Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αυτο ακριβως το σαιτ σας ειχα αναφερει εκει που εγινε ο χαμος με την ελβιρα, εχει γινει πολυ καιρο τωρα και τους πηραν χαμπαρι στο παρεντσ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω μεινει αφωνη :huh::huh::huh:

πραγματικα δεν εχω λογια!!! Εκεινο το μαλακισμ@@@@@@ο που λεει, "αμα βγαλουμε κ λεφτα ετσι" δεν ειναι να το βαρεσεις???

κοιτανε δηλαδη, πως θα ανοιξουν ψευτικους λογαριασμους να κοροιδεψουν τον κοσμακη κ να παιξουν με τον πονο τους! με απωτερο στοχο τη πλακα κ αν βγαλουν κ κανα φραγκο ολα καλα!!! Δεν κοιτανε να ανοιξουν κανα βιβλιο να ξεστραβωθουν κ να βοηθησουν κανα πλησιον τους!!!!!!

Τα πηρα κρανιο ασχημα :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Κοριτσια προσοχη και σε αγγελιες κ συναλλαγες..εμενα η αδερφη μου επεσε θυμα και εχασε 150ευρω..εψαχνε να αγορασει ενα σκυλακι...το βρηκε 100 ευρω και εστελε μαιλ..της απαντουσε κανονικα μεχρι και τηλ την πηρε,κανονισε να στειλει τα χρηματα μεσω western union και θα ειχε το σκυλι την ιδια μερα...εστειλε τα χρηματα και σκυλακι πουθενα...μετα του ξαναστειλε παλι τη δουλευε κ της ζηταγαν να δωσει αλλα 280 και μολις θα της πηγαιναν το σκυλακι θα της τα επεστρεφαν..φυσικα δεν το κανε και μετα της εστειλε ενα μαι και την ελεγε χαζη...

Ξαναδημιουργησε ενα μαιλ ως αντρας και εκανε πως ενδιαφεροταν παλι για σκυλακι..της εστελνε ακριβως τις ιδιες απαντησεις κι αυτη τη φορα ζητα 80 ευρω...

Δεν θυμαμαι ποια σελιδα ειναι αλλα θα τη ρωτησω κα θα την αναρτησω!!!

Προσοχη λοιπον!!!!

Απίστευτο... Τα διάβασα κι εγώ όλα... Μ' αρέσει που το παίζανε κιόλας, και θέλανε να βγούνε κι από πάνω...

μα τι τσουτσεκια???????η μαγκια και η εξυπναδα τους εφαγε?τι να πω ρε κοριτσια τελικα αν η μ@@@@@α η ταν εργοχειρο πολλοι θαχαν κανει προικα τωρα

οτι ναναι !!!!!!!!!!

Είχα κάποιο γνωστό ο οποίος είχε πάθει κόλλημα με το chat πριν κάτι χρόνια.Τι έκανε λοιπόν αυτός...Τι μία το έπαιζε γυναίκα,την άλλη το έπαιζε άντρας.Πολλοί του στέλνανε και φωτογραφίες τους(..άλλα βούρλα κ αυτά..)και έτσι τις έστελνε κ αυτός σε άλλους παριστάνοντας οτι είναι αυτός/ή..καλό ε??

Τι άλλο έχω ακούσει??Χαλάει ο υπολογιστής σας??Τον πάτε να σας τον φτιάξει και ο τύπος αντιγράφει κ ότι φωτογραφίες έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας..Γιαυτό καλό είναι να κρατάμε τις φωτογραφίες μας σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Επίσης πολλά e-mail που λαμβάνουμε είναι πολύ περίεργα..Π.χ. το παιδί μου έχει λευχαιμία στείλτε το στους φίλους σας γιατί κερδίζω 15 σέντς για κάθε e-mail κλπ,κλπ.Θυμάμαι μου είχαν στείλει ένα με ένα μωρό με μια μπλε κορδέλα κ μου το ξαναστείλανε μετά από κάτι χρόνια το ίδιο!!

Α! παλιότερα είχα λάβει ένα e-mail απο την Εθνική τράπεζα υποτίθεται, να τους στείλω τον κωδικό της κάρτας μου κ τα στοιχεία μου!!Κ δεν είχα και καν λογαριασμο!!χαχα!!Πάντως ήταν πολύ πειστικό είχε κ τα σηματάκια της Εθνικής τράπεζας πάνω πάνω κ η διεύθυνσή του φαινόταν λες κ ήταν όντως απο την Εθνική, είχε κατάληξη nationalbank..κατι τέτοιο...και βέβαια παίρνω e-mails συνέχεια που λένε οτι κληρώθηκα και κερδίζω κατι εκατομμύρια και να στείλω τα στοιχεία μου...Αν ήταν αλήθεια θα ήμουν δισεκατομμυριούχα..και βάλε...

Αυτά...αν κάποια ξέρει κ άλλα να μας τα πεί να προσέχουμε..

:ohmy:

Ok, μόλις φρίκαρα. Όχι για αυτό που ποστάρατε, αλλά γιατί ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι γνωστός μου από άλλο forum (και έχουμε βρεθεί και αρκετές φορές σε συναντήσεις) :unsure: και δεν περίμενα ποτέ ότι θα έπαιρνε μέρος σε τέτοιες μ....ίες. Χάλια :x

Όπως είπα λοιπόν, είμαι και σε άλλο ένα forum -όχι για γονείς- και ενίοτε, όταν δεν κουνιέται φύλλο και βαριούνται, διοργανώνουν *ντου* σε άλλα fora (όχι, δεν συμμετέχω προφανώς, για κάποιο λόγο πάντα τα "αγοράκια" πρωταγωνιστούν). Δε νομίζω ότι η περίπτωση της "Ελβίρας" έχει κάποια σχέση με κάτι τέτοιο. Οι άλλοι συνήθως κάνουν μπαμ αμέσως γιατί μπαίνουν μαζικά και γράφουν αηδίες. Δηλαδή μετά από λίγο τους παίρνουν πρέφα. Αυτό επειδή κάποιες ανησυχούσαν.

Τώρα περί spam και απατεώνων, τόσα χρόνια μας λένε ότι πρέπει να προσέχουμε και είναι ο μόνος τρόπος να θωρακιστούμε γιατί αυτά θα υπάρχουν πάντα.

παλιότερα ,πριν 2-3 μήνες είχε γίνει μάλλον ένα μπαμ και εδώ .αν θυμόσαστε μια περίοδο που μπαίνανε μαζικά "κοπέλες" που θέλανε να κάνουν έκτρωση ,χωρίζανε και δεν ξέρανε τι να κάνουν με την εγκυμοσύνη ,ήταν 15 χρονών και δεν ξέρανε τι να κάνουν πάλι με την εγκυμοσύνη η αν ήταν έγκυες !!!

στην τελευταία περίπτωση απάντησα πρώτη και την ξαπόστειλα με το καλό .

σίγουρα ήταν τότε αυτού του είδους που βλέπουμε τώρα "παιχνίδι" μόνο που δεν το γνωρίζαμε και λέγαμε για κάποιες που σπανέ πλάκα .

αν θυμόσαστε είχε γίνει και τότε θέμα πως πρέπει να φερόμαστε και να αντιδράμε .

κακόβουλοι υπάρχουν παντού πόσο μάλιστα εδώ μέσα που δεν τους βλέπει κανένας και δεν τους γνωρίζει κανένας .

Το είχα διαβάσει κι εγώ πριν πολύύύύ καιρό στο άλλο forum και έφριξα τότε... Τώρα? Δε με αγγίζουν καν...

kuo28 τι ηλικία έχει αυτός ο γνωστός σου?

Franita έγραψε:

εγω θα σας ξαναπω οτι υπαρχουν ηδη ενεργα μελη,και μαλιστα πολυ ενεργα, που ειχαν κ αποβολη κ που υποτιθεται οτι μενουν και στο εξωτερικο που μας εχουν πηξει σε ενα ροζ ψεμμα, και καποια αλλα μελη ....οποιος καταλαβε, καταλαβε....

Κατάλαβα τσακάλι!!! ;)

Εγώ για αυτή που έχω καταλάβει, μπορώ να το εμπεριστατώσω άνετα!!! Αλλά δε θα το κάνω δημοσίως... ακόμα...

Το θέμα με το φόρουμ και τον γραπτό λόγο γενικότερα ξέρετε ποιο είναι?

Δεν μπορείς την άλλη να την πιάσεις απροετοίμαστη όπως είναι στον προφορικό.

Έχει το χρόνο να σκεφτεί αυτό που θα γράψει, τη δικαιολογία, το σενάριο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...