Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Οχι Χαρά δεν έκανα. Τη Δέσποινα και αυτην με κ/τ τη γέννησα επειδή 'ηταν ισχιακή. Όταν είπα στο γιατρό μου ότι δεν έκανα μαθήματα

μου είπε: "και γω που θα είμαι;" Βοηθάνε εκεινη τη στιγμή και η μαίες και ο γιατρός! Δεν είναι πια και τοοοσο απαραίτητα! Αν αναπνέεις όπως σου πουν πο μαίες ώστι να "κόβεις" τον πόνο, και αν συνεργαζεσαι ολα θα είναι εύκολα.

Δημοσίευση

Όχι, δεν γίνεται. Άλλωστε ότα τα πλάσματα του πλανήτη μας πονενε όταν

γεννάνε, Απο την τόση δα κουνουπίτσα εως την εράστια ελεφαντίνα.

Φαντάσου ότι η εγκυμοσύνη της ελεφαντίνας διαρκεί 22 μήνες!

Δημοσίευση

Απο ότι βλέπω μεγάλωσε η παρέα απο κύπρο! Παω και εγω για φυσιολογικό με πρόκληση ,και επισκληρίδιο αν και έχω στένωση μεταξύ του 4-5 σπονδύλου όπου γίνεται ηβ ένεση αλλα έδειξε ο γιατρός μου τις ακτινογραφίες στον ανασιθησιολόγο κ αι του είπε ότι δεν βλέπει να υπάρχει πρόβλημα αλλα θέλει να εξετάσει τον σπονδυλο μου τη μέρα της γέννας, έτσι maraκi αν εχεις αμφιβολίες θα στις λύσει ο αναισθησιολόγος.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! Κι εμένα με αγχώνει η φάση του τοκετού, βασικά επειδή είναι κάτι που δεν ξέρω...άγνωστο για μένα! Αλλά το περιμένω με αγωνία. Όσον αφορά το επισκληρήδιο από ότι κατάλαβα είναι και λίγο πολιτική τις κλινικής, δηλαδή όταν μια κοπέλα έχει πρόβλημα στη μέση δεν της κάνουν γιατί μετά μπορεί να πει πως για το πρόβλημα φταίει η επισκληρίδιος.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Αγαπημενες φιλες απο Κυπρο, γεια σας!! Ειμαι η Ελενα, ειμαι απο Αθηνα και μενω προς το παρον στο ομορφο νησι σας. Ειμαι εγκυος 5 και κατι εβδομαδων και θελω να βρω εναν γιατρο εδω στην λευκωσια. Μου συνεστησαν τον γιατρο Φυλακτου στο Απολλωνειο. Θα με βοηθουσατε πολυ αν μου δινατε καποιες πληροφοριες σχετικα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων, με το καλο σε οσες κοντευουν και μια καλη εγκυμοσυνη για τις υπολοιπες!

Δημοσίευση

ellain έγραψε:

Αγαπημενες φιλες απο Κυπρο, γεια σας!! Ειμαι η Ελενα, ειμαι απο Αθηνα και μενω προς το παρον στο ομορφο νησι σας. Ειμαι εγκυος 5 και κατι εβδομαδων και θελω να βρω εναν γιατρο εδω στην λευκωσια. Μου συνεστησαν τον γιατρο Φυλακτου στο Απολλωνειο. Θα με βοηθουσατε πολυ αν μου δινατε καποιες πληροφοριες σχετικα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων, με το καλο σε οσες κοντευουν και μια καλη εγκυμοσυνη για τις υπολοιπες!

γεια σου Έλενα καλός γιατρός ο Φυλακτού καλοί και ο Μάος και η Πίπη από φίλες που ξέρω ο δικός μου είναι ο Μίτσιγγας και είναι στο Αρεταίειο και είμαι πολύ ευχαριστημένη!Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη και με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!

Δημοσίευση

καλη εγκυμοσυνη!!! στη λευκωσια εχει πααααααααρα πολυ καλους γιατρους... ακουσα για τον Αντωνιαδη, για την Αφροδιτη στο Μητερα νομιζω(την γυναικολογο ΟΧΙ για τους υπερηχους!!!)..... γενικα εχει πααααααααρα πολυ καλους γιατρους η λευκωσια

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

κανεις αιματολογικη(χοριακη δηλαδη) και πας στον γιατρο σου...θα σε εξετασει και θα σου γραψει αναλυσεις για να κανεις...(στο χημειο, με αιμα) και θα δει τα αποτελεσματα.... αυτα... στην αρχη σε βλεπει συχνοτερα αργοτερα 1 φορα τον μηνα...

να προσεχεις τωρα...καλη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

Κοριτσια συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη, αλλα θα μπορουσατε και οι υπολοιπες να μου πειτε την γνωμη σας αν γνωριζετε? Ειμαι αναμεσα στον Φυλακτου και τον Αντωνιαδη(Απολλωνειο και Πολυκλινικη Λευκωσιας αντιστοιχα).

Δημοσίευση

ellain σίγουρα δε γίνεσαι κουραστική!!Είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσεις σε ποιο γυναικολόγο θα εμπιστευθείς την εγκυμοσύνη σου..προσωπικά θα σε συμβούλευα να ακολουθήσεις το ένστικτό σου, γνώμες θα ακούσεις πολλές και διαφορετικές!!Να πας να δεις και τους δύο να συζυτήσεις και με τους δύο και να αποφασίσεις ΕΣΥ κανένας άλλος..αυτά από μένα!! :P

Δημοσίευση

ellain έγραψε:

Κοριτσια συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη, αλλα θα μπορουσατε και οι υπολοιπες να μου πειτε την γνωμη σας αν γνωριζετε? Ειμαι αναμεσα στον Φυλακτου και τον Αντωνιαδη(Απολλωνειο και Πολυκλινικη Λευκωσιας αντιστοιχα).

Να πας να δεις και τους δυο και οποιος σου αρεσει περισοτερο. Εγω γεννησα στην Αφροδιτη (αυτην που λεει η Χαρουλινη) και ειναι τελεια!! Κατεληξα σε αυτην μετα απο πολυ ταλαιπωρια με διαφορους. ;)

Δημοσίευση

Μαρινα και Τομα σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Πρεπει να χαλαρωσω λιγο με το θεματακι του γιατρου. Θα παω πρωτα στον Φυλακτου μια και εκλεισα ηδη ραντεβου κι αν δεν μου κανει βλεπουμε, το θεμα ειναι οτι με οποιον μιλησεις για το θεμα παιρνεις κι αλλη γνωμη, 3-4 αλλες κοπελες που γνωριζω μου ειπαν η καθεμια για αλλο γιατρο. Οποτε κλεινω τα αυτια μου και ξεκιναω την περιπετεια (εδω φανταστειτε μουσικη επενδυση απο Επικινδυνες Αποστολες!!χαχαχαχα!)

Να ειστε ολες καλα, με τελεις εγκυμοσυνες ή με επιτυχημενες προσπαθειες οσες προσπαθειτε!

φιλουθκια ;) (σωστη η καλαμαρου?)

Δημοσίευση

Γλυκιές Κυπριούλες και καλαμαρούδες, γεια σας!!!

Είμαι κι εγώ μία καλαμαρού, παντρεμένη με τον πιο γλυκό Κύπριο.

Sorry κοριτσάκια μου, αλλά σας πήρα τον καλύτερο :laugh:

Μένω Λευκωσία τα τελευταία 3 χρόνια!

Έχω 1 ζουζουνάκι 4,5 μηνών.

Γέννησα στη Λήδρα και η γιατρός μου ήταν η Φρακάλα Σοφία!

Η γιατρός μου είναι μία υπέροχη επιστήμονας και άνθρωπος!

Με στήριξε πάρα πολύ, σε όλους τους τομείς!

Ήταν πριν από μένα, για μένα!

Η Λήδρα έχει πολύ καλό προσωπικό!

Με βοηθήσανε πάρα πολύ στο θηλασμό!

Θηλάζω αποκλειστικά.

Γέννησα φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο (κατ’ επιλογή)!

:laugh:

• 6 years later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...