Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου έχετε ακούσει για τις ασκησούλες που κάνουμε στα μωράκια μας για τους κολικούς;ξέρει καμία;όταν τον πιάνουν τα πονάκια σπαράζει η καρδιά μου μωρέ να το βλέπω να ποννάει και φυσικά αν υπάρχει κάτι που μπορω να κάνω να γλυτώσω τους κολικούς θα το κάνω.

Δημοσίευση

αυτο που εκανα με τη μπεμπα ειναι να την βαζω μπρουμυτα με τα χερια μου αναμεσα στα πόδια της και κατω απ το λαιμο της με την παλαμη μου να πιανω την κοιλιτσα και κουνημα!οσο πιο εντονο τοσο πιο καλα... αλλο κολπο εβαζα πιστολακι και της ζεσταινα πανακια για την κοιλια αλλα καταλαβα τελικα οτι ο θορυβος της αρεσε πιο πολυ παρα τα πανακια!!κι ετσι δοκιμασα τον απορροφητηρα της κουζινας! ασκησουλες οταν ποναει δυσκολα να κατσει η δικια μου λιγο αν της τριψω τα ποδαρακια...... tz4japoi2h03sv74.png

Δημοσίευση

υπαρχει παντα και το infacolic

μου το ειχε δωσει εμενα ο γιατρος για τους κολικους, αλλα τελικα η δικια μου δεν ειχει κολικους για να σου πω αν δουλευει ή οχι, απλα πεινουσε και τσιριζε και γω η χαζη νομιζα οτι ειχε πονακια!!! χαχαχαχα

ολες οι οικιακες συσκευες που βγαζουν θορυβο οπως πλυντηριο, απορροφητηρας, πιστολακι τα ηρεμει γιατι ο ηχος μοιαζει με το πως ακουν οταν ειναι στην κοιλια

τα πανακια μπορεις να τα ζεσταινεις και στα μικροκυματα

μπρουμητα μασαζακι στην πλατουλα

για ασκησεις δεν εχω ακουσει κατι....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...