Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΚΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ..ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΙΖΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΕΘΙΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΘΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΝΝΟΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΑΛΠΛΑ ΛΕΣ ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 3 ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ!ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ!!!

ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΝΟΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!ΡΙΞΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΕΣ!!!!!!!ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ!!!ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ!!!

Δημοσίευση

Εγώ ένα έχω να πω. Τα έθιμα τα βγάζουμε εμείς οι άνθρωποι οπότε δεν έχουν τίποτα να προσθέσουν παραπάνω στην πίστη μας! Ίσα ίσα που μας ταλαιπωρούν τις περισσότερες φορές, γιατί ο Χριστός μας δίδαξε μέσα από το Ευαγγέλιο να ζούμε ΑΠΛΑ και με ΑΓΑΠΗ!!!

Πολλές φορές αναρωτιέμαι που είναι αυτή η απλότητα...γιατί ποια όλα να τα κάνουμε δύσκολα, δεν ξέρω...

Δημοσίευση

Εγώ ένα έχω να πω. Τα έθιμα τα βγάζουμε εμείς οι άνθρωποι οπότε δεν έχουν τίποτα να προσθέσουν παραπάνω στην πίστη μας! Ίσα ίσα που μας ταλαιπωρούν τις περισσότερες φορές, γιατί ο Χριστός μας δίδαξε μέσα από το Ευαγγέλιο να ζούμε ΑΠΛΑ και με ΑΓΑΠΗ!!!

Πολλές φορές αναρωτιέμαι που είναι αυτή η απλότητα...γιατί ποια όλα να τα κάνουμε δύσκολα, δεν ξέρω...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Aκριβώς το ίδιο έκανα και εγώ μόνο που έβαλα την νονά να τα πλένει στο χέρι τα ρούχα:P Και μετά τα έπλυνα στο πλυντήριο. Αυτό:)

Όσο για τα έθιμα και την παράδοση ενός λαού αυτά είναι που χαρακτηρίζουν ένα λαό και διατηρούν την ταυτότητά μας. Μας προστατεύουν θα έλεγα, από αυτήν την μόδα της παγκοσμιοποίησης. Ο κάθε λαός έχει την δική του παράδοση και τον κάνει μοναδικό.

Δημοσίευση

Aκριβώς το ίδιο έκανα και εγώ μόνο που έβαλα την νονά να τα πλένει στο χέρι τα ρούχα:P Και μετά τα έπλυνα στο πλυντήριο. Αυτό:)

Όσο για τα έθιμα και την παράδοση ενός λαού αυτά είναι που χαρακτηρίζουν ένα λαό και διατηρούν την ταυτότητά μας. Μας προστατεύουν θα έλεγα, από αυτήν την μόδα της παγκοσμιοποίησης. Ο κάθε λαός έχει την δική του παράδοση και τον κάνει μοναδικό.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Χαρά μου καλημέρα!

Καλοφώτιστη η Δώρα σας κ να είναι πάντα γερή κ τυχερή!

Εγώ την τρίτη μέρα,τα ξέπλυνα λίγο στο μπανάκι κ τα έβαλα στο πλυντήριο.Το νερό το ρίξαμε σε χώμα(που δε θα πατηθεί) κ έκανα μπανάκι την Ελισαβετ.

Για τρεις Κυριακές την πηγαίναμε στην εκκλησία κ την κοινωνούσαμε,μαζί με τη νονά.Επειδή το ήθελε η νονά όχι επειδή το προστάζουν τα έθιμα.

Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα.

Την τελευταία Κυριακή δε, την ψυλλιάστηκε τη δουλειά κ στράβωσε όταν είδε τον παπά!:laugh:

Αυτά κάναμε!

Δημοσίευση

Χαρά μου καλημέρα!

Εγώ την τρίτη μέρα,τα ξέπλυνα λίγο στο μπανάκι κ τα έβαλα στο πλυντήριο.Το νερό το ρίξαμε σε χώμα(που δε θα πατηθεί) κ έκανα μπανάκι την Ελισαβετ.

Για τρεις Κυριακές την πηγαίναμε στην εκκλησία κ την κοινωνούσαμε,μαζί με τη νονά.Επειδή το ήθελε η νονά όχι επειδή το προστάζουν τα έθιμα.

Την τελευταία Κυριακή δε, την ψυλλιάστηκε τη δουλειά κ στράβωσε όταν είδε τον παπά!:laugh:

Αυτά κάναμε!

Δημοσίευση

Χαρά μου καλημέρα!

Αυτά κάναμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...