Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπερηχογράφημα Β' Επιπέδου

Recommended Posts

Σε μια εβδομάδα πρόκειται να κάνω τον υπέρηχο Β' επιπέδου και ανυπομονώ!!! Έχω ακούσει τόσα πολλά γι'αυτόν τον υπέρηχο... Μπορείτε να μου πείτε τι να περιμένω?

Είναι αλήθεια ότι η εικόνα είναι τόοοοσο πραγματική?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GEORGIA,ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 21 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ....ΑΧ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ....ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ DVD ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ?? ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ?

Αχ είναι τέλεια αυτή η εξέταση! Βλέπεις για ποοοολλή ώρα το μωράκι σου.. το ευχαριστιέσαι βρε αδερφέ!! :P:P Και κάποια στιγμή γυρνάνε τον υπέρηχο σε τρισδιάστατη εικόνα και βλέπεις χαρακτηριστικά! Καλά μη φανταστείς ότι βλέπεις και την φάτσα του μωρού... :laugh: :laugh: Αλλά είναι τέλεια!! Με το καλό σου εύχομαι και μ'ένα γερό μωράκι!! ;)

RUBELA έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ....ΑΧ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ....ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ DVD ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ?? ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ?

RUBELA,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!! ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ...ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

Αχ βρε κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την άμεση απάντησή σας :)

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Μόλις μίλησα με την γραμματέα του κέντρου που θα κάνω τον υπέρηχο και μου είπε ότι θα μου δόσουν ένα CD με φωτογραφίες και μετρήσεις από τον υπέρηχο. Εγώ νόμιζα ότι θα είναι video. Εσείς πήρατε μόνο φωτογραφίες? Φωτο παίρνω και από την γυναικολόγο μου σε κάθε υπέρηχο που μου κάνει έτσι κι αλλιώς....

GEORGIA,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ DVD!!!!

ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ...

Ο ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΩΡΑΚΙ!!!!

Κορίτσιαααα....εγώ έχω αύριο ραντεβού για τη β' επιπέδου και περιμένω να βραδιάσει, να ξημερώσει Τρίτη και να δω το κοριτσάκι μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Θα πάρω και dvd στο γιατρό μου να μου περάσει μέσα την εξεταση.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 20-22 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΟΜΙΖΩ...

ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑΙ...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,ΠΗΓΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.

MARAKI,ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΣ Ε?? ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΣ!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 20-22 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΟΜΙΖΩ...

ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑΙ...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,ΠΗΓΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.

MARAKI,ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΣ Ε?? ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΣ!

Ax katerina mallon den tha fainetai alla min anisixeis exoun na doun ta matia sou!!!!k egw etsi eimoun trelameni!!!alla gyrw stin 12h ebdomada tha deis na kounaei k ta xerakia tou egw ekei mageutika!!!!ligo ypomoni!!

Marvel1984 ανυπομονώ δεν λέει τίποτα..Σαν τρελλή!!! Για να καταλάβεις περίμενα πως και πως να μπω στην 20η εβδομάδα και τώρα ανυπομονώ να μπω στην 30η!!! Να μου έρθει το μωράκι μου....

katerina stin 12h tina kaneis egw tote tin ekana k einai panemorfa ypomoni!!!!lew ypomoni k ston eauto mou giati k egw trelenomai pote tha perasei o kairos na gennisw!!

maraki mia apo ta idia lew pote tha paw stin30h!!pou tha paei tha perasei o kairos!

κορίτσια καλησπέρα η β επιπέδου είναι μια φοβερή εξέταση που βλέπεις πολύ καθαρά το μωράκι σου εγω θα την κάνω στο ιατρικό κέντρο του Μαλιγγιάνη στο κολωνάκι που δίνει και dvd εκεί με στέλνει ο γιατρός μου όσο για τα ποσοστά δεν ξέρω αν παίρνει ο γιατρός μου αλλά χαλάλι του γιατί είμαι ευχαριστημένη μαζί του και δεν με νοιάζει το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι να είναι υγυεί το κοριτσάκι μου ,την προηγο0ύμενη εβδομάδα σε καποια πρωινη εκπομπή είχαν δείξει τον τρισδιάστατο υπερηχο που τον 'εκανε μια δημοσιογράφος που ηταν εγκυος στον 7ο μήνα και καλύτερα να γ΄νεται σε μεγαλύτερο μήνα κύησης για να μπορείς να δεις περισότερα χαραχτηριστικά στο μωράκι σου .κορίτσια είναι σαν να το έχεις ζωντανά κοντά σου ειναι εγχρωμος και είναι φοβερός.Αυτα φιλάκια πολλά όλες και με το καλό να μας ερθουν τα μωράκια μας.

Κατερίνα μου, την αυχενική την κάνεις περίπου στην 12 εβδομάδα!!! Εκεί θα δεις πολλά!!! Εμείς στην 18 είδαμε και ...με σιγουριά ότι έχουμε αγοράκι! Τώρα ανυπομονώ για την β' επιπέδου!!! Πάντως εγώ αγόρασα κάμερα και στον προηγούμενο υπέρηχο την είχα μαζί μου. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και σε όλους τους υπόλοιπους υπερήχους για να έχω τον μπεμπούλη μου από την κοιλίτσα μου!!!

Καλησπέρα κορίτσια,

και εμείς έχουμε κλείσει για β επιπέδου σε 3 εβδομάδες και ανυπομονώ!!!!!!! Όλες οι φέλες μου που το έχουν κάνει μου εχουν πει ότι είναι 'μαγική εμπειρία' μιας και είναι πολύ αναλυτική η εξέταση και πλέον το μωρό έχει μορφή....

άντε και στα δικά μας κορίτσια... :)

κορίτσια ρώτησα για τα ποσοστά γιατί άλλαξα γιατρό και ο καινούριος με ρώτησε που εκανα την αυχενικη και οταν του ειπα που την εκανα, μου ειπε οτι γι αυτο με εστειλε ο γιατρος εκει, για τα ποσοστα...

doppler ποτε το κάνουμε??

καλο β΄επιπέδου σε όλες μας!

εγώ σε 5 μέρες θα κάνω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...