Μετάβαση σε περιεχόμενο

kolikoi morou!!!

manm

Recommended Posts

kalispera koritsakia mu!!!

sas parakalo voithiste me...sigoura polles apo esas to exete perasei kai sigoura kati parapano tha xerete,

to moro mou einai molis 2 evdomadon,thilazei apokleistika kai ypoferei apo kolikous.sxedon kathe apogeuma -vradu klaei sparaktika..diploenetai,tentonei ta podarakia kai tipota ma tipota den ton voithaei...prosexo polu ti trww,diladi n min trww trofes pu prokaloun aeria..tou vazo panakia zesta..ton akoumpao sto stithos mou..ton kano voltes se olo to spiti...exoume kanei ta panta..den voithaei tipota.milisa me tin paidiatro kai mu eipe oti einai fysiologiko kai tha perasei..alla koritsia mu sparazei i kardia mu..stenaxoriemai toso polu!!!!an xerei kapoia kati..an to exei perasei me diko tis paidaki as mu pei giati tha skaso apo tin stenaxoria mou!

euxaristo polu!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ!!!ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΩΡΑΚΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΣΕ ΜΑΣ.

1)ΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ, ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ

2)ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΣΚΕΤΟ Η ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΟΧΙ ΚΙΝΤΕΡΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

3)ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ.ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

4)ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΚΑΡΟΤΣΙ (ΑΝ ΚΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ) ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ

5)ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (ΣΚΟΥΠΑ, ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ, ΑΠΟΡΟΦΗΤΗΡΑΣ)ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΙΑΝΕΙ.

6)ΓΥΡΙΣΜΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ!!!

Υ.Γ.ΑΠΕΦΥΓΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!

simfwnw me ti 15June!einai oi pleon klassikoi tropoi gia na iremiseis to mwraki sou!alla an theleis na to voithiseis mesw tis farmakeftikis odou milise me to paidiatro sou!iparxoun kapoies stagones pou voithane!einai oi Gripe Water kai oi Infacol.Den tis exw dokimasei proswpika giati eutixws to mwraki mou gia 2 vdomades eixe ponakia...meta xalarwse,alla tis exw akousei apo allous kai mou eipan oti exoun apotelesma...kalo kouragio kai ipomoni...ola perastika einai... :)

Μαρια μου μασαζ με μαστιχολαδο!!! μετα το ζεστο μπανακι καλυτερα! πανω στην κοιλιτσα, και κατω απο τον ομφαλο!

περαστικουλια!

Καλημερα..σε καταλαβαινω απόλυτα ..από τη δευτερη εβδομαδα μεχρι και τη δεκατη ο μικρος μου υπεφερε..

και εμεις τον βαζαμε για μπανακι και μετα ζεστεναμε λιγο λαδακι --ειχα παρει της weleda -- και του τριβαμε την κοιλιτσα..δεν τους αποφευγαμε αλλα τουλαχιστον ανακουφιζοταν αρκετα..σε πολυ δυσκολες μερες 2-3 φορες του ειχαμε δωσει από 2.5 cc gripe water..δεν ειναι αμιγως φαρμακο αλλα θα το βρεις στα φαρμακεια..μας το ειχε συστησει ο παιδιατρος..

περαστικα!!

Καλημερα.

Οπως λες θηλαζεις αποκλειστικα οποτε προσεξε την διατροφη σου μηπως κατι το δυσκολευει.

Τα τσαι ξεχασε τα εκτος αν θες να τα πιεις εσυ για να περασουν στο μωρο.

Καθε φορα μετα το μπανιο μασαζακι και θα βαζεις τα ποδαρακια του στην κοιλιτσα ου για να φευγουν τα αερια,γυμναστικουλα δηλαδη.

Πολλες αγκαλιτσες και χαδακια και υπομονη.

εγω σου συνιστω υπομονη γιατι δε μπορεις δυστυχως να κανεις κατι παραπανω απο αυτα που σου ειπαν οι κοπελες...εμενα η μπεμπα μου απο τον πρωτο μεχρι τον τριτο μηνα ειχε κωλικους..περασαμε ωρες ατελειωτες κατω απο τον απορροφητηρα να την κραταω σφιχτα στην αγκαλια μου & να της τραγουδαω νανουρισματα,δοκιμασαμε σταγονιτσες bio gaia, σιροπακι gripe water & infacolic σταγονιτσες,δεν την επιασε τιποτα απο τα παραπανω..

οσο κ να σου φαινεται τωρα ατελειωτο μαρτυριο & να πονας κ εσυ με το μωρο σου,να ξερεις οτι θα περασει αυτη η περιοδος κ δε θα το θυμασαι πια ουτε εσυ ουτε βεβαια το μωρακι σου..

οπλισου με υπομονη λοιπον κ μοιρασου τις ωρες αυτες με τον αντρα σου ωστε να εχετε αγκαλιτσα ποτε ο ενας κ ποτε ο αλλος το μωρο..δοκιμασε κ τα παραπανω κ ισως το ανακουφισεις λιγακι..

euxaristo para polu gia tis apantiseis!!!!!

den me noiazei gia mena ypomoni doxa to theo yparxei ..gia auto stenaxoriemai...!

to gegonos oti kathe fora pou ponaei kanei proutakia einai kalo?kanei proutakia kai feugoun kai kapoia kakakia..kanei toulaxiston 3-4 kenoseis tin imera.auto me to ladi kai me to xamomili mu to eipe kai i pethera mou..diladi zestaino ladi kai vazo xamomili to trivo?san rigani?

tha to kano..an kai simera ponese gia ena 10 lepto..!makari na perasoun..to moroulinaki mu...!!!!

kai pali xilia euxaristo!!!!

ayrio tha pame paidiatro kai tha tis po mipos kai mu proteinei kati kai keini...kai pali euxaristo!!!!

οι κωλικοι ειναι αερας στα εντερακια επομενως ειναι απολυτα φυσιολογικες οι κλανιτσες...κ το οτι κανει κακα ειναι καλο!!!

το ξερω οτι στενοχωριεσαι για το μωρακι σου..το χαμομηλι το βραζεις, ζεσταινεις κ λαδακι ,τα ανακατευεις κ τριβεις την κοιλιτσα...κ με σκετο ζεστο λαδακι αν το κανεις το ιδιο ειναι...

ενημερωσε μας αν ο γιατρος σου πει κατι αλλο..παντως αν ζητησεις φαρμακακι θα σου δωσει ενα απο τα παραπανω που σου ειπα..εμεις τα δοκιμασαμε ολα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...