Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ουαυυυυ!!!! 27 εξωπραγματικο για τα δικά μου δεδομένα...χάχα Καλές γονιμοποιησεις τώρα κορίτσι μου!!!! Μάλλον επειδή ήταν τόσο πολλά πονούσες.  Εγω πολύ καλά ένα ήπιο τσιμπήμα αλλά άλλο ένα άλλο 27 τσιμπήματα... Σκέψου ότι για εσένα τελείωσε αυτή η φάση της ωοληψίας μια και καλή!!!! Σε ποιο κέντρο είσαι;,; απαράδεκτο... Γιατί έτσι;;, άκου εκεί να σε πετάξουν έξω... τόσα λεφτά παίρνουν 
    • Αχ ρε κορίτσια έβλεπα σήμερα τα ζευγάρια στο κέντρο και σκεφτόμουν τι τραβάμε;;; Πόσο προσπαθούμε;;; Πόσο επιμονή υπομονή και δύναμη έχουμε μέσα μας;;Για κάτι που σε άλλους έρχεται τόσο απλά εμείς πρέπει να κάνουμε τον αγώνα μας... Δεν με πειράζει πια... αρκεί το αποτέλεσμα να είναι γερά μωράκια στις αγκαλιες. Είμαστε πιο δυνατές από όσο νομίζουμε!!!!
    • Μπραβο κοριτσι μου!!! ΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙΙΙ η μεγαλη μερα!! 🙏 Κοριτσι μου μην απελπιζεσαι!! Επεσες μαλλον σε εναν κακο κυκλο!! Προχωρας στον επομενο... Οτι πει ο γιατρος σου!! 🙏 Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σας!!! Τελειωσα με το 1ο μερος!! @Ngsofia χαιρομαι για σενα που πηρατε το ωαριακι και ο γιατρος σου ειδε και αλλα! Θα τα παρετε κι αυτα συντομα! 😇 Ο γιατρος μου υπερικανοποιημενος και απο μενα και απο τον ανδρα μου! Πηραμε 27 ωαρια!! Περιμενουμε τωρα τις γονιμοποιησεις! Θα μας παρει ο εμβρυολογος τηλ. Ποναγα πολυ οταν ξυπνησα!! Ζητουσα παυσιπονο, σχεδον παρακαλουσα! Η εμπειρια μου στο νοσοκομειο ηταν επεισοδιακη. Οριακα δεν ανοιξαν την πορτα να με πεταξουν εξω μετα την ωοληψια!! Απαραδεκτοι με τοσα λεφτα που πληρωσαμε! Επισης αυξησαν τις τιμες απ' οσο μας ειχαν πει!
    • @Emily91 ευχαριστώ πολύ!! Με το καλό και τα δικά σου νέα από σήμερα! 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! @Kateriniw @Savina_5 @flowerv!!!! Ωραία κορίτσι μου έτοιμη να ξεκινήσεις την προετοιμασία για την ετ  τι καλαααα με την βοήθεια της Παναγίτσας όλα να πάνε καλά!!! Εγώ που λέτε κορίτσια τελείωσα με την ωοληψία πήραμε το ωάριο αλλά ο γιατρός ειδε μερικά ακόμη ανώριμα τα οποία βγήκαν κατά την διάρκεια του κυκλου. Μου πρότεινε και συμφωνήσαμε να πάμε με διπλή διεγερση σε αυτό τον κύκλο (ουσιαστικά δεν εκανα διεγερση για το ένα που πήραμε σήμερα έκανα πολύ ήπια 3 μέρες μόνο ενεσεις) τώρα λοιπόν μου είπε από Τετάρτη να ξεκινήσω ενεσεις για μια εβδομάδα να εκμεταλευτουμε και αυτά τα υπόλοιπα ωάρια του κυκλου είδανε 5-6 αν καταφέρουμε να πάρουμε κάποια ωριμα θα είναι το ιδανικό!!! Οπότε συνεχίζω δυναμικά... Μακάρι κ το ωαριάκι σήμερα να προχωρήσει... 🙏🙏🙏 @pennaki περιμένουμε και τα δικα σου νέα πως είσαι;  @Savina_5 Αχ σε καταλαβαίνω κορίτσι μου άσχημη η απογοήτευση. Για φυσικό κύκλο δεν συζητάτε να παρετε το ωαριο του μηνα;; η FSH σου δεν είναι κ τόσο τραγικη... Τι σου πρότεινε ο γιατρός; Να περιμένεις καλύτερο κύκλο;  εγω του είπα φοβάμαι μην από εδώ και πέρα δεν έχω καλό κύκλο με ωοθηλακια και μου λέει γιατί να μην έχεις;; οκ ξέρω και εγώ η ΑΜΗ  μου είναι χαμηλή και οτι δεν έχω κ πολλά γενικά αλλά εύχομαι και ελπίζω να τα καταφέρουμε!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...