Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ζουμπι έγραψε:

Και τι αλλο νοιωθεις δηλ.;;ειδα οτι εχεις κ δεκατα.Εχεις κ αναγουλες;;;

Ποσες μερες ειναι ο κυκλος σου;;νομιζω μαζι παμε,εγω ειναι να αδιαθετησω μεχρι αυριο,εχουν αρχισει τα πονακια απ'το μεσημερι κ μεχρι στιγμης ειδα οταν πηγα στην τουαλετα λιγο ροζ...καινουργια πραγματα αυτα!!!Αμαν,τα νευρα μου,λες ρε κοριτσια κ το κανει επιτηδες!Εκειειειει...να παιζει με τα νευρα μου,ποτε μου δεν ειχα τετοια πραγματα,μολις με επιαναν τα πονακια,μετα απο κανα 10",τσουπ ερχοτανε κ το αιμα κανονικα...τι να πω ρε γ....ο,μηπως καποιος θελει να μου κανει πλακα για να γελαει με τον πονο μου...;;;;

Αντε ρε Μαρινιω!!!Μακαρι να εισαι τυχερη αυτο το μηνα!!!!!!!

βρε ζουμπι..τι γινεται?θα εχουμε ολο ανακοινώσεις εγκυμοσύνης?λες βρε?λες????πωπω!!!!

• Απαντήσεις 174
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΝΤΑ ΜΑΡΙΝΙΩ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ Κ ΓΙΑ PREGNANCY TICKER.. ;) ;)

ΠΑΡΕ ΜΩΡΕ Κ ΕΝΑ "ΠΑΛΙΟΤΕΣΤΑΚΙ " ...ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ!!ΜΠΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΣ Κ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ..

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.. :kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλημέρα και από μένα Μαρινιώ....Αργησα να δώ το μηνυματάκι σου....Εύχομαι σε λίγες μέρες να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστααααααααααααααα! :P:P και ελπίζω σε 8 μήνες να πάρεις αγκαλιά το αγγελούδι σου.Δέν τα χουμε ξαναπεί αλλά έυχομαι ολόψυχα να σαι εγκυούλα και μέλλουσα μανούλα! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mpougatsoula24 έγραψε:

αμην παναγιτσα μου

ευχομαι με οοοοοοοοοολη μου την δυναμη

να ειναι αυτος ο μηνας σου .....

αντε κανε εσυ το απογωνο

γιατι αν περιμενεις απο μενα δ προκειτε να σε κανω θεια

:P:D XAXAXAXXAXA

trelokamperooooooooooooooo mou!!!!!!!!!!! :P:P:P:P

ante na doumeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

pote tha ginoume emeis manes???????!!!!!!!!!!

:silly: :silly:

Δημοσίευση

ΠΕΛΑΡΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

εμεις ποτε θα γινουμε μανες????????/

πελαργος: η μαρινιω συντομα μαλλον ειναι ειδη στον δρομο...

εσυ......μμμμμμμμμ θα διξει ρε κοπελια αν δ προσπαθεις

πολυ πως θες να γινεις μανα....????

μπουγατσουλa: με τον κρινο δ γινετε ποια?????

πελαργος:μμμμμλιγο δυσκολο Κ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

εσυ δ προσπαθεις.... την μαρινιω την βλεπεις?????

ουτε το ποδι της την εχει πιασει...αρααααααα.....

χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα

Δημοσίευση

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

μαρινιω έγραψε:

Πήγαινε κάνε μια χοριακή, ένα τεστ βρε αδερφέ!!!!![/quote:217jwabu]

Βρε Μαρινιώ μου με ανάγκασες να βγώ από επισκέπτης και να συνδεθώ.

Κάνε ένα τεστάκι, για χάρη μου. Θα σκάσω δηλαδή η γυναίκα:S

Σου έυχομαι να είσαι εγγυούλα με όλη μου την καρδιά

Κρίμα όμως δεν είναι να περιμένουμε και εμείς που δεν έχουμε και τόση υπομονή :huh:

Εξάλλου θα ξέρεις νωρίτερα να χαρείς ή όχι. Μην το σκέφτεσαι πάρε ένα τεστάκι και το πληρώνω εγώ :laugh:

Μακάρι να μην είναι ίωση

Δημοσίευση

Να σου πω... Για ηρέμησε λίγο και ξάπλωσε...

Το γιατρό σου τον πήρες να του πεις τι γίνεται;;

Κι αν όχι, τι περιμένεις;;

Αν είσαι έγκυος (1000 φορές μακάρι!!!) θα πρέπει να κάνεις εξετάσεις, να πάρεις βιταμίνες και ότι άλλο δίνουν οι γιατροί. Γιατί το καθυστερείς;;;

Αυτό το "φοβάμαι να κάνω τεστ ή χοριακή γιατί φοβάμαι μήπως απογοητευτώ" δε μπορώ να το καταλάβω όταν το λέτε!! Λες και το όποιο αποτέλεσμα θα αλλάξει την πραγματικότητα! Η απογοήτευση στην περίπτωση που δεν, είτε τη μάθεις βλέποντας την περίοδο είτε κάνοντας ένα τεστ ή μια χοριακή, η ίδια θα είναι!

Δηλαδή είναι πιο σημαντικό το να μην απογοητευτείς σε περίπτωση που δεν... από το να ξέρεις αν είσαι ή όχι και να κάνεις αυτά που πρέπει;;;; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω!!!

Άντε, γιατί θα αρχίσω να μαλώνω σε λίγο! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...