Μετάβαση σε περιεχόμενο

Aόρατη παρουσία

Recommended Posts

Εχετε νιωσει ποτε την επιθυμια να εισασταν αόρατες εστω για μια στιγμη?Που θα πηγαινατε?Θα θέλατε να μαθετε τι πραγματικα πιστευουν για σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι,θα ήθελα να γινόμουν κάποιες στιγμές αόρατη για να ''βλέπω'' τι σκέφτονται,τι λένε και αν είναι ευχαριστημένα ή δυσαρεστημένα τα αγαπημένα μου άτομα απο εμένα :)

Αλλά καλύτερα που δεν είμαι... :P Έχει άλλη ομορφιά να προσπαθείς να καταλάβεις τι νιώθει κάποιος άλλος για εσένα και να προσπαθείς για το καλύτερο,παρά να μπαίνεις παράνομα στην σκέψη του! :kiss:

ΠΩ ΠΩΩΩΩΩ ΝΑΙΙΙΙΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ....

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ...ΑΛΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΠΕΡ!!!

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΕΝΝΟΑΣ? ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΔΗΛ?

Ε ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΑΡΗ?????

ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΔΙΠΛΑ!:silly:

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΟΡΑΤΗ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ & ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ Ο SUPERMAN...ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!!ΧΑΧΑΧΑ :laugh:

ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ ΠΟΥ ΧΩ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΩΝΑ ΚΑΝΑ ΦΙΛΑΚΙ!!!

Ε ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΟΥΝ ΟΡΑΤΗ ΠΙΑ ΝΑ ΦΙΛΑΩ ΤΟΝ ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΛΑΞΚΩΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αχ εγω δεν θελω....ειμαι καλος ανθρωπος κ δεν με νοιαζει την σκεφτοντε για εμενα...ουτως η αλλως αυτους που αγαπω τους εχω κοντα μου...αυτους που ξερω οτι με ζηλευουν κ θαβουν (οχι μονο εμενα γενικα) τους εχω κανει στην ακρη...

οι ανθρωποι που μας αγαπανε φαινοντε σε μια δυσκολη στιγμη...κ εγω δυστηχως ειχα μια πολυ δυσκολη στιγμη κ ειδα ποιοι ηταν κοντα μου κ ηταν λιγοι...

δεν κανω πια παρεα με ανθρωπους καχυποπτους που πιστευουν οτι χασαν το μωρο επειδη τους ματιασαν (πιστευω στο ματι αλλα ελεος δεν φταιει ο καθε ανθρωπος που εγω εχασα το μωρο μου),με ανθρωπους που δεν βγαζουν βολτα τα παιδια τους γιατι θα τους τα ματιασουν...πιστεψτε με υπαρχουν πολλες... με ανθρωπους που ολη την ημερα ασχολουντε με το να κουτσομπολευουν αλλους ανθρωπους....δεν κανω πια παρεα που οταν εχασα το μωρο μου ολοι καναν τους γιατρους κ βγαλαν πορισμα....

εχω φιλους που με αγαπουν κ τους αγαπω εχω φιλους που κλαψαν μαζι μου....εχω φιλους λιγους...περισσοτερο αισθανομαι εσας φιλες μου παρα καποιους που τους θεωρουσα....

επισης ο χαρακτηρας μου ειναι τετοιος που δεν θα κρατησω κατι..αμα εχω κατι να πω θα το πω...οποτε με ξερουν ολοι κ μου το λενε στα ισια...

Οχι δεν θελω..τους φιλους μας τους καταλαβαινουμε δεν χρειαζεται να ειμαι αορατη για να τους δω πια....

Μαρηη ζαχα ξανθια εισαι? :P:P:P:P:P:P οχι να φτασεις σε ενα λεπτο ..αν δεν αντεχεις να ακουσεις πολλα εννοω να ειναι για ενα λεπτο...

ραφαελ αυτο που λες ειναι μεγαλη αληθεια...αλλα θα ηθελα να ξερω και τη κρυφη τους σκεψη που δε θα εκφρασουν

Θα γινω ΞΑΝΘΙΑ και προπονουμαι!!!!

Συμφωνα με την ραφαελ...ΔΕΝ με απασχολει τι λενε οι διαφοροι αλλοι απο πισω για μενα!!!Εκτιμω την ειλικρινη συμπεριφορα! Αν κρυβονται, αυτοι βασανιζονται και ΟΧΙ εγω!!!

Πιστευω για τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ που εχω και που ειναι πραγματικα διπλα μου ακομα και οταν δεν ειμαι η ΑΣΤΕΙΑ της παρεας, οτι ξερω τι νομιζουν για μενα! Μου τα λενε και μπροστα μου, για αυτο!

ΑΥΤΑ

liberty μου μπράβο πολύ πλάκα το θέμα που σκέφτηκες... :laugh: θάθελα να πάω σε τόσους πολλούς που από τη σύγχυση μου μάλλον δε θα πήγαινα πουθενά :P

OXI pote...polles fores pano sta neura mou leo kakies akoma k anthropous pou latrevo...epeidi omos einai ena vrasmo psuxis den tha thela na nomizoun oti afti einai i pragmatiki mou apopsi,to idio isxuei k g mena,den eimai teleia...an k eseis pou me kserete kserete ti ntompra eimai !

ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ

ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ Κ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΟΡΑΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΕΝΑ

ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑΨΙΜΟ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ Κ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΩ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ(ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ)!ΓΙΑΤΙ ΟΚ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ..

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ.....

Λοιπόν, αυτή τη στιγμή θα ήθελα να γίνω αόρατη, να πάω στο γραφείο του μ...α του καθηγητή μου και να του το κάψω, που ασχολείται όλο με μ...ς και το διδακτορικό μου το έχει έτοιμο απ' τον Ιούνιο και ούτε τον τίτλο δεν έχει διαβάσει ακόμα.

Πάντως, ωραίο το ποστ, το είχαμε κάνει και εργασία σε ένα μάθημα με τους μαθητές μου!

vasoula2 έγραψε:

Αν ήμουν αόρατη θα πήγαινα να ληστέψω καμμιά τράπεζα!!Τα χρήματα βέβαια δεν ξέρω πώς θα τα κουβαλούσα... :unsure::unsure: :silly: :silly:

Βασούλα συνεταιριζόμαστε;;; :laugh:

Θα σκεφτούμε το πώς και πού... ;););)

Θα ήθελα να μάθω τί σκέφτεται το σκυλάκι μου!!! :)

Οκ,έγινε!!Ελπίζω μόνο τα λεφτά να γίνονται κ αυτά αόρατα όταν θα τα πάρουμε,να μην βλέπουνε δυο σάκους με χρήματα να προχωράνε μόνα τους...χαχαχα :laugh: :laugh:

τι λέμε βραδιάτικα....

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΝΟΜΙΖΑ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ Κ ΛΟΙΠΑ..(Κ ΜΑΡΕΣΟΥΥΥΥΥΥΝΝΝΝΝ.....!!!!!)

Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑΤΟ ;)

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΟΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΜΕ "ΘΑΒΕΙ" ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Κ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑ..

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΕΤΑΙ Κ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ;)

Κ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ.. :whistle::P :woohoo:

Που εισαι βρε Ελευθερια????!!!!!

Ωραιο θεμα!!!

Οταν ημουν μικρη τρελλαινομουν πολυ στην ιδεα αυτη :silly: !!Πολυ θα ηθελα να μπορουσα!!!

Δε θα ηξερα που να πρωτοπαω!!!Παντου μαλλον θα ηθελα :woohoo:

Φιλους,εχθρους,συγγενεις...παντου!

Κατι πηρε το αυτι μου κ για μια τραπεζα....με αορατα λεφτα :P:P

αρε ΦΩΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΛΙΜΠΕΡΤΙΙΙΙΙΙΙ που εισαι μαρηηηη??? Εβαλα την Νικολουλη να σε ψαξει?

Ελπιζω να πληρωσεις εσυ τους ντεντεκτιβ.....μη χε....

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Όχι δεν θα το ήθελα να ήμουν αόρατη για να μάθω τί σκεύτονται οι άλλοι για 'μένα.

Λίγο πολύ ξέρω ποιος με συμπαθεί και ποιός όχι.

Φαίνετε απ' το βλέμμα του.

Τι σκεύτονται αυτοί που δεν με συμπαθούν δεν με ενδιαφέρει να πώ την αλήθεια.

Γεια σου Στελλιτσααα...εδω ειμαιιιιιι...γιου χου.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: εγω θα ηθελα να γινω αορατη να βλεπω τι λεει η ζαχα για μεναααααα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

liberty81 έγραψε:

Γεια σου Στελλιτσααα...εδω ειμαιιιιιι...γιου χου.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: εγω θα ηθελα να γινω αορατη να βλεπω τι λεει η ζαχα για μεναααααα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σιγά το άτομο που θέλεις και να μαθαίνεις τί λέει για σένα...... :woohoo:

Ζαχαρένιααααααα γιούχου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...