Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 174
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μαρινιω έγραψε:

kopeles mouuuu zalizomai afantasta !!! :(:(:(

ti mporei na me voithisei??? :blink::blink:

ελπιζω αυτο να βοηθησει καπως!

Ζαλάδες και λιποθυμικές τάσεις

Μπορεί να νιώσετε ότι "γυρίζει το κεφάλι σας" ή ότι "χάνετε τον κόσμο" και λούζεστε με κρύο ιδρώτα. Η αιτία αυτής της αδιαθεσίας δεν έχει σχέση με κάποιο πρόβλημα της καρδιάς, αλλά με την εγκυμοσύνη, η οποία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην κυκλοφορία του αίματος, προκειμένου να ικανοποιούνται μεταξύ άλλων και οι αυξημένες απαιτήσεις της μήτρας.

Τι πρέπει να κάνετε

Είναι δυνατόν να μην υποστείτε τα συμπτώματα αυτά ή να μειώσετε την έντασή τους με διάφορους τρόπους.

* Μην κάθεστε όρθια, γιατί έτσι συγκεντρώνεται το αίμα στα πόδια, με αποτέλεσμα να μην πηγαίνει αρκετό στον εγκέφαλο.

* Να ξαπλώνετε με τα πόδια ανασηκωμένα, για να ρέει ευκολότερα το αίμα προς το κεφάλι σας.

* Αποφεύγετε τους ζεστούς χώρους και τις απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας.

* Να μη φεύγετε το πρωί νηστική από το σπίτι.

* Μη σηκώνεστε απότομα από το κάθισμά σας.

* Αν αισθανθείτε ζάλη την ώρα που οδηγείτε, σταματήστε το αυτοκίνητο.

* Μόλις νιώσετε ότι ζαλίζεστε, ξαπλώστε χωρίς μαξιλάρι με τα πόδια ανασηκωμένα.

Δημοσίευση

koritsakia mou DEN paei allo!!!!!!!!!!

pira testttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!self-clear

aurio prwi molis sikwthw tha to kanw!!!!!!!!!!!!!!!!!

terma h agwnia!!!

eimai poly xalia!!!den ginete allo auto...!!!

na kserw na parw ta metra mou!!!

zalizomai stin kirioleksia oli mera!oti kai na faw,oti kai na piw!!! :(:(:(

Δημοσίευση

ax sas euxaristwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

makariiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

pooooooooosooooooooooo to thelwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :silly: :silly: :silly:

an vgei arnitiko...tha ksanakanw meta apo 3 meres!pira diplo!!!

alla tha deiksei!!! ;););)

exw agwniaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

βρε μαρινακι???????????????????????/

που εισαι ρε ξαδερφη????????????

ακομα?????????????????????η κανεις παρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

με τον ξαδερφο????????????????

ΛΕΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΘΑ ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ :D :D :D :D :D :D

Δημοσίευση

koritsia to ekana kai einai ARNHTIKO!!

pira thl ton giatro mou kai mou eipe!paaraaa poly nwris to ekanes!!

tha to kaneis Deutera!!kai lew giati?

ma mou leei eixes vioximiki kai sou irthe stis 43 imeres kai esy mou kaneis to test stis 33????????

me fwnaze!!! :(:(

ma afou tou lew exw simptwmata! leei ok alla 1 test 10 imeres nwritera pws perimeneis na sou deiksei,(den einai aksiopisto leei)???? :ohmy:

akoma kai xoriaki toulaxiston apo Deutera kai meta...

autaaaaaaaaaaa :silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

μαρινιω έγραψε:

koritsia to ekana kai einai ARNHTIKO!!

pira thl ton giatro mou kai mou eipe!paaraaa poly nwris to ekanes!!

tha to kaneis Deutera!!kai lew giati?

ma mou leei eixes vioximiki kai sou irthe stis 43 imeres kai esy mou kaneis to test stis 33????????

me fwnaze!!! :(:(

ma afou tou lew exw simptwmata! leei ok alla 1 test 10 imeres nwritera pws perimeneis na sou deiksei,(den einai aksiopisto leei)???? :ohmy:

akoma kai xoriaki toulaxiston apo Deutera kai meta...

autaaaaaaaaaaa :silly: :silly: :silly: :silly:

apisteuto...!!!!den xero ti na po..tha perimenoume mazi sou...ola kala tha pane tha deis

Δημοσίευση

Καλημερα φιλεναδα.

Καλα αυτος ο γιατρος σου εδω μου καθεται καιτ οξερεις απο την προηγουμενη φορα....

Μη ξεχνας την Κριστι μας....ειχε αρνητικη χοριακη και μετα απο μια εβδομαδα φανηκε οτι ηταν οποτε μη χανεις τις ελπιδες σου? Παιρνεις φολυκο οξυ τουλαχιστον για καλου κακου????

Δημοσίευση

Kαλημέρα κορίτσια,

θα ήθελα τη γνώμη σας,έχω 12 μέρες καθυστερηση, τη δευτερα έκανα χοριακη και ηταν αρνητική, ο μικροβιολογος μου είπε να επαναλάβω Παρασκευη, γιατι ισως ειναι νωρις. αν έχει γινει συλληψη έγινε στις 19/1 . Η Κριστη ποια μέρα του κύκλου εκανε χοριακη και βγηκε αρνητική? Επισης να σας πω ότι ο κύκλος μου είναι σταθερός 28-29 μερες, αλλα πριν 2 μηνες έκανα εξωσωματική και φοβάμαι μήπως έχω καποια ορμονική διαταραχή.

μαρινιώ σου εύχομαι να έχεις θετικο τη δευτερα

Δημοσίευση

κουκλιτσα μου δεν ξερω αλλα εχω θετικο προαισθημα.....ουτροτζεσταν παιρνεις? φολλικο οξυ? ετσι για προληπτικους λογους και για υποβοηθηση? χαλαρωσε εγω δεν ξερω αλλα πιστευω οτι θα ακουσουμε ευχαριστα απο σενα.....φιλια πολλα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...