Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kopelies geia sas.xreiazomai ta fota sas...meta apo apoxsisi ton perasmeno oktovrio prospathume xana gia moraki.teleftea periodos 04/01/2010...niotho perierga ponakia kato dexia kai aristera,tsimpimata sto stithos kai apo tin agonia mu piga na kano test.alla isos itan poli noris.to ekana tin 22 mera tou kiklou.ti lete ekana lathos pou to ekana?tin perasmeni fora edixse otan imun stin 29i imera

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ 22η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ 27η ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ......ΟΜΩΣ ΗΜΟΥΝ!

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

andruka καλησπερα κι απο μενα..ελπιζω να εχεις συντομα το καλυτερο αποτελεσμα...κι εγω καινουρια ειμαι..μαλλον ηταν πολυ νωρις για το τεστ.το ιδιο εκανα κι εγω και τωρα ειμαι ...τι να σου λεω!!!ποσο διαρκει ο κυκλος σου ;

Δημοσίευση

εγινα ...πλεον "εναντιον" αυτων των τεστ... ειχα σταθεροτατο κυκλο...καθυστερηση 8-10 μερες, κι εκανα 2 τεστ απο ανιχνευουν την ορμονη απο την 5η μερα ΕΠΑΦΗΣ...μετα πρωινα ουρα...και εδειξαν και τα 2 αρνητικα πεντακαθαρα!...

συνεχιστηκε η καθυστερηση και εκανα χοριακη και ημουν εγκυουλα...ηδη 5 βδομαδων!!!

Δημοσίευση

Koritsia kalispera ka po mena...egw eimai stin 6 evdomada prin 2 vdomades ematha gia tin egkymosyni mou,allou omws thelw na katalixw tin imera pou piga na kanw xoriaki giati eixa kanei k egw 2 test ena arntiko k ena thetiko,pira mazi mou k mia fili mou k pou malista auto den eixe kanena symptwma antithetws eixe adiathetisei kanonikotata,tis eixan dwsei loipon 4 test egkymosynis k ta eixe fylagmena sto spiti apo enstikto peite epiase k ta kane k ta 4 parakalw ola arnitika...otan ekana egw tin xoriaki tis lew den kaneis k sy mia gia plaka etsi gia symparastasi?k ekane...me apotelesma itan stin 3 evdomada kyisis!Apla min ta empisteyeste katholou!!!

Δημοσίευση

Δικαιολογημενα να νοιωθεις ετσι,εδω που τα λεμε..κ ποια δεν θα σκεφτοταν κατι τετοιο σαν ενδεχομενο,μετα απο μια αποξεση.Αλλα ξερεις κατι κοπελιτσα μου;;γιατι παντα να σκεφτομαστε το αρνητικο,το κακο...;;Μην βαζεις τετοιες σκεψεις στο μυαλο σου,ολα θα πανε καλα,θα το δεις!!!!Να εισαι αισιοδοξη κ να κανεις μονο θετικες σκεψεις!!! :kiss:

Δημοσίευση

lolitaa έγραψε:

Koritsia kalispera ka po mena...egw eimai stin 6 evdomada prin 2 vdomades ematha gia tin egkymosyni mou,allou omws thelw na katalixw tin imera pou piga na kanw xoriaki giati eixa kanei k egw 2 test ena arntiko k ena thetiko,pira mazi mou k mia fili mou k pou malista auto den eixe kanena symptwma antithetws eixe adiathetisei kanonikotata,tis eixan dwsei loipon 4 test egkymosynis k ta eixe fylagmena sto spiti apo enstikto peite epiase k ta kane k ta 4 parakalw ola arnitika...otan ekana egw tin xoriaki tis lew den kaneis k sy mia gia plaka etsi gia symparastasi?k ekane...me apotelesma itan stin 3 evdomada kyisis!Apla min ta empisteyeste katholou!!!

Lolita καλησπέρα.

Κατ'αρχήν να σου ευχηθώ να έχεις μιαν ήρεμη και ομαλή εγκυμοσύνη.

Η φίλη σου που αναφέρεις, είχε περίοδο και παρόλ'αυτά ήταν έγκυος? Σε ρωτάω γιατί ίσως συμβαίνει το ίδιο και σε μένα.

Δημοσίευση

Goldy καλησπερα...ειχε παντα σταθερο κυκλο,κ ειχε αδιαθετησει κανονικα κ αυτον τον μηνα...απλα εβλεπε το στηθος της κ αυτη λιγο πρισμενο κ λιγο πριξημο χαμηλα στην κοιλια...εκανε τα τεστ,τι slf clear ti predictor ti clerblue ολα αυτα που ειχε τελοςπαντων στο σπιτι κ τα εκανε παντα με πρωινα ουρα,κ ομως ηταν ολα αρνητικα!εγω σου ευχομαι ολοψυχα να συμβαινει το ιδιο κ σε σενα!!!!!!!

Δημοσίευση

λες βρε lolita μου να μην ηταν αρνητικο;ακομα δεν μου ηρθε και με ποναει η μεση μονο..αλλα η μεση μου με ποναει εδω και 2 βδομαδες..ποτε να παω για χοριακη;περιμενα να αδιαθετησω στις 26.να περιμενω λιγο ακομα;αυτη την φορα πηρα το καινουριο τεστ που σου δειχνει και τις βδομαδες..αλλα βγηκε αρνητικο.!!!

Δημοσίευση

ax re koritsares mu makari na ne opos t lete!!!simera exo sinexia anagules pistevo kamia iosi thane.den thelo na valo kati sto mialo mu gia na min apagoitefto.to stithos mu kontevi na anatinaxthi...kai exo ponakia sti mesi kai kato xamila.ta perno ola oti einai simptomata periodou....den thelo na skefto oti isos kai na....

Δημοσίευση

andruka έγραψε:

ax re koritsares mu makari na ne opos t lete!!!simera exo sinexia anagules pistevo kamia iosi thane.den thelo na valo kati sto mialo mu gia na min apagoitefto.to stithos mu kontevi na anatinaxthi...kai exo ponakia sti mesi kai kato xamila.ta perno ola oti einai simptomata periodou....den thelo na skefto oti isos kai na....

an eides to post mou!!mallon tin idia iwsi exoume!!!ekana emeto xthes!!!kai exw anagoules!!!

KAI MAZI DEN PERIMENOUME TO SAVVATO!!!!!!!

PWS THA PERASOUN OI MERES KOPELA MOU????????????E?????????? :silly: :silly:

Δημοσίευση

andruka έγραψε:

ego eida periodo 04/01 me kiklo 29 meres.opotan logika deftera ante triti tha prepi na adiathetiso....ti simptomata exeis?

re kopelies esis pou minate egkies ti simptomata eixate

ego ego kati perierga apotoma ponakia mia dexia mia aristera,to stithos mu terastio,anagules....

ta idia me sena...mono pou ekana kai emeto!!!! :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...