Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.....ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ...ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ.......

ΦΙΛΙΑ Η ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να 'σαι καλά με έκανες και γέλασα!

Νομίζω αν δεν έχεις προβλήματα με την εγκυμοσύνη σου μετά το πρώτο τρίμηνο είναι οκ.

Αλλα καλύτερα γιατι δεν παίρνεις τηλέφωνο το γιατρό σου να ρωτήσεις???

ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΕΔΩ ΝΟΥΦΑΡΟ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ??!! :P:P

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Κ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ 100%ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ Κ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ Κ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΩΡΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ..

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΧΑΜΗΛΑ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΜΕ..(ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΝΟΥΦΑΡΟ ;) )

το σπερμα εχει μια ουσια(που δεν θυμαμαι πως λεγετε!)η οποια προκαλει συσπασεις,και προωρο τοκετο τους τελευταιους μηνες ομως,γι'αυτο και συνηθως οταν περνας τις μερες σου,που ειναι να γεννησεις,συνηθως οι γυναικολογοι λενε να ερθεις σε επαφη!αλλα τωρα για το δευτερο τριμηνο,δεν υπαρχει τετοιο θεμα,το εχω ρωτησει!αλλα εαν εχεις γενικα συσπασεις,γιατι καποιες εχουν,τοτε καλο ειναι να προσεχεις.παντως ρωτα και συ τον γιατρο σου που γνωριζει καλυτερα την περιπτωση σου!

Χαχαχχαχα..Αχ ρε κορίτσι,μη φοβάσαι τίποτα,εφόσον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη να κάνεις σεξ άφοβα(φυσικά ξέχνα τα ακροβατικά!!)

Αυτό για το σπέρμα ισχύει όντως,μου το είχε πει κ ο γατρός μου,οπότε το καλύτερο είναι να κάνετε με προφύλαξη..Να μη ντρέπεσαι να ρωτάς τα πάντα τον γιατρό σου,εεε....κ εμάς!!!!!

Εγώ να φανταστείς Παρασκευή έκανα σεξ,Τετάρτη γέννησα-ως εκεί έφτασε η...χάρη μου!!!Χαχαχαχα.....

Άντε κ καλό ξαράχνιασμα!!!!!!!

εχω την εντπωση οτι το σπερμα προκαλει προωρες συσπασεις,δεν θυμαμαι γτ εμεις απεχαμε 9 μηνες....ρωτα το γιατρο σου ομως,στην τελικη ας βαλει καντομ

ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ 9 ΜΗΝΕΣ + 50 ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟ ΤΙΚ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ........ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΔΟΚΤΟΡ ΖΙΒΑΓΚΟ ΜΑΣ

Ειχα επαφες σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου με τον αντρα μου

Στο πρωτο τριμηνο δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ημουν εγκυος και το συνεχισα και μεχρι και τον 8ο ειχαμε συχνες επαφες αν οχι καθε μερα μερα παρα μερα

απο τον 8ο και μετα τον κυνηγουσα και καταφερα 6-7 φορες να τον βιασω ετσι για ννα μην ξεχασω πως γινεται!!!!!!!!!!! :blush: :silly: :silly:

ValentinaGiannis έγραψε:

ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ 9 ΜΗΝΕΣ + 50 ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟ ΤΙΚ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ........ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΔΟΚΤΟΡ ΖΙΒΑΓΚΟ ΜΑΣ

Οταν γεννησα στην αρχη μεχρι τον 3 μηνα δεν ειχαμε καμοια επαφη

ειχαμε κανει πιο πριν προσπαθεια αλλα πονουσα και τις περισοτερες φορες ημουν λιωμα απο την κουραση

και για να επανελθετε στις φυσιολογικες σας επαφες μετα την γεννηση του παιδιου θα παρει χρονο

ειδικα αν αποφασισεις να θηλασεις

ακομα δεν εχουμε καταφερει να ειμαστε στην ιδια συχνοτητα μετα απο την γεννηση της μικρης μου εχουμε δρομο ακομα :(:blush:

εμενα απο τωρα αρχισε να παραπονιεται,στην πρωτη εγκυμοσυνη ουτε το συζητουσε,φοβομασταν πολυ...τωρα ολο γκρινια ειναι ο κυριος!

εγω τι να πω τωρα.....απο την στιγμη που εμαθα οτι ημουν εγκυος νο κοκο!!!!

απογορευτηκε δια ροπαλου απο τον ντοκτορ και ο αντρας μου φοβοταν να με πλησιασει οποτε μετρα περιπου 10 μηνες με νυχτεριδες και αραχνες!!!!!

αυτο με την ουσια στο σπερμα το εχω ακουσει και το εχω διαβασει κιολας καπου,αλλα ρωτα και τον γιατρο σου που ειναι και ο πλεον αρμοδιος στο αν θα σου το επιτρεπει η οχι.

περιττο να σου πω οτι 10 μηνες το ματι μου γυαλιζε και κυνηγουσα τον αντρα μου σαν να ημουν μαθητουδι χιχιχιχιχιχι.

αχχχχ τι μου θυμησες!!!!

koriτσια εμενα ο γιατρος μου δεν μυ το εχει απαγορευσει ...οποτε και εμεις κανονικα....βεβαια στο πιο χαλαρο του.....και χωρις ακροβατικα.....

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ..ΚΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ..ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ε, ρε γλέντια! Κι εγω ανήκω στο απαγορευμένο κοκό λόγω χαμηλού πλακούντα...βέβαια τον αντρούλη μου του ορμάω που και που για τα σχετικά μη λαλήσει ο άνθρωπος αν ακαι αυτός είναι χειρότερος απο εμένα...τρέμει!

Γιατι όμως πρέπει να μπεις στη διαδικασία του σπέρματος? Κι εγω ξέρω οτι δεν κάνει για τους προαναφερθέντες λόγους αλλα θυμήσου τα νιάτα σου...τι κάναμε στην εφηβεία?

Καλη μου ξεραμενη γαρδενια χα χα χα χα λεω να ξεραθω κι εγω γιατι χθες ειχα ενα ατυχηματακι!Απο παιχνιδακια χι χι χι οχι επαφη ηρθα σε....και αμεσως αμεσως ομως πετρωσε η κοιλια σημερα προσπαθει ακομα να επανελθει οχι ολοκληρη τωρα εχουμε περιοριστει μονο απο αριστερα....οποτε λεω να μην ξαναποτιστω....φοβηθηκα πολυ!Ο γιατρος ειπε δεν ειναι τιποτα και να ξαπλωσω λιγακι αλλα εγω ανησυχησα!

Οσο για το σπερμα το εχω ακουσει κι εγω και τι να σου πω εγω θα προτιμουσα να μην τελειωνει χωρις προφυλαξη.Αλλα οπως λενε ολα τα κοριτσια ρωτα το γιατρο οσο αβολο κι αν ειναι!Φιλακια και καλο ποτισμα χα χα χα χα χα!!!Με το καλοοοοο!!!

Καλησπέρα κορίτσια κ με το καλό οι μανούλες!

Εμάς ο γυναικολόγος μου μας ενημέρωσε χωρίς να αναφερθούμε εμείς στο θέμα αυτό, είχα την εντύπωση πως ειδικά το πρώτο τρίμηνο δεν...παίζει!!

αυτός λοιπόν μας είπε, πως μπορούμε να έχουμε επαφές ΑΛΛΑ δεν κάνει να εκσπερματώνει εντός γιατί το σπέρμα έχει μια πρωτεινή, δεν θυμάμαι πως μου την είπε , η οποία προκαλέι συσπάσεις στην μήτρα κ υπάρχει κίνδυνος αποβολής!! αυτα μου είπε, αυτά σας μεταφέρω!!!

ελπίζω να βοήθησα!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΗ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΝΑ ΜΑΛΑΚΟΣΗ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ.

βαλεντινα μου γλυκια....αναβροχιες βλεπω :laugh: :P :silly: :woohoo: :blush::cheer:B)

λοιπον εμενα προσωπικα η γιατρος μου δεν μου απαγορευσε ποτε τις επαφες...δεν υπαρχει λογως φοβιας....το σπερμα δεν προκαλει προωρο τοκετο αλλα τοκετο οταν εισαι στο μηνα σου και αυτο δεν ειναι παντα σιγουρο.....

μονο στην ελλαδα ισχυει αυτη η απαγορευση του σεξ :blink:

βαλεντινα μου γλυκια....αναβροχιες βλεπω :laugh: :P :silly: :woohoo: :blush::cheer:B)

λοιπον εμενα προσωπικα η γιατρος μου δεν μου απαγορευσε ποτε τις επαφες...δεν υπαρχει λογως φοβιας....το σπερμα δεν προκαλει προωρο τοκετο αλλα τοκετο οταν εισαι στο μηνα σου και αυτο δεν ειναι παντα σιγουρο.....

μονο στην ελλαδα ισχυει αυτη η απαγορευση του σεξ :blink:

Κοριτσάρες μου καταρχήν να σας πω ότι πρέπει να κάνετε ότι σας πει ο γιατρός σας! Γι'αυτό, χωρίς ντροπές, τηλεφωνάκι κι ερωτησούλα ή ερώτηση στην επόμενη επίσκεψη αν είναι κοντά! ;)

Μέχρι τότε, διαβάστε το παρακάτω:

H εγκυμοσύνη πρέπει να αντιμετωπιστεί ως μία ευκαιρία να συσφίξετε τους δεσμούς που σας ενώνουν με το σύντροφό σας.

Αυτή η περίοδος και ιδιαίτερα το τρίτο τρίμηνο, αναπόφευκτα επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού, επιφέροντας αλλαγές.

Πολλά ζευγάρια ανησυχούν πως αν κάνουν έρωτα θα επηρεάσει δυσμενώς το έμβρυο. Πολλοί γονείς φοβούνται πως το σεξ μπορεί να προκαλέσει κάποια λοίμωξη στη μήτρα και στο παιδί, αλλά με εξαίρεση την περίπτωση που ο σύντροφος έχει κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί τίποτα τέτοιο.

Το μωρό προστατεύεται από ένα βλεννώδες τραχηλικό βύσμα που σφραγίζει τον τράχηλο και τον αμνιακό σάκο. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το αγέννητο μωρό σας από την ερωτική πράξη.

Ωστόσο, αν έχετε ιστορικό αποβολών και πρόωρου τοκετού ή αν ο γυναικολόγος σας σας έχει συμβουλέψει να απέχετε, πρέπει να αποφύγετε την ολοκληρωμένη διείσδυση. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δείξετε τρυφερότητα.

Επιπλέον η επαφή θα πρέπει να γίνεται πάντα με χρήση προφυλακτικού για την αποφυγή λοιμώξεων, αλλά επιπλέον γιατι το σπέρμα περιέχει προσταγλανδίνες, οι οποίες μπορουν να προκαλέσουν συσπάσεις στη μήτρα.

Βρείτε λοιπόν εναλλακτικές λύσεις, καθώς υπάρχουν πλείστες άλλες στάσεις να δοκιμάσετε. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να παρατηρήσετε πως το έμβρυο αντιδρά όταν κάνετε έρωτα και είτε γίνεται πιο ζωηρό, είτε πιο ήσυχο. Οι αντιδράσεις του εμβρύου όμως δε σχετίζονται με την ερωτική πράξη, αποτελούν απλώς και μόνον αντιδράσεις στην έκκριση ορμονών.

Είναι πάρα πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ο ένας σύντροφος να αισθανθεί απόρριψη από τον άλλον. Αν αισθάνεστε, πως για οποιοδήποτε λόγο, το σεξ σας απωθεί ως ιδέα, είναι σημαντικό να το συζητήσετε, να είστε σαφείς όσον αφορά το τι έχει αλλάξει μέσα σας και να εκφράσετε συγχρόνως όλα τα θετικά συναισθήματα που δεν έχουν μεταβληθεί.

Μπορεί απλώς να χρειάζεστε και οι δύο μία επιβεβαίωση της αγάπης σας...

Από το http://www.ivf-greece.info/index.php/el ... -pregnancy

Με το καλό!!!! :);)

ooooooooooookkkkkkk :silly: emeis pali mallon to exoume paratravixei ligo se 15 meres gennao k akoma exoume entones tha elega epafes teleinei mesa an k akousa pos mporei na minei egkios k i egkios dilad eno eisai egkios na meineis auto einai poly kako!!ego dn rotisa to giatro mou an kanei gt dn ithela na akouso to oti peirazei :cheer: pistevo pos an i egkimosini einai ayto pou oloi leme omali dn einai anagki na apomakrinomaste apo to tairi mas!!

Εμένα κορίτσια μου το απαγόρευσε λόγω προηγούμενης ...κατάστασης για το πρώτο 3μηνο, αλλά ακόμα δεν μου έχει δώσει το πράσιονο φως.Ο άντρας μου έχει αφινιάσει, θα φάει τα έπιπλα σε λίγο,αλλα... :( .Σήμερα που θα ξαναπάω ελπίχω να πεί το ΟΚ.(αν και εγώ από μόνη μου φοβάμαι λίγο)

Στο θέμα με το σπέρμα, η φίλη μου που δεν τις το είχε κόψει καθόλου και η εγκυμοσύνη της είναι μια χαρα ,ρώτησε για προφυλάξεις μήπως δεν κάνει σπέρμα και της είπε οτι δεν χρειάζετα.

Κάθε γιατρός έχει τα δικά του...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...