Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ξερετε κοριτσια ποσο κραταει το μακρυ πρωτοκολλο?ξεκιναμε την daronta και μετα την περιοδο ξεκιναμε και τις gonal ή τελειωνουν οι πρωτες στις 14 μερες και μετα αρχιζουν οι αλλες για αλλες 14?

Δημοσίευση

minie καλο σου βραδυ περυσι το φθινοπωρο εκανα εγω το μακρυ πρωτοκολο κ κρατησε περιπου ενα μηνα, μου ηρθε περιοδος ξεκινησα daronta σε 10 μερες μου ξαναηρθε περιοδος παρα πολυ αιμα μετρησα οιστραδιολη κ μετα απο 5 μερες ξεκινησα τις gonal κ λεω ενα μηνα γιατι πανω στο μηνα εκανα την εμβρυομεταφορα κ εχω το μπεμπη που βλεπεις διπλα :)

εσυ ποτε ξεκινας; σου ευχομαι καλη επιτυχια... :)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια εγω σημερα ξεκιναω για πρωτη φορα το μακρυ πρωτοκολο. Η πρωτη ενεση γινεται την 21 μερα του κυκλου μετα σου ερχεται αιμα και την δεκατη μερα κανεις εξεταση οιστραδιολης και αν ειναι κατω απο 50 ξεκινας τισ γκοναλ.Ετσι μου ειπαν εμενα. Καλη δυναμη και καλη επιτυχια!! :kiss:

Δημοσίευση

Αβα καλημερα εγω οταν το ειχα κανει περιμενα μου ηρθε περιοδος κ εκεινη τη μερα ξεκινησα, :) ευχομαι κ στις δυο σας καλη τυχη γιατι εχω περασει απο αυτο το σταδιο κ καταλαβενω τις ανυσηχιες σας ;)

θα χαρω να μαθενω πως εξελισεται η προσπαθεια κ φυσικα ακομη πιο πολυ αν ειστε εγκυουλες, φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

Είμαι 9 μέρες με Daronda,ξεκίνησα 21η μέρα, περιμένω να αδιαθετήσω κ 3η μέρα ξεκινάω υπέρηχο οιστραδιόλη κα GonalF 900.

ninina έχω πάθει πλάκα με το μωρό σου, ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί τέτοια ομορφιά.....να το χαίρεσαι κούκλα μου.

Καλή μας επιτυχία κορίτσια..

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια,

και εγώ που έκανα τώρα για πρώτη φορά το μακρύ πρωτόκολλο ξεκίνησα την 21 μέρα με Arvekap και μετά από 10 μέρες έκανα εξέταση οιστραδιόλης. Κανονικά έπρεπε να μου έχει έρθει η περίοδος μέχρι τότε γιατί μου έρχεται στις 28-29 μέρες αλλά άργησε 3-4 μέρες από ότι μου είπανε συνηθίζεται να καθυστερεί λίγο. Στην ουσία ξεκίνησα τα Αltermon (σαν Gonal) την πρώτη μέρα της περιόδου. Aντίθετα στο βραχύ πρωτόκολλο ξεκινούσα τα Daronda τη δεύτερη μέρα της περιόδου και από την τρίτη τα Gonal.

Kαλή επιτυχία σε όλες μας όποιο πρωτόκολλο και αν χρησιμοποιούμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...