Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια...

Όπως θα καταλάβατε απο τον τίτλο του θέματος με έχει πεθάνει ο έντονος πονόλαιμος :S Σε σημείο να μην μπορώ να καταπιώ :dry::angry:

Έχω δοκιμάσει όλα μα όόόόλα τα ζεστά αλλά ΤΙΠΟΤΑ

Έχετε καμιά ιδέα;

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ...

ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ...ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ( ΧΛΙΑΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΕΙ).ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΓΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!! :):)

Δημοσίευση

θα συμφωνησω με τη φιλη μας marvel,αυτο κανω κι εγω...το μελι μαλακωνει το λαιμο,και το λεμονι ειναι αντιφλογιστικο και αντισηπτικο,οποτε απομακρυνει τη φλεγμονη και τα μικροβια που πληγωσαν τοπ λαιμο..

περαστικα σου

Δημοσίευση

Συμφωνω με την marvel κ εγω!το ιδιο γιατροσοφι της γιαγιας μου ;)

Θαυματουργο το μελι με το λεμονι,πιστεψε με!!!

Ενημερωτικα...οσο κ αν πιστευουμε οτι τα ζεστα κανουν καλο στον πονολαιμο...αντιθετως...δεν κανουν τιποτα!!!Δε τα συνιστουν οι γιατροι!

Περαστικα Νελλακι :)

Δημοσίευση

little-angel έγραψε:

Συμφωνω με την marvel κ εγω!το ιδιο γιατροσοφι της γιαγιας μου ;)

Θαυματουργο το μελι με το λεμονι,πιστεψε με!!!

Ενημερωτικα...οσο κ αν πιστευουμε οτι τα ζεστα κανουν καλο στον πονολαιμο...αντιθετως...δεν κανουν τιποτα!!!Δε τα συνιστουν οι γιατροι!

Περαστικα Νελλακι :)

Στελλίτσα αυτό ομολογώ πως δεν το ήξερα...Έστω να μαλακώσει λίγο για να φάω επιτέέέέλους(Μην χάσω καμιά θερμίδα ... )

Ευχαριστώ! :kiss:

Δημοσίευση

Και γλυκάνισο να βάλεις μέσα Νέλλυ. Από γεύση δεν ξέρω πως θα είναι με το μέλι και το λεμόνι, αλλά είναι φάρμακο!!!

Το έπινα στην Τήνο, μου το είχε συστήσει ο πρώτος γυναικολόγος μου για το πρώτο τρίμηνο που είχα φαρυγγίτιδα.

Δημοσίευση

Γαργάρες με αλατόνερο. Μισό ποτήρι νερό 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι,

το ζεσταίνεις να διαλυθεί το αλάτι και κάνεις γαργάρες. Είναι μπλιαχ

αλλά περνάει αμέσως! μετά φτύνεις πολλές φορές ωστε να φύγει η περίσσεια

ποσότητα αλατιού απο το στόμα που έχει γίνει σαν παπουτσι.

Δημοσίευση

Ουτε κ εγω το φανταζομουν αλλα τελικα ολοι οσοι ξερουν μου λενε οτι ετσι ειναι!Ισως μαλακωνουν λιγο το λαιμο για την ωρα, αλλα ουσιαστικα δε προσφερουν τιποτα!

Το μελι με το λεμονι ειναι φυσικη αντιβιωση ;)

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

βρασε ξυλο κανελας και γαρυφαλο σε ενα μπρικι!κατεβαζεις απο τη φωτια βαλε μελακι και στιψε και μισο λεμονι μετα σουρωνεις..και ..περαστικουλια!εχω αλλεργικο ασθμα και οποτε με πιανει ο βηχας που ειναι πολυυυυ ενοχλητικος με βοηθαει αρκετα!

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

βρασε ξυλο κανελας και γαρυφαλο σε ενα μπρικι!κατεβαζεις απο τη φωτια βαλε μελακι και στιψε και μισο λεμονι μετα σουρωνεις..και ..περαστικουλια!εχω αλλεργικο ασθμα και οποτε με πιανει ο βηχας που ειναι πολυυυυ ενοχλητικος με βοηθαει αρκετα!

ασε που μοσχοβολαει το σπιτι κανελογαρυφαλο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...