Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

να σας ζήσει να τον χαίρεστε τον κούκλο σας!!!!το πρώτο μου αγοράκι το γέννησα με καισαρική και ελπίζω το δεύτερο να γεννηθεί φυσιολογικά...η αλήθεια τρόμαξα λίγο με την περιγραφή αλλά με το τελείωμα βούρκοσα!!!να είναι πάντα υγιής και καλότυχος σας εύχομαι το ίδιο και εσείς για να τον χαρείτε!!!Καλές σαράντα να χεις!! ;)

Δημοσίευση

ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΙΑΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ..

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ,Ο ΘΕΟΣ Κ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΥΓΕΙΑ!!!

ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ...ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΟΧΙ Κ ΛΙΓΑ ;)

Δημοσίευση

Απίστευτη και συγκινητική η ιστορία σου firfiriko!!! Να σας ζήσει ο πρίγκηπάς σας και να τον καμαρώνετε μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ!! Πάντα γερός και καλότυχος να είναι!! Καλή λοχεία και δύναμη σε σένα!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει ο πρίγκιπάς σας να είναι γερός,δυνατός και γεμάτος αγάπη και ευτυχία!!!!!!!!

Καταπληκτική η αφήγηση του τοκετού σου!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!

Εμένα με τρομάζει λίγο το θέμα του τοκετού..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ...

ΟΣΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ...

ΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΤΑ...ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!!!!!!!!!!!!ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλη μου να σας ζησει ο μπεμπης!!! Ειναι σκετη γλυκα!! Η περιγραφη σου ηταν τελεια, δινεις σε εμας που δεν θα εχουμε την ευκαιρια να γεννησουμε φυσιολογικα, την εικονα, την εμπειρια και τα συναισθηματα που νιωθει μια μανουλα εκεινες τις στιγμες!!!!

Να σας ζησει και παλι ο μπεμπουλης σας και να το χερεστε!!! :cheer::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

Κικιτσα22 έγραψε:

Καλη μου να σας ζησει ο μπεμπης!!! Ειναι σκετη γλυκα!! Η περιγραφη σου ηταν τελεια, δινεις σε εμας που δεν θα εχουμε την ευκαιρια να γεννησουμε φυσιολογικα, την εικονα, την εμπειρια και τα συναισθηματα που νιωθει μια μανουλα εκεινες τις στιγμες!!!!

Να σας ζησει και παλι ο μπεμπουλης σας και να το χερεστε!!! :cheer::cheer::cheer::cheer:

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ...

ΑΝ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
    • @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
    • Α επίσης συνήλθα και από την αρρώστια! Και γενικά έχω ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας γιατί μετά από ένα πολύ σκατα διάστημα στη δουλειά, σαν να στρώνουν τα πράγματα και δεν σας κρύβω δεν ήταν καθόλου καλό timing αυτή η εγκυμοσύνη για τα επαγγελματικά μου. Τον επόμενο μήνα πιστεύω όλα θα είναι πολύ καλύτερα 😊  (εννοείται θα τον ξεζουμισω πάλι τον σύζυγό 🤣 )
    • Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω να σας πω τα νέα μου. Δεν πήγα για χοριακή γιατί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και με τα βίας έδειξε μια πολύ πολύ άχνη γραμμή. Άρα η χοριακή έχει πέσει κι άλλο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να είχε μηδενίσει και να είχα δει ήδη αίμα μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα τίποτα... Παρόλα αυτά νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος.  Να σας πω ανακουφιστηκα που έστω κι έτσι έχω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, γιατί η αναμονή με σκοτώνει. Άντε να έρθει η ακατανομαστη και να βάλουμε μπροστά για το Τοξοτακι που τόσο θέλω 😁 😁 😁  @annie! Τον γλίτωσα τον Σκορπιό 😜! Πότε θα πας για υπέρηχο εσύ;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...