Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είναι από 'κείνες τις μέρες που απλά δεν το ελέγχω. Και με πιάνει το παράπονο.Και κλαίω απαρηγόρητη. Δεν υπάρχει τίποτε στο κόσμο που να λαχταρώ πιο πολύ από ένα παιδί. Τίποτε δεν θα μπορούσε να μου χαρίσει περισσότερη ευτυχία από μια μωρουδίστικη αγκαλίτσα, ένα αχνό γελάκι, ένα γλυκό κλαματάκι που παύει μ'ένα χάδι. Να το βλέπεις να μεγαλώνει και να μαθαίνει μέσα από σένα. Οι πρωτες λέξεις, τα πρώτα βηματάκια...Είναι μαγεία!

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ονειρεύομαι μιαν όμορφη οικογένεια. Αλλά δεν έρχεται... Κάθε μήνα κάνω όνειρα, σχέδια, σχεδόν το ζω, το νιώθω μέχρι τη στιγμή που όλα καταρέουν ξανά και ξανά.

Όχι, δεν προσπαθούμε πολύ καιρό, 2-3 μήνες επίσημα, (ανεπίσημα, κάθε μήνα είχαμε <ατυχηματάκια>), και ξέρω ότι δεν δικαιολογείται η ανυπομονησία μου. Τι να λένε κοπέλες που προσπαθούν χρόνια? Ναι, τα γνωρίζω όλα αυτά, τα επαναλαμβάνω στον εαυτό μου μέρες σαν και σήμερα που όλα μοιάζουν μαύρα. Αλλά οι εξηγήσεις και τα λόγια δεν καλύπτουν τις ανάγκες.

Μέσα μου έχει φωλιάσει η φράση από μια γνωστή αμερικανικη σειρά που περιγράφει απιστευτα την κατάσταση της πρωταγωνίστριας που προσπαθεί ν'αποκτήσει παιδί:"She is a mother without a child!" Έτσι αισθάνομαι κι εγώ.

Διαβάζω στο φόρουμ για κοπέλες που τελικά τα κατάφεραν και χαίρομαι τόσο γι'αυτές, σαν να πρόκειτε για μένα. Και ταυτόχρονα μέσα μου μια φωνούλα:εγώ γιατί όχι ακόμα Θεέ μου?...

Πότε θα έρθεις θυσαυρέ μου? :(:)

Υ.Γ.

Απλά δεν εχω κάποιον να μοιραστώ αυτές τις σκέψεις... :blush:

Δημοσίευση

Ηρεμα κοριτσακι!

Θα ερθει κ για σενα η στιγμη που θα λιωνει στην αγγαλιτσα σου το αγγελουδι σου!

Οντως ειναι πολυ ωραιο συναισθημα.....

Μην ανυσηχεις κ μην αγχωνεσαι!Ολα καλα θα πανε βρεε!

Αν το θες τοσο πολυ........ΤΕΛΟΣ!!!

Προσπαθειες θελει κ πρωτα απο ολα Η-Ρ-Ε-Μ-Ι-Α με το θεμα!Με το αγχος δεν θα καταφερεις τιποτα!

Δημοσίευση

Κοπελα μου μην στεναχωριεσαι...το ξερω οτι θα το εχεις ακουσει απειρες φορες αλλα αυτο πρπει να κανεις!!!!!!εμεις ειμαστε εδω για να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη για ολες τις φασεις της ζωης μας...!!!!καταλαβαινω πως νιωθεις οχι απο προσωπικη εμπειρια αλλα επειδη ειμαι και εγω γυναικα...ολες εχουμε μεσα μας το μητρικο ενστικτο..δεν θελω να μου στεναχωριεσαι ουτε νου αγχωνεσαι...ολα μα ολα θα βρουν τον δρομο τους και θα ερθουν..εχετε λιγο καιρο που προσπαθειτε οποτε να μην απογοητευεσαι...!!!!αντε να σου δωσω μια ευχουλα(μιας και οι κοπελες λενε οτι η ευχη της εγκυου πιανει)να αποκτησεις γρηγορα ενα σπορακι που θα το αγαπας παρα πολυ..και μετα να τα σκεφτεσαι αυτα που λες τωρα και να γελας!!!!!!!Φιλακια πολλα πολλα!!!!

Δημοσίευση

kala kaneis kai tis moirazesai..ki ego prin liges meres mou irthe xana periodos..gia 9i fora..apo tote pou kai kala prospathoume episima..(me kapoies fores na min ehoume prospathisei kai toso..alla kathe mina perimeno oti kati egine..tin teleutaia fora to pisteua toso pou epesa sxedon se katathlipsi..fovamai oti tha mou kanei kako i tosi anamoni..kai olo mou anakoinonoun nees egimosines..kai eno xairomai gia keines..emena me pianei to parapono giati den katalavaino giati argei toso..ti kano lathos..

sou euxomai na mi xreiastei na perimeneis poli akomi..einai thema mias magikis stigmis..prpei na pisteueis pos tha rthei..giati oxi..apla otan to thelisei..kai eidika otan papsoume na agxonomaste gia auto..sinithos den iparxei organiko provlima kai omos zeugaria kathisteroun mines kai mines..kai molis xalarosoun kai to afisoun na rthei..erxetai..alla ama to thes toso einai diskolo na xalaroseis,i na to afiseis..den xero pos ginetai..ama to vreis pes to mou..

to kalo einai pos do mporeis na ekfrasteis..ehei polles kopeles pou pernane ta idia kai se katalavainoun..prpei na meneis aisiodoxi omos..eheis ligous mines pou prospatheis..skepsou oti kathe mina akomi ki an kaneis stis gonimes meres eheis 20% pithanotites na to petixeis..den einai ligo?logiko na kathisterei min aghonesai..

Δημοσίευση

αχ μωρε...γιατι ποιος εχει καποιον να τα πει τα εσωψυχα του?? Τελος πιατων....καλα εκανες και μας μιλησες...σιγουρα τωρα νοιωθεις λιγο καλυτερα ε???

Αυτη η μερα που εισαι τοσο χαλια...παει θα περασει...απο κει και περα τι γινεται?

Ετσι θα εισαι συνεχεια???????

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ κυρια μου!

Αυτο χαστουκισε τον εαυτο σου...ΠΑΤΑ παυση στην σκέψη σου (πανω σε αυτον τον τομεα που λεμε)και κανε πραγματα που σου αρεσουν και σε χαλαρωνουν...και γενικως ΜΗΝ σκεφτεσαι το ΘΕΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗ!!! Δεν θα τρελαθεις για αυτο! Εξαλλου οπως ειπες κι εσυ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ( ;) )πολυ λιγο καιρο σε αυτον τον τομεα!!! :laugh: Δεν ειναι ΕΥΚΟΛΟ. ΤΟ ΞΕΡΩ!!!!

Ενταξει κρίση ήταν και καλα εκανες και μας τα ειπες!

Εγω λεω απο μεσα μου οταν ΦΡΙΚΑΡΩ πανω στο ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Εδω κοσμος πεθαινει απο την μια μερα στην αλλη και εγω σκεφτομαι ποτε θα μεινω εγκυος? ΑΔΙΚΟ!!!

Επισης λέω και κάτι άλλο αλλά ας μην το πω.... ;)

αντε για χαρη σου εγραψα τοοοοσεεες σειρες που δεν το συνηθιζω...!!!

:P;):)

φιλια :kiss: ζαχαρενια

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια. Σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμη με το θέμα, αλλά είναι απλά "εκείνες" οι μέρες που χάνω λίγο τον έλεγχο και με παίρνει από κάτω. Για λίγο όμως, μετά ξαναβρίσκω την αισιοδοξία μου. Είμαι ήδη καλύτερα πάντως και χάρη σε σας. Και πάλι ευχαριστώ. Είναι μια παρηγοριά τελικά αυτό το site... :)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια. Σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμη με το θέμα, αλλά είναι απλά "εκείνες" οι μέρες που χάνω λίγο τον έλεγχο και με παίρνει από κάτω. Για λίγο όμως, μετά ξαναβρίσκω την αισιοδοξία μου. Είμαι ήδη καλύτερα πάντως και χάρη σε σας. Και πάλι ευχαριστώ. Είναι μια παρηγοριά τελικά αυτό το site... :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Μη στενοχώριεσαι goldy2308 θα έρθει το μωρακι σου!Αν θες όμως να ηρεμήσεις κάντε εξετάσεις με τον άντρα σου ώστε να ξέρεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.Έτσι θα χαλαρώσεις πολύ!Εγώ έμεινα με την πρώτη έγκυος ξέρεις πως;ένα βράδυ ύστερα από διασκέδαση και πολύ ποτό..απλά θέλω να καταλήξω ότι δεν θέλει άγχος καθόλου.Θα έρθει δεν μπορεί.Ο γιατρός μου είχε πει ότι αν δεν έρθει εγκυμοσύνη μετά από ένα χρόνο προσπαθειών τότε ίσως κάτι τρέχει.Μη φοβάσαι.Κ που σαι...Πολύ σεξ στα μέσα του κύκλου!Σε φιλω κ εύχομαι τον άλλο μήνα κιόλας ανακοίνωση εγκυμοσύνης!

Δημοσίευση

Μα καλά βρε κοριτσάκι μου προσπαθείτε μόνο 2 εως 3 μήνες και έχεις παογοητευτεί τόσο??? Τι να πουν κοπέλες εδώ μέσα που προσπαθούν χρόνια..... Θα έρθει και σε σένα. Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις...... και ζήσε την κάθε στιγμή με τον αντρούλη σου.

Δημοσίευση

Μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι και θα έρθει και το μωράκι σου όταν είναι η ώρα του να έρθει. Έτσι ήμουν και γω στην πρώτη εγκυμοσύνη μου, από τον πρώτο μήνα προσπαθειών απογοητεύτηκα και έλεγα πότε θα έρθει και σε μένα ένα μωράκι;

Άλλα είχα ξεχάσει να πω το πιο σημαντικό από όλα: Να έρθει όποτε πρέπει να έρθει και να είναι γερό. Το πρώτο μου μωράκι δυστυχώς το έχασα αλλά ξέρω ότι είναι κοντά στο Θεούλη αγγελάκι και μας προσέχει από εκεί ψηλά. Μου έστειλε την αδερφούλα του που την κρατάω στην αγκαλιά μου και λιώνω όποτε την βλέπω. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να μας ανακοινώσεις ότι έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου. Φιλάκια πολλά πολλά από μένα!!!

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Mην στεναχωριεσε καλη μου.Θα ερθει και η δικη μας ωρα..Κatekargi δεν μου δινεις και μενα μια ευχουλα μιας και οι ευχες σου πιανουν?

kimon παρε και εσυ μια ευχουλα να μεινεις γρηγορα εγκυουλα και να παν ολα καλα....να εχεις συντομαααα ενα.δυο.τρια... :silly: :silly: :silly: υγιεστατα ζουζουνια!!!!!

Δημοσίευση

Κοπέλα μου, είναι πολύ όμορφα και συγκινητικά τα λογάκια σου! Το(α) παιδάκι(α) σου θα είναι πολύ τυχερά που θα έχουν μια τόσο γλυκιά μανούλα! :)

Μην το βάζεις κάτω! Απόλαυσε τον αντρούλη σου όσο περισσότερο μπορείς (γιατί μετά θα σου λείψει) :laugh: και το μωράκι σας θα έρθει!!! ;)

Στο εύχομαι σύντομα μέσα απ' τη καρδιά μου! :kiss:

Δημοσίευση

Αχ...αχ...αχ....γιατί κάθονται και κλαίνε τα νέα κορίτσια!!!Βρε πάτε καλά;;Ενα πράγμα θα σου ρωτήσω...έχεις χορτάσει την ελευθερία σου;; Εχεις χορτάσειτον άντρα σου; Εχετε χορτάσει τη ζωή,την ελέυθερή σας τη ζωή ;;;Πήγατε μπολικα ταξιδάκια;;Είσαι σίγουρη ότι θελεις τώρα, αυτή τη στιγμή να κλειστείς στο σπίτι με μπιμπερό και πάνες και με μια κοιλιά να θυμίζει νταλικέρη;;Οχι πως δεν τα θέλουμε κι αυτά..(είμαστε λιγο μαζόχες!!!) αλλά είσαι σίγουρη ότι το θες εδώ και τωρα;; Μήπως να αναρωτηθείς αν θέλεις κι άλλα πράγματα να κάνεις αυτή τη στιγμή; Γιατι έτσι και μείνεις έγκυος ξέχνα τα μη σου πω...σχεδόν για πάντα..μα ζωή θα τα βάζεις στην άκρη..και στην άκρη...και τα όνειρά σου και τα σχέδιά σου θα θέλουν πιο πολύ κόπο να γίνουν!!Και ξέρεις ε;;; Μόλις πεις..ώρα να κάνω κι εγώ λίγο τη ζωή μου..θα σπουδάσω..θα κάνω μεταπτυχιακό..θαα πάω ένα μεγάλο ταξιδάκι με τον αντρουλη μου που ήδη βρισκόμαστε έλάχιστα..μια κρουαζιέρα..ή λίγο χρόνο επιπλέον για το καινουριο σου χόμπι...εκείνη την ώρα έρχοναι τα μωρά..έτσι κάνουν μια ζωή..μην πεις λίγο να σκεφτείς τον εαυτό σου..τσουπ!!πετάγονται και σου λένε γιουχουυυυυυυυυ...είμαι κι εγώ εδωωωωωω!!!:) Γι αυτό λοιπόν αφου βλέπεις και καθυστερέι το άτιμο τρέχα να προλάβεις να κάνεις αυτά που έχεις ονειρευτεί γιατί αν το αφήσεις τώρα...κλάφτα Χαράλαμπε!!!Αντε...που κλαίγεσαι για ένα ζουζουνι...έχεις όλη τη ζωή σου μπροστά σου να προλάβεις!!!:) Προγραμμάτισε τη ζωουλα σου κοπελιά...το μικρό μωρακι σου την έχει στημένη και σε περιμένει τρέχα κι εσύ να προλάβεις!!!!! ;)

Δημοσίευση

κοριτσακι μου μη στεναχωριεσε,προσπαθησε να κανεις πραγματα που σε χαλαρωνουν για να μην το σκεφτεσε συνεχεια.κανει κακο το ανχος.χαλαρωσε,ηρεμησε και θα δεις θα ερθει συντομα το μωρακι!! :) φυγετε κανενα σαββατοκυριακο η και παραπανω μερες αν εχετε τη δυνατοτητα και χαλαρωστε,περαστε ωραια και θα ερθει!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΩΡΑ... ΔΕΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑΙΝΑ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ..ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

Δημοσίευση

Κι εγώ μια απ' τα ίδια!!

Δεν υπάρχει τίποτα που να θέλω πιο πολύ από

ένα παιδί!! Ζω για την μέρα που θα γίνω μανούλα!

Να δω τον αντρούλη μου ευτυχισμένο και αγκαλιά με το

παιδί μας!!

Δε θα γράψω άλλο για το πως νιώθω εγώ...έτσι κι αλλιώς

όλες κάπως έτσι νιώθουμε και περίπου τα ίδια σκεφτόμαστε..

Θα σου γράψω όμως να μην πέφτεις έτσι ψυχολογικά.

Εντάξει καταλαβαίνω ότι ήταν μια άσχημη μέρα, αλλά μην αφήνεις

τον εαυτό σου να πέφτει. Όλα καλά θα πάνε και θα έρθει και το μωρό.

Η ψυχολογία είναι το σημαντικότερο απ' όλα.

Θετική σκέψη και πίστεψέ το!

Κι εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω.. τι νομίζεις? Κι εγώ το δουλεύω..

Μπες στο θέμα "Ας μαζευτούμε, ποιες (δεν) περιμένουμε?" και θα

δεις πόσες κοπέλες είναι στην ίδια φάση με εμάς.. Εκεί στηρίζουμε

καθημερινά η μια την άλλη και ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνες!!

Τα καλύτερα σου εύχομαι!

Δημοσίευση

Μην αγχώνεσαι και μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι!Η ψυχολογία και η διάθεση μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.Καταλαβαίνω οτι θές τόσο πολύ ένα μωράκι αλλα δεν πρέπει να αγχώνεσαι τόσο.Μόνο κακό σου κάνει.Δειώξε τις κακές σκέψεις και κοίτα να χαρείς τις ..προσπάθειες! ;)

2-3 μήνες είναι πολύ μικρό διάστημα για να σε κάνει να ανησυχείς τόσο.

Εγώ έκανα ελέυθερα για 11 μήνες με κακη ψυχολογία(είχαν συμβει διάφορα στην οικογένεια)και ...τζίφος.100% η ψυχολογία.Στις διακοπές(χαλαραααα!)μένω εγκυος ,μετά είχα μια ατυχία με την εγκυμοσύνη και μτά τον πρώτο μηνα που προσπάθησα έμεινα ξανα!Τώρα όλα μια χαρά :) . Πρέπει να χαλαρώσεις ,να κάνεις θετικές σκέψεις και να το αφήσεις να έρθει χαλαρά μόνο του.Να το χαρείς.

Εύχομαι σύντομα να μας πεις ευχάριστα νέα :):)

Δημοσίευση

Κοριτσακι, το παν ειναι η ψυχολογια! εγω απο το γαμο μου , 6 μηνες ηδη πανε, κανουμε ελευθερα.Βεβαια επειδη δεν εχω σταθεροτατο κυκλο, γινεται προφανως σε λαθος χρονο. Οταν αγχωθηκαμε και οι δυο με τον αντρα μου, εγω μετρουσα τις γονιμες, ειχα παρει και τεστ για να τις βρισκω, δε σκεφτομουν τιποτε αλλο, στενοχωριομουν, μαθαινα για εγκυμοσυνες αλλων και ηθελα και εγω..και τελικα καταφερα να μου ερθει αιμα απο το αγχος στα μεσα του κυκλου,και πανε οι προσπαθειες.

ΕΕΕΕ,μετά απο αυτο ειπα, ασ το καλο, τι πετυχα?? να ειμαι ψυχολογικα χαλια ,χωρις να χαιρομαι την καθε στιγμη με τον αντρα μου. Το εβαλα στοχο απο αυτο το μηνα, να μη με ενδιαφερει , να το κανω οποτε θελω και αν ερθει καλως, εχω αλλου το μυαλο μου(γυμναστηριο, μανικιουρ, θεατρο, σινεμα, ρουχα , μαγειρικη) Βεβαια στο πισω του μυαλου μου θα εχω υποψη μου αν ειμαι πριν ή μετα την περιοδο, ωστε να μην ειμαι και τοσο στο αστοχο!Ετσι πιστευω οτι το ξαφνικο θα το ευχαριστηθω πολυ περισσοτερο γιατι θα ειναι δωρο Θεου, χωρις να το εχω επιμονα ζητησει!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΣ ΤΟ ΚΙΕΣΥ ΕΤΣΙ. και προς Θεου ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ. ΕΞΑΣΚΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ

Δημοσίευση

Υπομονη Goldy μου.Ειμαστε πολλες σε αυτη την φαση και πιστεψε με, με το αγχος δεν καταφερνουμε και πολλα(βεβαια ειναι ευκολο να σου λεμε να μην αγχωνεσαι οταν ουτε εμεις το καταφερνουμε..!) Χαλαρωσε και απολαυσε τον αντρουλη σου..

Katergaki,δωσε βρε κι απο εδω καμια ευχη..!Κι εμεις με τον ιδιο καημο ζουμε..

Δημοσίευση

Goldy2308_ Mην ανχονεσαι ειναι οτι χειροτερο σε καταλαβενω ετσι ειμουν και εγω , μαλιστα προτου μεινω εγκυος ειχα κανει και προγεννιτικο ελενχο ολα οκ ο γιατρος μου ειχε πει οτι οι γονιμες μερες μου ειναι η 12,14,16 το εκανα αυτο για 2 μηνες αλλα τιποτα αν και εγω στα 2,5 χρονια γαμου ειχα και μηνες που καναμε τελειος ελευθερα αλλα τιποτα αρχισ να τρελενομαι . Αρχισα να ψαχνομαι μπηκα εδω και καπου διαβασα για το τεστ ωρεξιας αλλα οχι και τοσο θετικα σχολια, οτι και καλα δεν ειναι και τοσο αψιοπιστα και λεω τι εχω να χασω μορε και πηγα και πηρα και μαλιστα πηρα 2 να φανταστεις το ενα κουτι εχει 7 ανταλακτικα και ξεκινησα απο την μερα που τελειοσε η περιοδος μου ειχα κανει τα 13 και δεν εδειχνε οτι ειχα ωορεξια. το τελέυταιο το 14 ειπα ας το κανω και οτι ειναι να γινει θα γινει δεν περνω αλλο και εκεινη την μερα εδειξε χαμογελακι λεω οκ (αν και ερχομουνα σε επαθη και 12,14,16 παροτι εδειχνε οτι δεν ειναι γονιμη μερα)ας κανουμε και τωρα αν και δεν το πηστευα γιατι μου εδειχνε οτι γονημη μερα ειναι 21 για μενα αλλα δεν ειχα να χασω κατι και τελικα περιμενα περιμενα να αδιαθετισο και ειρθε το μαγκακι και κολησε για τα καλα και τον περιμενω σε ενα ΜΗΝΑ, ΣΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ :) μην ανχονεσαι και μην ανχονεις και τον αντρα σου,

Δημοσίευση

Goldy kalispera.Kai egw eimai stin prospatheia oxi poly kairo molis 5 mhnes alla kathe mina ta idia pernaw.se katalabainw apolyta giati kai egw etsi niwthw.Moy lene oloi kai o antras moy oti prepei na xalarwsw kai na min to skeftomai synexeia.Kai egw me tin seira moy prospathw alla den ta katafernw synithws.Opws kai na exei omws den prepei na to bazoyme katw giati opws leei kai i gnwsti frasi toy alximisti otan theloyme kati poly oles oi dynameis toy sympantos enwnontai gia na to apoktisoyme!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...