Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια ειμαι στον 5ο μηνα οπως ξερετε οι περισσοτερες και λογω θρομβοφιλιας κανω ενεσεις ηπαρινης.Μεχρι τωρα δεν ειμαι ευχαριστημενη απο 2 αιματολογους που πηγα γιατι η πρωτη που την ειχα για 2 μηνες δε μου ειπε κατι για να ελεγχουμε τη δοση και οταν εμαθα απο κοριτσια με το ιδιο προβλημα οτι καθε μηνα την ελεγχουν τα πηρα στο κρανιο και την αλλαξα. και την δευτερη την ψαχνω μερες κυριολεκτικα για να κλεισω ενα κολοραντεβου και δεν την βρισκω ποτε,χωρια που την πηρα μολις τωρα και μου ειναι εντελως στον κοσμο της και δεν μπορει να με βολεψει για ραντεβου?λες και δε θα πληρωθει?τζαμπα θα παω?τι να πω τα νευρα μου!!!!

πειτε μου εσεις που χρειαστηκατε αιματολογο που πηγαινατε και εννοειτε να μεινατε ευχαριστημενες?ευχαριστω πολυ φιλακιααααααα

Δημοσίευση

καλησπερα. εχω το ιδιο προβλημα με σενα και για αιματολογο εχω την ΠΟΜΠΟΥΡΙΔΟΥ. Το ιατρείο της ειναι στην Αγία Σοφίας και το τηλ. 2310271892. Ειναι παρα πολυ καλη, σε κανει να νιωθεις σιγουρια και πολυ τυπικη σε εξετασεις, στο ιστορικο σου κλπ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...