Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πέσαμε

geki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μέσα σε 8 ώρες το νινί μου έπεσε δυο φορές από το κρεβάτι μας. Τον είχα με μαξιλάρια γύρω αλλά κάνει τόσο ανήσυχο ύπνο που μου έπεσε. Δεν εκλαιγε πολύ και δεν είδα κανένα καρούμπαλο. Ευτυχώς.

Και έλεγα μέχρι τώρα τη γλυτώσαμε δεν πέσαμε καμια φορά αλλα......

Ελπίζω να μην εμφάνίσει τίποτα αργότερα

Είμαι και εγώ μια από αυτές που δεν γράφουν πολύ συχνά όπως είπε μια κοπέλα σε καποιο θέμα για την ελβιρα αλλά δεν έχω internet σπίτι και στη δουλεια δεν μπορώ να μπαίνω συνέχεια. Αυτά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μας εχουν κανει κατι τετοιες κοπελες κ ειμαστε καχυποπτες ρε γαμωτο...αντε να πανε να χαθουν...

βρε κοριτσακι μου πως εγινε κ επεσε 2 φορες??????δε φοβηθηκες να το ξαναβαλεις στο ιδιο σημειο αφου επεσε ηδη μια φορα??? :blink:

τεσπα,προσεξε να μην κανει εμετο,να μην αλλαξει η συμπεριφορα του & πολυ προσοχη στον υπνο,απο οτι ξερω πρεπει να το τσεκαρεις να μην πεσει σε ληθαργο...αν μπορεσεις να μην κοιμηθει για 2 3 ωρες απο την πτωση..αυτα! :side:

και δεν θανε η πρωτη φορα κοπελαρα μου

αντε καλα καρουμπαλα

χωρις βεβαια τιποτα σημαντικο να συμβαινει

εαν δεν κλαινε τοτε μπορει να το διασκεδαζουν κιολας

εγω επαιζα με τα δικα μου και εκανε με τον εναν στον αλλο παιχνιδακι σαν να πιανει ο ενας τον αλλο (ελα πιασει τον αδερφουλη σου)

και τους ερηξα μια κουτουλια ολα τα λεφτα

σκασανε στα γελια εχω να σου πω

μουρλοπαιδα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...