Μετάβαση σε περιεχόμενο

Osfialgia sthn egkimosunh

Recommended Posts

koritsia eimai ston 7o mhna, genikws h mesoula eixe arxisei na me enoxlei kai na me kourazei..Pro 3 hmerwn ekana to moiraio lathos na shkwsw to deksi mou podi sth mpaniera gia na kopsw ta nyxia mou..Ekei emeina loipon apo ton pono..

Aytes tis meres loipon genikws niwthw to shmeio ths meshw apo thn mia pleyra(deksia) ston glouto kai pros to mpouti na ponaei poli otan kanw kapoia kinisi.

To exei pathei kapoia? Apo oso exw diavasei parousiazetai san "parenergeia" ths egkumosinhs.

Pws to antimetwpisate? ti sas eipe o ginaikologos? Eilikrina me kourazei poli giati einai oksis o ponos.

Euxaristw poli oles tis kopeles...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου!με το καλο το μωρακι σου! Κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα και ακομα με ενοχλει η μεση, παρολο που η μπεμπα ειναι 10 μηνων..ε κανενα ντεπονακι μπορουσα να παρω αν και δεν το εκανα. ξεκουραση θελει, ξαπλα με τα γονατα σου λυγισμενα, να αποφευγεις να σκυβεις οσο γινεται και φυσικα να μην στεκεσαι πολυ ορθια. και οχι τακουνια. ουτε λιγο...με το καλο το μωρακι σου!

geia sou aggelina και περαστικα μας .αυτη τη στιγμη σου γραφω απο το κρεββατι που ειμαι καθηλωμενη απο την προηγουμενη δευτερα .1 εβδομαδα δηλαδη .γενικα και εγω εχω καποια χρονακια 2 με 3 ,ευαισθησια στη μεση και με τριγυρνουσαν τις τελευταιες βδομαδες τα πονακια αλλα δεν εδωσα και παλι την πρεπουσα σημασια ,μεχρι που εμεινα.....ενα τσακ ..και κοκκαλωσα ,επεσα στα τεσσερα με το στηθος στον καναπε και μπορεσα να ανεβω πανω μετα απο 2 ωρες και αφου εδρασε η βολταρεν .τις προηγουμες φορες το αντιμετωπισα μια φορα με ενεσεις και τις υπολοιπες με μεσουλιντ .τωρα ομως ολοι ειπαν υπομονη ,κανενα ντεπον ( που δεν ηθελα να παρω αλλα τελικα με υποχρεωσε η μαμα μου καΙ πηρα ενα),που τι να σε κανει ενα απλο ντεπονακι και απο καμμια φορα επαλειψει με κρεμα αλλα δε τον ειπαν και με πολυ ανεση για την κρεμα .οποτε και απο αυτην εβαλα μια φορα στην αρχη .αυτο που με βοηθαει μερα με τη μερα ειναι που ερχεται μια κυρια και με κανει ρεφλεξολογια , , ,και σιγα σιγα αρχιζει και λυνεται ο κομπος ,ισιωνει το κορμι .οχι θαυματα βεβαια ,γιατι εγω το αφησα και με εριξε αλλα δουλεια γινετε .και επειδη οπως λεεω ουτε στον εχθρο σου αυτο ,παραλυεις τελειως, μπορεις να το προλαβεις με ειδικο μασαζ και φυσιοθεραπειες(ειδικες ασκησεις γαι μεση).Εγω αυτο σκοπευω να κανω καθ ολη τη διαρκεια τις εγκυμοσυνης μου πλεον .Γιατι οσο μεγαλωνει η κοιλια ακομα πιο δυσκολο .αυτα τα λιγα .ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μη σε ριξει στο κρεββατι .φιλια

wste loipon den eimai h moni... sas euxaristw poli gia tis apanthseis sas! sunepws to masazaki kanei kalo e? to thema einai posa pairnei o refleksologos gia na erxetai spiti h' na phgainw egw..

Pleon kai akinhth pou kathomai niwthw ena monimo moudiasma sti mesi..

Egw skeftika kai thn lush ths thermoforas, mipws tou kanei kalo..de kserw...

καλημερα .για θερμοφορα μου ειπε συμφωνα παντα με την περιπτωση .κοιτα αυτο που θα πουν ολοι πρωτα απο ολα ειναι ξεκουραση και ακινησια οσο μπορεις .ε.κατα ποσο γινετε αυτο ομως?καλυτερα κανε μια βολτα απο ενα καλο ορθοπεδικο-φυσιοθεραπευτη .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...