Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΨΗΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Β-HCG

Recommended Posts

Κορίτσια,χρειάζομαι την εμπειρία σας!!Εντελώς τυχαία παρατήρησα κοιτάζοντας τα χαρτιά μου από τα αποτελέσματα της αυχενικής ότι η τιμή της ελεύθερης β-hcg είναι παθολογική συγκεκριμένα ΜοΜ 3,312.Η Papp A είναι φυσιολογική 1,488 ΜοΜ.Το θέμα είναι ότι το ποσοστό για σύνδρομο ντάουν με αυτά τα αποτελέσματα και την αυχενική διαφάνεια (1.7) μου βγήκε 1/15.156.Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι ήμουν πολύ αδύνατη στην εξέταση λόγω των εμετών.Το θέμα είναι ότι όταν τηλεφώνησα στον γιατρό αν χρειάζεται να κάνω το α τεστ στην 16η εβδομάδα μου είπε ότι η papp a είναι καλή και δε χρειάζεται.Έχει τύχει σε καμία να είχε τόσο υψηλή ελεύθερη χοριακή και το παιδάκι της να ήταν υγιές???Έχω τρελαθεί από την αγωνία μου και ντρέπομαι να πάρω να ρωτήσω τον γιατρό...Τι ήθελα και τα κοίταξα τα χαρτιά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vaster μου,σ ευχαριστώ για την απάντηση.Κι εσύ με το καλό σου εύχομαι!!Αγχώνομαι γιατί ξέρω ότι η φυσιολογική τιμή είναι 1 ή 1 και κάτι.Αυτή η τιμή είναι διπλασιασμένη... :unsure:

ειπες οτι τα ανεφερες τα αποτελεσματα στον γιατρο σου;αφου σου ειπε οτι ειναι ολα καλα,εξαλλου γι'αυτο ειχες και εμετους ,επειδη ειναι ανεβασμενη!μην αγχωνεσαι αγαπη μου!αυτο μας κανει μεγαλυτερο κακο πιστεψε με,ολα καλα ειναι!!!παντως γνωμη μου ειναι οτι σε ανησυχει να το ρωτας στον γιατρο σου,εξαλλου γι'αυτο τους εχουμε!!

friday ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 19,7 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕ 0,529ΜΟΜ ΑΥΧΕΝΙΚΗ 1,8 PAPP A-7,700 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ 1,723ΜΟΜ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ 1/11220 .

ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΟΤΕ

ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ :FREE E3 3.96

AFP 48.9

HCG 15982

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΝ Κ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ . ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΨΑΧΝΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΟ Α ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΛΙΑ (ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Κ ΕΚΑΝΕ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΗ Κ ΤΗΣ ΕΔΗΞΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΗΓΑΝ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...