κανενα φιλοτιμο..χαχαχχαχα

αν σου ζητησει ,απλα απαντας οτι αν ηθελα να πληρωσω θα πηγαινα σε ιδιωτικο.τις επισκεψεις μου στις πληρωσα...και αλλαζεις ιατρο φυσικα απο εκει και περα!

εγω ειμαι στην ιδια φαση μεσενα και ειμαι και νοσηλευτρια στο συγκεκριμενο νοσοκομειο....αν παω στο χωρο αυτον να γεννησω θα του δωσω αυτα που σου ειπα και παραπανω,αναλογα απτο αν εφημερευει η οχι.

αν αποφασισω να παω στο ιδιωτικο που μαλλον εκει θα παω,ειμαι αναγκασμενη να τον πληρωσω!(και για να μην εχεις περιεργια γλυκια panchal θα παω σε ιδιωτικο για να με νταντευουν και να εχω μαθηματα απο μαια για το νινι μου)επισης σε καθε επισκεψη τον πληρωνω 50 ευρω και παντα με κρατα 3-5 λεπτα χωρις υπερβολη!!!μενω σαυτον γιατι εχει φοβερα καλη φημη στο νοσοκομειο που εργαζομαι.αν συνεχισει ετσι 3-5 λεπτα επισκεψη τοτε θα τον αλλαξω στην επομενη εγκυμοσυνη σιγουρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...