Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

Recommended Posts

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ????λοιπον το σκεφτομαι καιρο,και το αποφασισα ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!για τους εξης λογους γιατι με εχει φαει η κλεισουρα,γιατι δεν θελω να νιωθω αλλο ανενεργη γιατι θε

λω να ζω φυσιολογικα γιατι θελω να συναναστρεφομαι και με αλλους ανθρωπους γιατι περασαν μερες που δεν ειχα να μιλησω με καποιον γιατι δεν θελω να γυρναω αλλο με τις φορμες στο σπιτι,γιατι εχω ξεχασει να βαφομαι,να περοιποιουμε εγω που δεν πηγαινα χωρις βαψιμο και σκουλαρικι στην δουλεια,και ημουν καθε παρασκευη κομμωτηριο,γιατι θελω να χασω τα λιγα κιλα που μου μεινανε και να επανελθω οπως ημουν,γιατι καθομαι στο σπιτι και δεν καιω θερμιδες,γιατι θελω να γυρναω στο σπιτι και να με περιμενει ο αντρας μου και οχι εγω αυτον,γιατι θελω να του λειπω και οχι να ξερει οτι θα με βρει στο σπιτι,γιατι θελω να σπασω την ρουτινα που κοντευει να μας κυριευσει και γιατι πιστευω πως εκτος απο μανα (που ειχα την ευλογια να γινω)θελω να ξανανιωσω και φυσιολογικος ανθρωπος,γιαυτο και κοβω το εξαμηνο παιρνω μονο 2μιση μηνες και γυρναω στην δουλεια.! θα ηθελα μονο να παιρνα και το μωρο μου να μπορουσα να το εχω σε ενα βαλιτσακι και να το κουβαλαω παντα μαζι μου,το λουλουδακι μου!!!το εχετε περασει και εσεις η μονο εγω το νιωθω ρε κοριτσια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ennoeitai!!

Ego dikaioumai 9mino, alla den ekatsa mera parapano apo tin adeia loxeias. Tora exo meiomeno orario, alla oute auto to tiro. Pote de feugo stin ora mou, panta polu argotera.

Gia ooooooooooolous autous tous logous pou anafereis. Ektos isos apo to na me perimenei o antras mou. Oso kai na doulepso, autos douleuei perissotero...

Kali arxi!!!

Kai opos sinithizo na leo...

workin' mothers rules!!! :D:)

ευχαριστω sissio. ενα μηνα ακομη να κλεισει το μωρο μου εξαμηνο και μετα θα παω.ελπιζω να τα καταφερω και εγω οπως ολες οι εργαζομενες μαμαδες!να και καποιος που με νιωθει!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Αλλά εγώ έχω 2 σοβαρά προβλήματα!!! Το πρώτο είναι ότι μένω επαρχία και δεν υπάρχει κάτι εδώ ν'ασχοληθώ!! Είμαι διαιτολόγος κι έχω μερικά ραντεβού! Αυτό με κρατάει κάπως ενεργή!! Και είναι καλό δεν λέω!!Δούλευα στο dvd club του χωριού εδώ και πέρναγα καλά! Έβλεπα κόσμο, μίλαγα.. πέρναγα όμορφα!! Τώρα εγώ ήθελα να γυρίσω πάλι! Με θέλανε και α αφεντικά μου πίσω!! Αλλά δεν έχω ν'αφήσω το μωρό κάπου και φυσικά 3 ευρώ την ώρα που παίρνω είναι ψίχουλα! Ούτε κοπέλα να μου κρατάει το μωρό δεν μπορώ να πληρώσω! Και πριν οκ δεν δούλευα για τα λεφτά! Για να έχω να κάνω κάτι! Τώρα... είμαι μαμά!! Αλλά όπως προέγραψα με κρατά το γεγονός μερικά ραντεβού που κλείνω όταν ο άντρας μου είναι σπίτι και μπορεί να κρατήσει το μικρό κι έτσι και βοηθάω κόσμο να χάσει κιλά ... κι ξεφεύγω λιγάκι από το σπίτι και την ρουτίνα!!! :P

dallia μου εστω και αυτη η ημιαπασχοληση ειναι κατι, μην το παρατησεις αφου μπορεις να ξεφευγεις λιγο απο το καθημερινο προγραμμα και οποτε βολευει εσενα! ;)

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γλυκιά μου, :)

Τα ίδια ακριβώς ένιωθα κι εγώ κι έτσι γύρισα στην δουλειά. Με την μόνη διαφορά βέβαια ότι εγώ έκανα χρήση του εξαμήνου (ΟΑΕΔ) γιατί ήταν η μόνη ευκαιρεία να μείνω σπίτι με τα παιδιά μου....και δεν το έχω μετανοιώσει ούτε από οικονομικής απόψεως που ήταν πολύ λιγότερα τα χρήματα. ;)

Σου εύχομαι λοιπόν καλή αρχή!!! :kiss:

Εχεις δίκιο όλα μπορούν να γίνουν αν θέλεις. Και εγώ κάθισα μεχρι που εγινε ο μικρός μας 9 μηνών αλλά να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός. Όσο για το βάψιμο που λές κτλ ααααααααααα! όλα κι όλα μπορεί να μην μπορούσα να βγώ συχνά αλλά και στο σπίτι που καθόμουν μαλλί και νύχια εννοούνταν. Εχω μειωμένο ωράριο και δεν κάθομαι παραπάνω καθόλου γιατί πρέπει να γυρίζω νωρίς.

Εγω δεν ζω στην Ελλαδα αλλα η αδεια που μας δινουν ειναι μονο 18 εβδομαδες. 2 εβδομαδες υποχρεωτικα πριν την ΠΗΤ αρα συνολο 16 εβδομαδες με το μωρο. Να σου πω την αληθεια ενοιωθα ακριβως οπως νοιωθεις και εσυ. Απο την αλλη μου ηταν δυσκολο να αφηνω το μωρο. Εχει σχεδον 3 εβδομαδες που γυρισα στη δουλεια... στην αρχη πιστευα οτι δεν θα αντεχω αλλα πιστεψε με νοιωθω πολυ καλυτερα. Ο μπεμπης ειναι με τη μαμα μου ετσι δεν σκεφτομαι οτι ειναι με ατομα που δεν το αγαπουν πραγματικα. Σχολαω πιο νωρις ετσι εχω χρονο για το μωρο για το σπιτι για μενα και τον συζυγο ;) λιγο δυσκολα αλλα περνω πολυ καλα!! :)

ευχαριστω mirlitsa,δεν το κανω για τα λεφτα μονο για την απασχοληση,ετσι εχω συνηθησει,εργασιοθεραπεια!το εχω σκεφτει και εγω το ενδεχομενο της 2ης εγκυμοσυνης λιγο αργοτερα.αν ειχα και εγω ενα παιδι και ημουν εγκυος στο 2ο τοτε θα ηταν διαφορετικα.οταν με το καλο ξαναμεινω θα το παρω ολο το εξαμηνο,με δυο παιδια δεν νομιζω οτι προλαβαινεις να βαρεθεις!

ΤΟΜΑ να σου ζησει το μωρακι σου.εσυ κοριτσι μου καθησες πολυ λιγο.εγω καθομαι 1 χρονο και 2 μηνες μεχρινα γυρισω.απο την μερα που εμεινα εγκυος γιαυτο βαρεθηκα!!!!!!παντως κοριτσια βλεπω οτι τα προλαβενετε ολα,και ειστε και ανανεωμενες,αυτο θα κανω και εγω!konstantinast ηδη εχω αρχισει την ανανεωση.

Αχ κορίτσια παίζετε με τον πόνο μου!!!! :S:S Μακάρι να είχα κι εγώ άδεια 6μηνη ή 9μηνη! :(

Εγώ θα γεννήσω καλώς εχόντων μέσα Ιουνίου και το Σεπτέμβρη θα πρέπει να πάω για δουλειά. Έχω αρχίσει από τώρα να αγχώνομαι για το πού θα αφήσω 2 μηνών μωρό γιατί δυστυχώς και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου μένουν επαρχία και είμαστε πολύ μακριά. :(

Σε περιπτώσεις όπως η δική μου που δεν έχουμε άτομα για βοήθεια στο σπίτι, η γονική άδεια είναι ζωτικής σημασίας!!!

Έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να μην δουλέψω αυτή τη χρονιά αλλά σκέφτομαι (εκτός από το οικονομικό) τους μήνες προϋπηρεσίας που θα χάσω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...