Μετάβαση σε περιεχόμενο

aima sta kaka brefous

Recommended Posts

kalimera sas!eimai kainourgio melos kai tha ithela ti simbouli sas.exo mia mpempa 2,5 minon kai eida aima sta kaka tis.stamatisa na thilazo. ekana tin exetasi mayer kai einai thetiki.exo anisixisei poli. sas exei tixei?

thanks prokatabolika.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποτε σταμάτησες να θηλάζεις ?

Ο θηλασμος ειναι το καλυτερο για ενα μωρο που εχει αλλεργιες . Μονο ετσι το βοηθάς και το προφυλάσεις .

Οι αλλεργιες , ειδικα στην αγελαδινη πρωτεινη , ειναι αρκετα συνηθισμένη στα βρέφη .

Ολα καλα ευχομαι :)

Κριμα που σταματησες να θηλάζεις και δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι ειχες λιγο γαλα . Αυτο δεν συμβαινει αν θηλάζουμε οσο θελει το μωρο !

Το μωρο εχει αλλεργια στην αγελαδινη πρωτεινη , το ξένο γαλα που του έδωσες φταιει για το αιμα στα κακα . Μιλησες με παιδιατρο , αλλεργιολογο ?

LaLa έγραψε:

Κριμα που σταματησες να θηλάζεις και δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι ειχες λιγο γαλα . Αυτο δεν συμβαινει αν θηλάζουμε οσο θελει το μωρο !

Το μωρο εχει αλλεργια στην αγελαδινη πρωτεινη , το ξένο γαλα που του έδωσες φταιει για το αιμα στα κακα . Μιλησες με παιδιατρο , αλλεργιολογο ?

συμφωνω απολυτα με την λαλα...εγω εχω δυο γιους και οι δυο ειχαν αλλεργια στην πρωτεινη του αγελαδινου γαλακτος...στο πρωτο για αλλους λογους και κυριως λογω των ηλιθιων γιατρων μου κοπηκε το γαλα...τωρα στο δευτερο το θηλαζω και δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησω...ειναι πολυ δυσκολο οχι ο θηλασμος αλλα η ειδικη διατροφη που ακολουθεις(δεν εχεις πολλες επιλογες τροφων)αλλα αξιζει το κοπο σε ενα τετοιο παιδι που σου φωναζει οτι το ξενο γαλα ειναι δηλητηριο για αυτο να του προσφερεις το μητρικο γαλατακι...παντως προλαβαινεις για μενα να κανεις επαναγαλακτισμο.. :)

λαλα ενα ακομα ευχαριστω για τα λογια σου...πηγαμε τους θηλασμους στους 8...και εκτος οτι ειναι πιο ηρεμο κοιμαται και παραπανω το βραδυ...αλλα πριν κοιμηθει θηλαζει πανω απο 40 λεπτα :P:) και αυτη τη βδομαδα βαλαμε 250 γραμμαρια...

γεια σου κωνσαντινα και απο μενα...και εγω ειχα βαλει αυτο το θεμα στο φορυμ..μπορεισ να κανεισ αναζητηση και να δες τισ απαντησεις..και εμεισ εχουμε κανει 6-7 φορες απο τοτε που γεννηθηκε αιμα στα κακα..πηγαμε στη γιατρο καναμε εξετασεις αιματος και μαγιερ κοπρανων ..ειναι αρνητικες αλλα αυτο δε λεει κατι..

η παιδιατρος επιμενει οτι δεν ειναι αλλεργια..σε 10 μερες που θα παμε θα της επιμεινω να ξεκινησουμε υποαλλεργικο για δοκιμη γιατι δε λεει αλλο...

θα παω βεβαια και σε παιδο αλλεργιολογο για 2η γνωμη λλα στο δημοσιο νοσοκ του ηρακειου δινουν ραντεβου για αρχες ιουνη..θα το ψαξω ιδιωτικα αν υπαρχει βεβαια...

παντως μη το αφησεις ετσι..

σωσω μου οι εξετασεις για αλλεργια δεν ειναι αξιοπιστες γιατι το πιο συχνο ειναι να βγαλουν αρνητικο αποτελεσμα ενω υπαρχει αλλεργια...εγω δεν εχω κανει σε κανενα απο τα παιδια μου...

αλλα αυτη η γιατρος που εχεις ειναι λιγο.....

bourique1983 έγραψε:

λαλα ενα ακομα ευχαριστω για τα λογια σου...πηγαμε τους θηλασμους στους 8...και εκτος οτι ειναι πιο ηρεμο κοιμαται και παραπανω το βραδυ...αλλα πριν κοιμηθει θηλαζει πανω απο 40 λεπτα :P:) και αυτη τη βδομαδα βαλαμε 250 γραμμαρια...

Μπράβο ! Χαρηκα με τα νεα σας :)

Καλα Σωσω ΑΚΟΜΑ αιμα στα κακα???

ακομα ρε λαλα..βγαζει ανα 12-15 μερες ετσι πως τα σημειωνω..θα παμε 1 φεβρ και θα της πω να ξεκινησουμ υποαλλεργικο και να δουμε..δε ξερω αν θα σμφωνησει αλλα θα επιμεινω..και αν δω οτι δε ψηνεται,θα την κανω..

μπουρικ δε ξερω αν ειναι η δικια μου λιγο....μπορει ομως και να ναι...αλλα προσ το παρον αυτην εχω.θα δειξει..

geia se olous kai pali.apo oti katalabaino to aima simainei allergia sto gala?mou kanei entiposi giati to paidi pinei poli gala kai de deixnei arrosto. ti allo mporei na einai?i paidiatros mou eipe na to parakolouthiso liges meres.

Καλησπερα,το αιμα στα κακα,μπορει να οφειλεται σε διαφορα αιτια.στην ηλικια του μωρου σου συνηθως ειναι ειτε απο ραγαδα πρωκτου ειτε απο αλλεργια στις πρωτεινες του γαλακτος(αλλεργικη πρωκτοκολιτιδα).Οπου και οφειλεται πρεπει να το εκτιμησει παιδιατρος και αλλεργιολογος.τι γαλα του δινεις τωρα?

το οτι το πινει ευχαριστα και πολυ και δεν ειανι αρρωστο δεν σημαινει οτι δεν εχει αλλεργια!

καλο θα ειναι να πας σε αλλεργιολογο να επιβεβαιωσεις αυτο που λεμε η να το απορριψεις!

ποσες μερες να το παρακολουθησεις?

απο την στιγμη που η μαγιερ ειναι θετικες?

εμεις μετα απο 22μηνες θηλασμου και με εισαγωγη σε νοσοκομειο ναπο αλλεργια σε ιο και κανοντας αλλεργιολογικα τεστ βρηκαμε οτι εχει αλλεργια στο αγελεδινο...... αλλα ειμαι στε κοντα στην ηλικια που ξεπερνιεται και φυσικα ακομα θηλαζει.

το οτι δεν ειχες γαλα το ειπε η παιδιατρος?

αν θηλαζες χωρις ρολοι τοτε ειχες γαλα σιγουρα!

το μητρικο γαλα ειναι το ιδανικο σε μωρα.... !

μηπως να σκεφτεις τον επαναγαλακτισμο?

kalimera se olous!

telika simera tha pao sto paidiatro.to gala pou tis dino tora einai Almiron1. tha sas enimeroso ean bgalo kapoia akri. eyxaristo gia tis simboules-enimerosi..... : :cheer:

Αγαπητη μανουλιτσα μη σταματας το θηλασμο για αυτο το λογο..

Η μικρη μου ειναι 5 μισυ μηνων εχει φουλα λλεργια σταγλακτοκομικα που εμφανιστηκε και διαγνωστηκς οταν ηταν περιπου 1 μηνων και απο τοτε εχωντας κοψει καθετι που σχετιζεται με γαλακτοκομικα συνεχιζω να τη θηκαζω αποκλειστικα και το μωρο ειναι πολυ καλα.

αιμα εμφανιζεται μονο αν φαω κατι που θσα μου ξεφυγει και δεν θα ξερω οτι περιεχει πρωτεινη γαλακτος.

εχω κοψει και το μοσχαρι τρωω εναλακτικα αλλα κρεατικα και η μικρη μου θηλαζεικαι ειναι ενα σουπερ μωρο.

το μητρικο γαλα ειανι το καλυτερο φαρμακο.

προσαπθησε να ξαναρχισεις.

ειανι κριμα.

αλλιως ψαξε για υποαλλεργικα γαλατακια και με πολυ υπομονη λενε οτι το πρωτο ετος του παιδιου ειναι δυσκολο μετα εξαφανιζονται..συνθως!

φιλακια και ευχες για οτι καλυτερο!

kalimera!!

eyxaristo gia tin boitheia.

telika i mpempa mou exei mia ragada sto kolaraki tis kai eytixos den exei kapoia allergia gia tin ora.

eyxaristo kai pali

kai kali sinexeia...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...