Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Στις 25 Νοεμβρίου είχα τελευταία περίοδο με προηγούμενο κύκλο 40 ημερών και γενικά το τελευταία διάστημα δεν είχα σταθερό κύκλο....

Στα τέλη Δεκέμβρη αρχίζει το στήθος μου να πρήζεται και 5 Γενάρη κάνω 2 τεστ εγκυμνοσύνης που βγαίνουν θετικά....Μετά από λίγες μέρες κάνω Β-χοριακή και βγάζει τιμή γύρω στα 1000...Από τότε το στήθος μου είναι αρκετά πρησμένο και πονάει!

Εχθές στις 26 του μήνα πήγα στο πρώτο μου υπέρηχο...όπου εξεπλάγην επειδή ήταν τόσο μικρό που έπρεπε να γίνει κολπικά όπως και έγινε...

Είχε μήκος 4 mm, κουνιόταν και είχε παλμό ο οποίος ακόμα δεν ήταν πολύ ζωνατνός. Ημερολογιακά έπρεπε να ήταν 8 εβδ. και 5 ημερών, ενώ με τον υπέρηχο βγαίνει 5 εβδ.και 5 ημερών (όχι από τη σύλληψη!)...

Εχω λίγο ανυσηχήσει γιατί είναι τόσο μικρό..και δεν ξέρω αν μπορεί να βγει από τις ημερομηνίες ή είναι αφύσικο...

Πάντως θα ξαναπάω στις 5 Φεβρουαρίου για επανεξέταση....

Αν γνωρίζεται οτιδήποτε πάνω σε αυτό ή κάτι παρόμοιο είναι ευπρόσδεκτο καθώς με έχει φάει η αγωνία!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο εμένα...αυτό που γνωρίζω είναι πως αν υπάρχει άστατος κύκλος είναι λίγο δύσκολο απο τον 1ο υπέρηχο να βρεθεί η ακριβής ημερομηνία σύλληψης. Άλλωστε σκέψου πόσες κοπέλες έμειναν έγκυες τις τελευταίες μέρες πριν έρθει η περίοδος? Αρκετές.

Αφού η χοριακή σου είναι τόσο ανεβασμένη και φαίνεται στον υπέρυχο το μπεμπάκι αυτό που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις μέχρι τις αρχές του Φλεβάρη για τα νεότερα.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο :kiss:

Δημοσίευση

Αν με τον υπέρηχο βγαίνει 5 εβδομάδων, τότε νομίζω ότι είναι λογικό να μη φαίνεται τίποτα ακόμα! Εγώ άρχισα να ξεχωρίζω την παρουσία του μωρού στον 3ο υπέρηχο που έγινε στις 10 εβδομάδες. Μην αγχώνεσαι άδικα. Περίμενε μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου και θα δεις!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! :-)

Δημοσίευση

Μετά τον υπέρηχο είπα στο γιατρό μεταξύ αστείου και σοβαρού "μήπως δεν μεγαλώνμει?" και μου είπε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα και πρέπει να δει το δεύτερο για να συγκρίνει...γιάυτό έχω αγωνία! Αν η σύλληψη έγινε 3-4 εβδομάδες πριν από τις 26 του Γενάρη πως γίνεται στις 5 Γενάρη το τεστ να βγαίνει θετικό? Δεν είναι πολύ νωρίς?

Προσπαθώ να κοντρολάρω το άγχος και να σκέφτομαι αισιόδοξα μέχρι την επόμενη Παρασκευή που θα κάνω τον επόμενο υπέρηχο :blush:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...