Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σου Αγγελινα

ειχα κοιταξει κι εγω σε αυτα αλλα τελικα πηρα το καροτσι μου απο το ιντερνετ,ακριβως αυτο που ειχα δει και 300 ευρω φθηνοτερο.Θα δεις και σχετικο θεμα για το ebaby.εμεινα απολυτα ευχαριστημενη και στο κατω κατω καλυτερα με τη διαφορα των χρηματων,γιατι θα ειναι σιγουρα μεγαλη,να παρεις αλλα πραγματακια για το μωρακι σου.

Δημοσίευση

εγω μεγαλυτερη ποικιλια απο το λητω

για να συγκρινεις δηλαδη δεν εχω δει πουθενα αλλου

βεβαια θα σου προτεινα να βρεις αυτο που θελεις απο το λητω και πηγαινε σε κανενα συνοικιακο μαγαζι να το παρεις

το λητω ειναι πολυ ακριβο

Δημοσίευση

Αγγελινα μου κι εγω μη νομιζεις,η πρωτη φορα ηταν που παρειγγειλα απο το ιντερνετ και απο το συγκεκριμενο σαιτ και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.Ηταν πολυ εξυπηρετικοι και τυπικοι στους χρονους τους.Μπορεις να εχεις και τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους,το ιδιο εκανα κι εγω και να σου πω ενιωθα και περισσοτερο ασφαλης.Το καροτσι της μπεμπας μου ηρθε πριν 2 μερες σε αριστη κατασταση.

Δημοσίευση

Εγω παντως που εκανα ερευνα αγορας στα καροτσια ειδα οτι (πηγα στα ΛΗΤΩ στο ΗΡΑ, στον ΔΗΜΑ(Κορωπι)οι τιμες ειναι ιδιες παντου ειδικα στις μαρκες οπως η CHICCO και η PEG PEREGO. Στο ιντερνετ θα βρεις πιο φθηνα μονο σε ξενα site γιατι στα ελληνικα που ειδα η δεν εχουν ποικιλια η ειναι οι ιδιες τιμες με τα καταστηματα. Επίσης προσωπικα προτιμω να δω το καροτσι απο κοντα, ξερεις ποιοτητα, κατασκευη, χρωμα κλπ ειναι αλλιως να αγοραζεις κατι χειροπιαστο. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...