Το γάλα θα σταματήσει μόνο όταν σταματήσεις εσύ να βάζεις το μωρό στο στήθος σου. Δεν αραιώνει δεν σταματάει. Το μυστικό είναι πέρας ρολόι, σωστή τοποθέτηση του μωρού και θηλασμός . Τώρα εδραιώθηκε ο θηλασμός τι σημαίνει ότι κατεβάζεις γάλα όταν το μωρό είναι στο στήθος σου για αυτό και δεν το νιώθεις βαρύ κτλ
Καλησπέρα...
το έπαθα κι εγω τη προηγούμενη εβδομάδα, βέβαια εγω έβγαλα λίγη καφέ βλένα στο χαρτί και μου έδωσε προγεστερόνη ο γυναικολόγος.
Κι εγώ υποφέρω με τη τουαλέτα, αλλά παίρνω σιρόπι και βοηθάει πολύ!
Ποπο όλα μαζί τώρα στο τέλος. Πιστεύω ότι έχει πιθανότητες να γυρίσει τελευταία στιγμή. Τώρα σχετικά με τον διαβήτη τι σου είπε? Θα πάρεις κάποιο χάπι, θα το ελέγχεις ? Η μικρή λογικό είναι να θέλει μόνο εσένα έχει διαίσθηση το ψυχουλακι. Με ποιον έχεις κανονίσει να την αφήσεις? Αν είναι γιαγιά ή θεία η όποιος είναι καλό είναι να έρχεται από τώρα λίγο στο σπίτι σας να κάθεται μια με δυο ωριτσες για να ξεφεύγει και λίγο ή μικρή αλλα και για να συνηθίσει την παρέα.
Μεσα στις επόμενες μέρες θα φτιάξω και εγώ τα πράγματα μια μέρα θα κάνω μόνο αυτό😅
Δεν μας έμεινε τίποτα. Μετράμε αντίστροφα , έρχονται σιγά σιγά με τα πατουσακια τους.🤱
Recommended Posts