Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

mdion ευχαριστω πολυ!!!

Ndalia ναι ειμαι εγκυος εκλεισα τις 5 εβδομαδες, το εμαθα Παρασκευη βραδυ με θετικο τεστ και Σαββατο πρωι με χοριακη. θα την επαναλαβω αυριο πρωι για να δω τις τιμες της, αλλα δεν εχω παει ακομα γιατρο. Εκλεισα ραντεβου το Σαββατο, αλλα το μετανιωσα, επρεπε να το αφησω για την ερχομενη εβδομαδα μηπως και ακουγαμε την καρδια. Φοβαμαι λιγο τους κολπικους υπερηχους... Τελοσπαντων. Αντε να πας κι εσυ γιατρο να μας πεις νεα!!!

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα.Τιμή χοριακής 0. :(:(:(:(:(:(:(

Δεν ξέρω.Έκανα τόσο λάθος;;

Έχετε ακούσει για λανθασμένες , μάλλον για παραπλανητικές χοριακές;;

Καλά η καθυστέρηση , αλλά όλα αυτά τα συμπτώματα;;;;

Ellain χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!Χαίρομαι για όλες σας!!!!!!

Εγώ , πότε θα γίνω μάνα;;;;;;;;;; ;)

Δημοσίευση

Αχ βρε zetoula..μην απογοητευεσαι..εχουμε συναντησει αρκετες φορες με αρνητικες χοριακες και ηταν εγκυες.Δεν θελω να σε αναστατωσω,αλλα περιμενε λιγο ακομα,οσο δεν ερχεται η ατιμη υπαρχουν ελπιδες..

Δημοσίευση

συμβαινουν βρε αυτα! σιγα-σιγα και θα ρθει!

οσο για τα συμπτωματα, ειναι ακριβως τα ιδια με της περιοδου, οποτε...μην απογοητευεσαι...ηρεμησε και θα'ρθει και σε σενα!!!

αντε και ...καλο βολι!!!

Δημοσίευση

τα συμπτώματα που είχα ήταν ίδια με την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου , αλλά όχι ίδια με της περιόδου μου.Γι'αυτό το κατάλαβα την προηγούμενη φορά και για αυτό ήμουν σχεδόν σίγουρη τώρα....

όταν είναι να έρθει,θα έρθει ;)

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ!Απλά είναι που έχουν περάσει πέντε μέρες κι ακόμα τίποτα....Μα τόσο λάθος;Αν είναι να έρθει ας έρθει να τελειώνουμε να μην είμαι σε αυτή την αγωνία συνέχεια!!!!!

you all know... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...