Μετάβαση σε περιεχόμενο

Είμαι καλά.. Αλλά ανησυχώ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...

Μία ερώτηση σε όλες τις μαμάδες και μέλλουσες μαμάδες.

Είμαι 9 εβδομάδων και 1 ημερών..... Μέχρι προχθές με πονούσε πολύ το στήθος μου, ήμουν μονίμως κουρασμένη και είχα πόνους στο στομάχι. Εχθές ξύπνησα και είμαι σούπερ. Δεν νιώθω ούτε πόνω, ούτε κούραση μόνο λίγο πρήξιμο στο στήθος.

Τι να σας πω φοβήθηκα :S Γιατί όπως και να το κάνουμε όταν νιώθουμε "χάλια" είμαστε καλά γιατί ξέρουμε ότι το σποράκι μας είναι μέσα στην κοιλίτσα μας και αναπτύσσεται.

Επειδή γενικά είμαι λίγο παρανοική από την πρώτη μέρα που το μάθαμε όταν το είπα στον αντρούλι μου μόνο που δεν με μάλωσε. :S Μου είπε ότι δεν κάνω καλό στο εαυτό μου και στο πλασματάκι μέσα μου που μονίμως είμαι αγχωμένη και φοβισμένη μήπως κάτι δεν πάει καλά.

Δεν μπορώ όμως να μην το σκέφτομαι συνεχεια....... Το κακό είναι ότι σε 13 μέρες έχω πάλι ραντεβού στον Γιατρο μου (είμασταν εκεί πριν 3 μέρες και όλα ήταν καλά).

Απλώς θέλω και την δικιά σας άποψη αν σας έχει συμβει και σε σας.

Σας ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Giouli νομιζω οτι υπερβαλλεις!

Κανονικα θα επρεπε να κανεις παρτυ που επιτελους ανακουφιστηκες απο καποια συυμπτωματα, γιατι συντομα ερχονται καινουρια!!!!

Δεν ειναι αναγκη να νιωθει μια εγκυος συνεχεια χαλια, υπαρχουν και καλες μερες!

Στην δικια μου περιπτωση το πρωτο τριμηνο ηταν χαλια απο εμετους, προβληματακια, αιματακι, κτλ...μακαρι να ειχα και λιγο κουραγιο εκεινες τις ημερες να ειμαι λιγο στα πανω μου!

απολαυσε το λοιπον και μην ανησυχεις αδικα!

Να σκεφτεσαι θετικα και να ανυπομονεις για εκεινη την μαγικη στιγμη που θα "φας" την πρωτη κλωτσια!!!!

φιλακια!

σε καταλαβαινω απολυτα!!!κι εγω ετσι ημουν αλλα ξερεις κατι???σημερα καταλαβα οτι εχανα τις πολυτιμες αυτες στιγμες μονο και μονο απο την αδικαιολογητη ανησυχια μου...μην το αφησεις να σου συμβει...

απολαυσε ολες τις στιγμες που ζεις,ειναι ολα καλα και ετσι θα συνεχισουν να ειναι..

Αχ κοριτσάκι μου...ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!Τι πιο απολαυστικό απο μια υγιή,ανώδυνη,ξεκούραστη εγκυμοσύνη????

Κ εγώ μέχρι να μάθω οτι είμαιέγκυος,κάτι μικροζαλάδες είχα,μια κόπωση κ βέβαια το τεράάάστιο στήθος-για τα δικά μου δεδομένα-....Μετά τον 1ο μήνα όμως σταμάτησαν όλα ως δια μαγείας...Δεν είχα ΤΙΠΟΤΑ απολύτως...ΤΙΠΟΤΑ!!!Το μοναδικό πράγμα που μου θύμιζε οτι είμαι έγκυος ήταν η κοιλίτσα που σιγάάά-σιγά φούσκωνε!Κ αυτό μέχρι τέλους!!

Όλα ήταν άψογα κ αυτή τη στιγμή κρατάω τη μικρή μου αγκαλίτσα...

Άντε,μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο,όλα θα πάνε καλά!!

Φιλάκια...

Αχ πόοοοσο σε καταλαβαίνω!

Κατ'αρχήν να σου πω να μην ανησυχεις καθόλου. Μπορεί π.χ. στη συνέχεια να δεις οτι το στήθος σου δεν πονάει και να τρελλαθείς! όλα αυτά τα έχω περάσει κι εγω (και τα ψιλοπερνάω ακόμα). Έχω τραβήξει πολύ άγχος και κλάμα με το παραμικρό και τελικά το μόνο που κατάλαβα είναι πως ακόμα δεν χάρηκα την εγκυμοσύνη μου! Τώρα τελευταία τόλμησα να το πιστέψω πως ναι, όντως μου συμβαίνει και όλα πηγαίνουν καλα! Μη κάνεις το ίδιο λάθος μ'εμένα, να χαίρεσαι την κάθε στιγμή, ακόμα και τη στιγμή του πιθανού εμετου να την απολαμβάνεις!

Φιλιά και καλή συνέχεια!!

Ειλικρινά σας ευχαριστώ. Γιατί πάντα ακούω ότι μετά τις 12 εβδομάδες φεύγουν τα συμπτώματα κτλ.

Επειδή έχω γίνει τόσο παρανοική έχω κουράσει αρκετά τον εαυτό μου και τον άνδρα μου. Ελπίζω μόνο να μην καταλαβαίνει τίποτα το φασολάκι μου...

Θα θέσω σαν στόχω στον εαυτό μου να είμαι πιο χαλαρή και το απολαύσω. Μακάρι να το καταφέρω......

Ευχαριστώ για την δύναμη που μου δίνεται..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...