Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.

Recommended Posts

Για εξάκλινο που ρώτησα εγώ τον γιατρό μου είναι 2000 ευρώ.

Βέβαια η αμοιβή γιατρού και η μαία πάνε ξεχωριστά.

Καλό θα είναι όμως να ρωτήσεις κι εσύ τον γιατρό σου. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera!!k ego sto iaso tha genniso loipon

to exaklino-tetraklino einai peripou 2300 mazi me exetaseis morou episkliridio k ola ta sxetika o giatros paei alla 2000!!etsi me exoun enimerosei esto elpizo na min pathoume kanena egefalikouli :woohoo:

χαχαχα.καλημερα.για εγκεφαλικο δεν ξερω παντως θα δειξει κοπελα μου.σχετικα αυτα που μου λες ειναι καπως καλα τα λεφτα στο λεω αυτο γιατι γεννησε μια φιλη μου πριν κατι μηνες εκει και ξερεις ποσα εδωσε? κατσε πρωτα.7000.μου πεσανε τα μαλλια.οσους και αν ρωτησα τοσα δεν δωσανε γι αυτο και το βαλα και σαν θεμα εδω.αν ειναι τοσα οχι εγκεφαλικο παρκισον θα παθω

χαχαχαχα

αν και δε νομιζω.αν ειναι τοσα οσα λες πιοστευω μια χαρα μας βρισκω

Ανεβαίνει πάρα πολύ το κόστος ανάλογα με το δωμάτιο. Το δίκλινο είναι περίπου 3.800 χωρίς επισκλειρίδιο, βλαστοκύτταρα, καισαρική και γιατρό ενώ το μονόκλινο ξεκινάει από 5.500 περίπου. Επομένως με το γιατρό ξεπερνάει και τις 7.000 που πλήρωσε η φίλη σου μαράκι2. Γενικά είναι τρελό φαρμακείο. Τι να κάνει κανείς όμως? Υπάρχει στην ουσία εναλλακτική? Ανάλογα που είναι ο γιατρός σου πάς και εσύ...

εγω για εξακλινο παω ειναι τοσα πολλα και παλι? ποπο χριστε μου φαρμακειο δε λες τιποτα

ασε

αλλα τι να κανω που εκει ειναι ο γιατρος ου?

εγω για εξακλινο παω ειναι τοσα πολλα και παλι? ποπο χριστε μου φαρμακειο δε λες τιποτα

ασε

αλλα τι να κανω που εκει ειναι ο γιατρος ου?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...