Μετάβαση σε περιεχόμενο

θελω παρεουλα!!!!

Recommended Posts

κοριτσια ειμαι μοναχουλα μου!!!εχω την κορακλα μου αλλα μου λειπει μια παρεουλα να τα λεμε! οι φιλες μου δεν ειναι εδω δε εχουμε και πολλα κοινα τωρα πια!!!!!!!!νιωθετε και εσεις ετσι?tz4japoi2h03sv74.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην στεναχωριεσαι δεν αξιζει τον κοπο

πολλες φορες με διαφορες αφορμες χανεσαι με ενα τομο που δεν σου ταιριαζει και δεν εχετε πολλα κοινα σημεια

Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενιες

Αν το θελεις οσο μεγαλωνει η μπουμπουκα σου θα εχεις την ευκερια να δημιουργησεις νεες φιλιες με πιο σταθερες βασεις και με περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα!!!!

γειά σου Αννούλα :):)

εγώ δεν έχω παιδάκι, δεν είμαι καν παντρεμένη. Δουλέυω πολλές ώρες και ο αρραβωνιαστικός μου το ίδιο. Τον χρόνο που μου απομένει λοιπόν προσπαθώ να τον αφιερώνω σε αυτόν :):)

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να βρεθώ με τις φίλες μου και μου λείπει πολύ και σε μένα η παρεούλα :(:(

φαντάσου ότι τώρα στην δουλειά είμαι :blink::blink::blink:

οπότε εδώ θα είμαστε να τα λέμε :kiss::kiss:

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΕΙ 6ΝΑ ΦΥΓΩ!!ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 9!!

σαςπαρακαλω μη με κακοληγησετε αλλα δεν μπορουσα ποτε να καταλαβω ποσο πολυ θελει μια γυναικα ενα παιδακι !!! και ποσο προσπαθουν καποιες μεχρι που εγινα μελος εδω στην ομορφη παρεα σας !!! εγω εχω δυο κοριτσακια και εμεινα σχετικα ευκολα εγκυος !! εισαστε πραγματικα αξιεπεινες εσεις που προσπαθειτε και αγωνιατε μπραβο σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κανετε οσα παιδακια επιθυμειτε και να εισαστε γερες να τα καμαρωσετε !! :kiss::lol:

ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΠΑΡΕΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΙΛΟΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ Η ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΙΣΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΗΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ. ΑΧ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΟ!!!

δεν στεναχωριεμαι (πολυ)! εχω τον αντρουλη μου και τη μπεμπεκα μου και ολα τα αλλα θα ρθουν!ειμαι στο σωστο μερος νομιζω για παρεουλα με μανουλες που εμεις καταλαβαινουμε τι περναμε!!! [img/]

tz4japoi2h03sv74.png

auto akrivws zhtame oles mas!mia parea!eseis koritsia eiste k sthn ellada+mporeite na kanete diafora..egw???h kahmenh!!eimai sto ekswteriko me -20 pou sk..a na paw?kai xwris parea..o antroulhs mou douleuei gia ligo kairo se allh polh kai ton vlepw 4 fores thn evdomada..edw na deite monaksies..elate na enwsoume tis monaksies mas!!den douleuw kiolas logw egkumosunhs opote exw apleto xrono.. :(

MINA3 έγραψε:

ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΠΑΡΕΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΙΛΟΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ Η ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΙΣΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΗΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ. ΑΧ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΟ!!!

ελα βρε μινα περαστικα σας .. ωστε κοιμουνται εσενα το μεσημερι? εμενα τιποτα... και το καλοκαιρι ειναι πολυ δυσκολο γιατι κανουν φασαρια και ενοχλουν τον κοσμο...

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΩΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 1030. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙΚΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ

Ax...Annoula mou oles gia ton idio logo eimaste edo !! AAAAAAxxxxx ego na deis monaksies pou den exo kanenan edo pano kai me tosh kakokairia den mporo na pao kai pouthena ...alla kai pou na pao pou meno sth mesh tou pouthena pou oute ena periptero den exei !!! Asta ego kontevo na patho katathlipsh !!!!

τι τραβαμε οι μανουλες!περαστικα στα αρρωστουλικα!!!

εμενα σημερα πολυ γκρινια απο τη νυχτα ξεκινησε ενω κοιμοτανε 1.30-5.30 εδω και 2 εβδομαδες, χτες κοιμηθηκε 12 και ξυπνησε 3:30,5:30 και 6:30!!!θυμηθηκε τα νιατα της???? μαλλον κατι την πειραξε που εφαγα ισως τουρτα σοκολατα? γιατι δυσκολευοτανε να κανει κακακια!και ολη μερα ενω ειναι νυσταγμενη δεν κοιμαται πανω απο μια ωρα συνεχομενη...και εγω κομματια ειμαι!αλλα δεν μπορω να ξεκολλησω απο το μαμμυ!!!http://www.mytickerz.com/

Αφού θέλεις παρεούλα κοριτσάκι μου, καλά έκανες και ήρθες στην παρεούλα μας. Θα περάσεις πολύ καλά εδώ, όπως όλες μας...

Καλώς ήρθες λοιπόν!!! :kiss::kiss::kiss:

annoula1982 έγραψε:

κοριτσια ειμαι μοναχουλα μου!!!εχω την κορακλα μου αλλα μου λειπει μια παρεουλα να τα λεμε! οι φιλες μου δεν ειναι εδω δε εχουμε και πολλα κοινα τωρα πια!!!!!!!!νιωθετε και εσεις ετσι?tz4japoi2h03sv74.png

kai emeis edw giati eimaste kopelaaaaaaa mou?????????????????? ;)

καλως σας βρηκα λοιπον! αχ πολυ χαιρομαι!

αντε καλη μας νυχτα τωρα γιατι πολυ νωρις κοιμηθηκε παλι η τσουπρα μου και πρεπει να ακολουθησω!!!!!

tz4japoi2h03sv74.png

annoula1982 έγραψε:

καλως σας βρηκα λοιπον! αχ πολυ χαιρομαι!

αντε καλη μας νυχτα τωρα γιατι πολυ νωρις κοιμηθηκε παλι η τσουπρα μου και πρεπει να ακολουθησω!!!!!

ante kali sas nixtaaaaaaaaaaaaaa

filiaaaaaa :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...