Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σασ. εχω καιρο να σασ γραψω ειχα διαφορα θεματα.λοιπον τον νοεμβριο εκανα και δευτερη επεμβαση για ινομυωματα(ανοιχτο χειρουργειο).ο γιατροσ μου ειπε οτι εχω ινομυωματωδη μητρα και οτι πρεπει για 6 μηνεσ να κανω ενεσεισ arvecap για να μου σταματησουν την περιοδο.ειμαι στην τριτη ενεση αλλα κοριτσια δεν αντεχετε αυτο το πραγμα.καθε μερα ειμαι χαλια εξαψεισ παιρνω φωτια σασ λεω , νευρα καταθλιψη και το χειροτερο απολα ειναι οτι με πιανουν και κρισεισ πανικου(ταχυπαλμια δυσπνοια μουδιασμα και νομιχω οτι πεθαινω)ολοι μου λενε οτι ειναι απο την εμυνοπαυση.δεν μπορω ουτε απο το σπιτι να βγω φοβαμαι οτι κατι θα παθω. ξερει καμια ή εχει καποια εμπειρια απο αυτην την διαδικασια γιατι θα μου στριψει.σοσ.φιλακια πολλα !Α μετα απο αυτην την διαδικασια μολισ τελειωσουν οι ενεσεισ

Δημοσίευση

Κοπελιτσα μου,ακριβως το ιδιο πραγμα συνεβη στην αδερφη μου,πριν 5 χρονια αφαιρεσε μια τεραστια κυστη απο την μια της ωοθηκη κ μετα απο 2 χρονια αφαιρεσε ινομυωμα απο τη μητρα.Και αυτη τραβηξε τα ιδια,ενεσεις κ χωρις περιοδο για αρκετο διαστημα.Η αληθεια ηταν οτι ζοριστηκε αρκετα κ επισης κ εκεινη παθαινε κρισεις πανικου κ πιστευε πως θα πεθανει.Την τρεχαμε στα νοσοκομεια καθε τρεις κ λιγο γιατι πιστευε πως της κοβοταν η αναπνοη.Μπορω να σε καταλαβω τι περνας,αν κ δεν το εχω νοιωσει εγω προσωπικα αλλα την περασα την ιδια εμπειρια απο πολυ κοντα.

Δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις εκτος απο υπομονη.Το ξερω οτι υποφερεις,ειναι δυσκολη η κατασταση.Παντως,αν σε βοηθαει αυτο που σου λεω,η αδερφη μου βρηκε καποια στιγμη διεξοδο κανοντας ρεϊκι.Ειναι κατι σαν τη γιογκα...περιπου,δεν γνωριζω κ πολλα για αυτο.

Ελπιζω να τελειωσει γρηγορα η θεραπεια σου κ να νοιωσεις καλυτερα,παντως κ αλλη μια φιλη μου που εβγαλε κυστη απο τη μια ωοθηκη κ λογω ενδομητριωσης,εκανε για ενα διαστημα τεχνητη εμμηνοπαυση,περιπου τα ιδια ενοιωθε.

Να σκεφτεσαι οτι ειναι φαση κ θα περασει,δεν θα εισαι για παντα ετσι.Δυναμη να εχεις κ υπομονη,οσο μπορεις.

Δημοσίευση

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ .... :(

ωχχχχ ποσο μα ποσο σε καταλαβαινω!!! :(

Αυτες οι ξαφνικες εξαψεις...αφου εκει που καθομουν ησυχη και ΩΡΑΙΑ αρχισα και εκανα αερα...ή εβγαινα εξω..ή αν κοιμομουν πετουσα τα παπλωματα!!!!

Ολα τα ιδια ακριβως συμπτωματα σου λεω με οσα περιραφεις!

Αυτο που σου λεει η ζουμπι μου ακουγεται καλο.Για ξεκινησε καμμια γιογκα ή οτιδηποτε αλλο πιστευεις οτι σου αρεσει και σε χαλαρωνει!

Θα περασει αυτο μονο θα σου πω! Υπομονη...και ψυχραιμια!

Οτι θες τα ξανα λεμε πολυ ευχαριστως!!!!

ΠΟΣΟΟΟΟΟ ΣΕ ΝΟΙΩΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ποτε πας για επεμβαση?

Δημοσίευση

zaxarenia kai ζουμπι σασ ευχαριστω παρα παρα πολυ δεν μπορειται να φανταστιστε κοριτσια ποσο καλυτερα νιωθω.νομιζα οτι κατι αλλο εχω και οτι μονο εγω τα παθαινω.λοιπον κοριτσια με ειδε η φαρμακοποιοσ μοθ σε αυτα τα χαλια και μου προτεινε εναν ομοιοπαθητικο γιατρο.τελειοσ.δεν ηξερα τι ειναι αυτο αλλα πηγα.κοριτσια μια εβδομαδα τωρα ειμαι αλλοσ ανθρωποσ βρηκα τον εαυτο μου και πανω απο ολα τελοσ οι κρισεισ πανικου.δεν το περιμενα αλλα ειμαι καλα.το προτεινω σε οποια θελει.εξαψεισ εχω πιο λιγεσ αλλα ελεγχομενεσ.κανω και γυμναστικη και ολα καλα .μεχρι στιγμησ τουλαχιστον.φιλακια σασ πολλα μακια :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με φυσιολογικό γέννησα εγώ το γιο μου πολύ εύκολα. Ξεκινησα να πονάω στο σπίτι και περίμενα εκεί μέχρι να γίνουν πολύ συχνές οι ωδίνες (βέβαια μένω πολύ κοντά στο Ιασώ), έφτασα στο μαιευτήριο με διαστολή 5 ήδη και γέννησα μετά από 4 ώρες ένα μωρό 3760γρ. Μια ώρα μετά έτρωγα κρουασάν βουτύρου στο δωμάτιο 😂 Το μικρό μου το θηλάζω ακόμα αλλά σκοπεύω να αποθηλασω σύντομα. Ο μικρός θα πάει παιδικό σταθμό τον Σεπτέμβριο γιατί πρέπει κ εγώ να δουλέψω λίγο όσο μπορώ.
    • Αν θυμάμαι καλά μόνο ξένο γάλα δίνεις σωστά? Πόσα ml πίνει ανά γεύμα? Την δικιά μου πλέον τα 120 δεν την φτάνουν και αν δεν πιει παραπάνω στο 2ωρο μπορεί και νωρίτερα ξαναπειναει.
    • Καλοταξιδο το θεματακι εύχομαι, να είμαστε τυχερές να φέρουμε στον κόσμο υγιή, τελειομηνα, ζουμπουρλουδικα μωράκια. Είμαι 34 και έχω ένα αγοράκι 13 μηνών, είχαμε πει να ξεκινήσουμε για δεύτερο όταν χρονισει και να μαστε. 😬 Έχω τρομερό άγχος για το αν είναι καλά το μωράκι γιατί δεν προσέχω καθόλου, εννοείται τον σηκώνω αγκαλια συνέχεια, ο άντρας μου φεύγει στις 8 το πρωί και γυρνάει 9 το βράδυ και ουσιαστικά είμαστε μόνοι μας όλη μέρα. Έχω τους γονείς μου και την πεθερά μου που θέλουν να βοηθάνε αλλά όλοι δουλεύουν και δε μένουν τόσο κοντά οπότε στην πράξη είμαστε αυτοκόλλητοι. Αισθάνομαι ότι τις τελευταίες μέρες δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα, άντε λίγη ζάλη εδώ και εκεί όταν κουράζομαι αλλά δεν ξέρω αν είναι εγκυμοσύνη ή ζεστη ή η εξάντληση ενός μωρού που έμαθε να περπατάει και τρέχω συνέχεια πίσω του ενώ πριν από μια βδομάδα είχα περισσότερη ναυτία. Στο γιο μου είχα και εμετούς και ναυτίες οπότε αγχώνομαι τώρα... Τι να πω θα κάνω υπομονή και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Εγώ είμαι 7+4 σήμερα.
    • @Rena92 αφου περναει καλα το κοριτσι σιγα μην θελει να κλειστει σπιτι,τελεια,πολυ καλο οτι της αρεσει!!Κ στην δικια μου πιστευω θα αρεσε αλλα με τις αρρωστιες το τρεμω,τωρα απο την παιδικη χαρα παλι κατι ειχε αρπαξει κ ακομα κ 20 μερες μετα εχει ακροστικα κ λυπαμαι να την ακουω ετσι,εχω χρονιο ασθμα κ υποφερω πιο πολυ απο εκεινη ακουγοντας τη κ μονο🙄 Το σκεφτηκα κ εγω για vbac,ο γιατρος μου ξερω οτι ειναι υπερ αλλα νομιζω δεν θελω να το σκεφτομαι ακομη,φοβαμαι πως θα γινει οτι κ με την προκληση κ θα καταληξω παλι σε καισαρικη οποτε γιατι να περασω την ταλαιπωρια παλι..εκτος κ αν ολα πια δειχνουν πως θα ειναι ευκολο με βαση τις τοτε συνθηκες κ.λπ αλλιως δεν θα το πιεσω. Ωραια η Θεσσαλονικη🤩
    • Μακάρι να είχα κάτι καλό να σας πω για το σεμινάριο, αλλά δεν… Τουλάχιστον δεν έλεγε κάτι η σύμβουλος που επέλεξα εγώ! Κάποια άλλη μπορεί να βοηθούσε περισσότερο… Αυτό που προσπαθώ να κάνω με βάση τα όσα άκουσα, είναι να προσέξω τον ημερήσιο ύπνο για να φτιάξει και ο βραδινός. Δεν πάει καλά βέβαια γιατί την ξυπνάω, γκρινιάζει και μετά κοιμάται και περισσότερο από ότι θα κοιμόταν κανονικά. 😝
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...