Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες και όλους. Τυχαία μπήκα στο φόρουμ σας και είπα να σας κάνω κι εγώ λίγη παρεούλα.

Είμαι παντρεμένη, 34 χρονών κι έχω 4 υπέροχα παιδάκια. Σίγουρα θα μου προσφέρετε πολλά αλλά κι εγώ κάτι λίγα μπορώ να σας πω...

Χάρηκα που σας βρήκα... :cheer::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

Καλημέρα. κι εγώ είμαι νέο μέλος και χαίρομαι που σε γνωρίζω, γιατί είμαστε και στην ίδια ηλικία. Έχεις τέσσερα παιδιά ε? Μπράβο, τι ηλικίες έχουν? Εγώ έχω έναν γιο 2,5 χρονών και περιμένω την κόρη τον Ιούνιο.

Δημοσίευση

Καλημέρα Cherry και καλωσόρισες στην παρέα μας!

Είμαι η Νέλλυ 21 έτους και μανούλα μιας υπέροχης μπέμπας που είναι όλη μου η ζωή :silly:

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου,θέλω κι εγώ πολύ να κάνω 4!

Θα χαρώ να τα λέμε :kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου Νέλλυ, να σου ζήσει η μπεμπούλα σου και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς. Εγώ θα σου ευχηθώ να με ξεπεράσεις... Χαίρομαι να ακούω νέες κοπέλες να θέλουν να κάνουν πολλά παιδιά...

Φυσικά και θα τα λέμε... Χάρηκα και πάλι...

Γεια σου ΆΡΤΕΜΗ. Έχεις ένα δίκιο, δεν διευκρίνησα τις ηλικίες. Έχω λοιπόν: Μαρία 7,5 χρονών, Αντώνης 6,5 χρονών - Πάρης 3 περίπου - μπεμπούλα 7 μηνών. Να σου ζήσει το αγοράκι σου και με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου.

Ευχαριστώ κορίτσια για το καλωσόρισμα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

cherry καλως ηρθες 4 παιδια μπροβο σου :) εγω αν κ ειμαι πιο μεγαλη απο εσενα 37 εχω μονο ενα κ αυτο μετα απο πολλες προσπαθειες ;)

τ'ονειρο μου ηταν κ μενα μεγαλη οικογενεια αλλα καποια πραγματα αλιως τα θελουμε κ αλιως ερχονται.... θα χαρω να τα λεμε... :)

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Εύχομαι να σας ζήσουν οι υπέροχες οικογένειές σας και να φανώ τόσο χρήσιμη όσο θα φανείτε εσείς σε μένα...

Φιλιά στην καθεμιά σας ξεχωριστά... :cheer: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ CHERRY.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ Τ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΓΕΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 31 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΠΕΝΙΑ ΜΟΥ!!!!!!! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ ΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλώς όρισες στην παρέα μας. Είμαι η Μαρία 28 χρόνων και έχω ένα αγοράκι ενός έτους. Πρώτα ο Θεός λέω για 3. Άντε να δούμε. 4 πώς είναι? Αν και τα 2 είναι μεγαλούτσικα πια. Έκανες ένα διάλειμμα βλέπω :laugh:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια κι απο εμένα!! Είμαι η Λένα, 29 χρονών και επιθυμώ πολύ να γίνω μανούλα, για την ακρίβεια προσπαθούμε 7 μήνες τώρα, έχοντας και μια βιοχημική εγκυμοσύνη στο ιστορικό μου! Ελπίζω να μου φέρετε γούρι! Χαίρομαι πολύ που είμαι κοντά σας!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ B)!!

ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ... :blush: !ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ...ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΤΡΟΜΕΡΑ... :blink:

Δημοσίευση

Μα τί γλυκά κορίτσια που είστε όλες σας, χίλια ευχαριστώ για το καλωσόρισμά σας... Είστε απίστευτες!

Καλή προσπάθεια και καλή επιτυχία στα κορίτσια που προσπαθούν να γίνουν μανούλες. Η Παναγιά μαζί σας...

Δημοσίευση

eula έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ B)!!

ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ... :blush: !ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ...ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΤΡΟΜΕΡΑ... :blink:

ΚΛΑΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 34 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ 9.5ΕΤΩΝ!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΝΑΙΙ...ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ 2ο!ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΕΛΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ!!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ,CHERRY-75 MPRABO BRE 8HRIO ME 4(ΕΓΩ ΘΕΛΩ 3)!!NA SAS ZHSOYN TA PAIDAKIA SAS!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλως ηρθες στην παρεα μας να σου ζησουν τα αγγελουδια σου.4 ε? :woohoo: γερα να ειναι τα παιδακια σου!εγω ειμαι η Λιτσα ειμαι 25 και προσπαθω περιπου 2.5 χρονια για να αποκτησω ενα μωρακι.μακαρι να μου δωσει ο Θεος και τεσσερα και οσα θελει εκεινος ειναι ευλογια τα παιδια.

Δημοσίευση

Rose είναι να μην γίνει η αρχή, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις και θα με ξεπεράσεις. Έχε πίστη και υπομονή.

Kimon να σου ζήσει το παιδάκι σου, έχεις δικιο για το κλίμα. Είναι όλες τους υπέροχες...

Δημοσίευση

σ'ευχαριστω πολυ.να σου πω την αληθεια ας μου δωσει και ενα δεν εχω προβλημα αρκει να ζησω το θαυμα της ζωης.πιστη εχω πολυ υπομονη οχι τοσο :P αλλα προσπαθω...καλα να ειμαστε και ειμαι σιγουρη πως δεν θα με ξεχασει :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
    • @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
    • Α επίσης συνήλθα και από την αρρώστια! Και γενικά έχω ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας γιατί μετά από ένα πολύ σκατα διάστημα στη δουλειά, σαν να στρώνουν τα πράγματα και δεν σας κρύβω δεν ήταν καθόλου καλό timing αυτή η εγκυμοσύνη για τα επαγγελματικά μου. Τον επόμενο μήνα πιστεύω όλα θα είναι πολύ καλύτερα 😊  (εννοείται θα τον ξεζουμισω πάλι τον σύζυγό 🤣 )
    • Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω να σας πω τα νέα μου. Δεν πήγα για χοριακή γιατί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και με τα βίας έδειξε μια πολύ πολύ άχνη γραμμή. Άρα η χοριακή έχει πέσει κι άλλο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να είχε μηδενίσει και να είχα δει ήδη αίμα μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα τίποτα... Παρόλα αυτά νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος.  Να σας πω ανακουφιστηκα που έστω κι έτσι έχω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, γιατί η αναμονή με σκοτώνει. Άντε να έρθει η ακατανομαστη και να βάλουμε μπροστά για το Τοξοτακι που τόσο θέλω 😁 😁 😁  @annie! Τον γλίτωσα τον Σκορπιό 😜! Πότε θα πας για υπέρηχο εσύ;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...