Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας! θέλω τη βοήθεια σας στο εξής: Από πότε που ο γιος μου κοιμάται στο κρεβάτι(τους τελευταίους 4 μήνες) έχουμε τρομερό πρόβλημα με τον ύπτνο. Τον βάζουμε για ύπνο(στις 11:00μ.μ. και το πρωϊ πάει σχολείο) και σηκώνεται συνέχεια, έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, αλλά το αποτέλεσμα είναι να χάνουμε την υπομονή μας και να μας εξαντλεί. Εσείς τι κάνετε?

Δημοσίευση

Καλημέρα! Είναι 2,5 και μέχρι τώρα κοιμόταν στην κούνια του στο δωμάτιο του, απ' όταν πήγε στο κρεβάτι επειδή μπορεί να βολτάρει μου έχει σπάσει τα νεύρα, όσο κουρασμένο και να είναι δεν πάει στο κρεβάτι του, πρέπει να γίνει μάχη κάθε φορά.

Δημοσίευση

Κοιτα μαλλον νιωθει ανασφαλης στο μεγαλο κρεβατι.

Κι εμενα μου το κανει αυτο παρολο που κοντευει τα 3.

Σηνυθως σηκωνεται και ερχεται μεσα στο σαλονι και μας μιλαει.

Αυτο που ειναι πιο αποτελεσματικο για μας τουλαχιστον τον πιανω απο το χερι και τον πηγαινω στο κρεβατι του χωρις να του μιλησω καθολου.

Αυτο μπορει να γινει εως δεκα φορες και θελει πολυ υπομονη!

Δοκιμασε το.

Το μεσημερ κοιμαται;

Μου φαινεται αργαπαντως 11 η ωρα για την ηλικια του.

Εμεις τον βαζουμε απο τις 930 για να κοιμηθει 10.

Δημοσίευση

Επειδή πάει σχολείο το μεσημέρι κοιμάται μεταξύ 3:30 -5:30(τον ξυπνάω εγώ)και επειδή το απόγευμα δεν κουράζεται ιδαίτερα δεν μπορεί να κοιμηθείτο βράδυ.Θα το δοκιμάσω αυτό που λες και βελπίζω να πιάσει, είναι φοβερά ψυχοφθόρα αυτή η ώρα γιατί θέλω κι εγώ να κοιμηθώ εκείνη την ώρα μιας και ξυπνάω νωρίς το πρωϊ. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω κοριτσια την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησω να πλενω καποια ρουχα για την μπεμπα, πηρα πυτζαμες για το μαιευτηριο και σιγα σιγα κοιταζω τι αλλο θα χρειαστω. Μου φαινεται απιστευτο οτι πλησιαζει η ωρα να την γνωρισουμε 🩷🩷🩷 
    • Γειά σας κορίτσια μου !!! Χαθήκαμε λιγο, ελπίζω να είστε ολες καλά! Έλαβα τα αποτελέσματα απο το εμβρυάκι που χάσαμε ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι! Πολυ δύσκολη μέρα η σημερινή, νομιζα ότι το ειχα αφησει ολο αυτό αλλα με πόνεσε για αυτο το παιδάκι διπλά που δεν τα καταφέραμε..  Επίσης ειμαι σε φάση που αλλάζω κλινική..
    • Και γω ξεκίνησα σιγά σιγά τις ετοιμασίες. Με τα ρουχαλάκια που μου έχει δώσει η αδελφή μου αρχικά. Παρήγγειλα και διάφορα για την ομορφούλα μας (φορμάκια, μπιμπερό) και αναμένω τώρα τον άντρα μου να μου κατεβάσει από το πατάρι το πορτ μπεμπέ (και το αυγό) για να τα καθαρίσω και να τα ετοιμάσω. Επειδή δεν θέλω να "εκτοπίσω" τον μικρό μας από την κούνια του, σκέφτομαι το πρώτο διάστημα να δοκιμάσω να κοιμίζω την μπέμπα στο πορτ μπεμπέ (πάνω σε βάση που λογικά θα αγοράσω άμεσα) και να το έχω και αυτό σταθερά μέσα στο υπνοδωμάτιο, μαζί με την κούνια. Πώς θα το πετύχουμε αυτό δεν ξέρω ακόμη! Θα δείξει η πορεία! Ο χώρος γενικώς είναι πολύ περιορισμένος, το σπίτι γενικά είναι μικρό (ούτε καν για 3 άτομα, όχι για 4 που θα γίνουμε), αλλά κάνω υπομονή μέχρι να φτιάξουμε το πάνω που είναι πιο μεγάλο σχετικά.  Περνάει ο καιρός. Και προσωπικά φρικάρω με τη νέα πραγματικότητα που έρχεται.
    • Καλησπέρα κορίτσια, εγώ εχτές γύρισα απο Θεσσαλονίκη που είχα ανέβει να με δει η γιατρός μου και έκανα και το ντόπλερ. Όλα καλά με το μικρό έχει πάει 1800 γραμμάρια και όλα δείχνουν φυσιολογικά. Μου είπε να σταματήσω το σαλοσπιρ μόλις μπω στο μήνα μου. Για την γέννα θα ανέβω πάνω 37+2, και ενώ στην αρχή είχα πει να αφήσω τη μικρή με τον άντρα μου πίσω στο νησί τελικά με έπιασαν οι τύψεις και είπα ας ανέβουμε όλοι μαζί θα είμαι αρκετά πιο ήρεμη.  Έχω ξεκινήσει και τις ετοιμασίες σιγά σιγά, να πλένω ρουχαλάκια και όλα τα εξαρτήματα από την καλαθούνα και το αυγό. Μου φαίνεται απίστευτο ότι πλησιάζουν οι μέρες!!  Μας έδωσε και φωτογραφίες από το ντόπλερ η εμβρυολόγος και νομίζω ότι ο μπέμπης μοιάζει πολύ με την κόρη μου!! Για να δούμε!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...