Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μεχρι να με πανε στο δωματιο 2 ωρες μετα τη γεννα ημουν μια χαρα!

εκανα μονη μου ντουζακι κ ασχολιομουν με το μπεμπακι μου!!!!

πριν δε μαφησαν να σηκωθω για να ηρεμισω λιγο!

koiταξε..ειναι και αναλογως τον οργανισμο..εγω εκανα να νιωσω τα ποδια μου 5-6 ωρες..αλλα ολη η αλλη ημουν πολυ κουλ..μη σε πιανει πανικος..

ολακ λα..θα σηκωθεις την επομενη..και θα πας την ιδια μερα..εγω εφαγα σουπα..

Μην φοβασαι δεν ειναι τιποτα... Εγω αισθανθηκα τα ποδια μου μετα απο καποιες ωρες - δεν θυμαμαι ακριβως, παντως την ιδια μερα - απλα επειδη εκανα καισαρικη μετα τραβηξα πολυ πονο στην κοιλια. Ειναι αναλογα τον οργανισμο...

Κ εγω μεχρι να με πανε στο δωματιο τα αισθανομουν τα ποδια μια χαρα!!Δε με πονεσε η επισκληριδιος σχεδον καθολου,ηταν πολυ καλος και ο αναισθησιολογος(αυτο ειναο ολο το θεμα!!!)

Απλα εγω δε μπορεσα να σηκωθω την ιδια μερα γιατι ποναγα αρκετα απο την καισαρικη κ ζαλιζομουν!Σιγα σιγα γινομουν περδικι ομως!

Η καθε κοπελα ομως και η εμπειρια της ειναι διαφορετικη!!

Εννοείτε πως και στο 2ο παιδάκι μου όταν με το καλό έρθει θα κάνω επισκληρίδιο! Για μένα πάντα.. ευλογημένος αυτός που την έβγαλε!! :laugh: Λοιπόν, αφού γέννησα , κι ήμουνα στην ανάνηψη που σε καθαρίζει εκεί μια μαία και σου βγάζει τα σωληνάκια, κ.ο.κ... εκεί λοιπόν επειδή είχαμε καθυστέρηση εκείνη την μέρα γινοταν ένας πανικός... όλες γεννούσαν(!!!) :laugh: :laugh: :laugh: είχα αρχίσει να αισθάνομαι τα πάντα! Τα πόδια μου τα έλεγχα και κατά την διάρκεια του τοκετού! τα κουνούσα στο κρεβάτι, σήκωνα την λεκάνη μου γενικά δεν είχα αυτό που λένε ότι δεν νιώθω τα πόδια μου καθόλου! Στο δωμάτιο περπατούσα κανονικά, ζαλιζόμουν μόνο από την πείνα.. και την κούραση! Όταν πέρασε εντελώς η δράση της... πόναγα από κάτω... και πίσω στον ποπό λόγω αιμοροείδας.. η οποία παραδόξως εξαφανίστηκε τώρα που το σκέφτομαι!

Δεν είναι τίποτα!! Μην φοβάσαι!! Με το καλό και μ'ένα γερό μωράκι!!!

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΓΕΝΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ!!!ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΚΟΥΝΟΥΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑ.ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ!!!!Α,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ!!!ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Αν είναι καλός ο αναισθησιολόγος και σου βάλει τη σωστή δόση θα επανέλθεις γρήγορα. Μέχρι να σε πάνε στο δωμάτιο θα μπορείς να σηκώνεσαι. Παρόλα αυτά εγώ που έκανα δεν θα ξανακάνω γιατί με εμπόδισε να συνεργαστώ και να σπρώξω το μωρό. Η γέννα βέβαια ήταν παιχνιδάκι αλλά το μωρό το πήρανε με βεντούζα και έμεινε 3 μέρες στη θερμοκοιτίδα εξαιτίας μου. Εμπόδισα τη φύση να κάνει το έργο της και την πλήρωσε το μωράκι μου. Δεν πόνεσα καθόλου αλλά ταλαιπωρησα το μωρό. Δεν συμβαίνει σε όλες βέβαια γιατί η κάθε περίπτωση διαφέρει αλλά εγώ έμαθα το μάθημά μου.

papaki70 έγραψε:

Αν είναι καλός ο αναισθησιολόγος και σου βάλει τη σωστή δόση θα επανέλθεις γρήγορα. Μέχρι να σε πάνε στο δωμάτιο θα μπορείς να σηκώνεσαι. Παρόλα αυτά εγώ που έκανα δεν θα ξανακάνω γιατί με εμπόδισε να συνεργαστώ και να σπρώξω το μωρό. Η γέννα βέβαια ήταν παιχνιδάκι αλλά το μωρό το πήρανε με βεντούζα και έμεινε 3 μέρες στη θερμοκοιτίδα εξαιτίας μου. Εμπόδισα τη φύση να κάνει το έργο της και την πλήρωσε το μωράκι μου. Δεν πόνεσα καθόλου αλλά ταλαιπωρησα το μωρό. Δεν συμβαίνει σε όλες βέβαια γιατί η κάθε περίπτωση διαφέρει αλλά εγώ έμαθα το μάθημά μου.

Παπάkι να σε ρωτήσω kάτι? Σε εμπόδισε η επσkληριδιος γιατί δεν ενιωθες ποτε να σπρώξεις? Γιατι ειχα την ιδια kαι εγω απορα αλλα ο γιατορς με διαβεβαωσε οτι το kαταλαβαινεις.

Ενω απο την αρχη ελεγα οτι..

"νιωθω μουδιασμενο μονο το ενα ποδι"... ΓΕΛΟΥΣΑΝ..! :angry:

Μεχρι να με παν στο δωματιο ειχε ξεμουδιασει κι αυτο... :blink:

Δεν προκειτε να ξανακανω επισκληριδιο οσες ωρες

κι αν ξαναπεριμενω..

Τζαμπα το φαρμακο εφαγα και ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ δε μου προσφερε.. :(

Καλα ειχα τον πονο μου... :laugh:

Τι ηθελα να "φαω" και την ενεσαρα (μανουλα μου.. :woohoo: ...)

Μια στιγμουλα ειναι.. :)

Θα περασει... :)

Καλη λευτερια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...