Μετάβαση σε περιεχόμενο

KAMPULI ZAXAROU- KSEREI KAPOIA?

aggelina78

Recommended Posts

KALI SAS HMERA!!!

SIMERA PIRA TA APOTELESMATA THS KAMPILIS ZAXAROU KAI H MIKROVIOLOGOS DEN IKSERE NA MOU PEI GIATI EIMAI EGKIOS KAI MOU EIPE OTI PREPEI NA MILISW ME GUNAIKOLOGO..AURIO EXW RANTEVOU MAZI THS ALLA ME EXEI FAEI H AGNWIA AN EINAI KALES OI TIMES.. KSEREI KAPOIA KOPELA NA MOU PEI?? AN VRETHEI KAPOIUA THA GRAPSW KAI TIS TIMES ..

EUXARISTW POLI...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά. Ποια καμπύλη έκανες, τη μικρή (1 λήψη μετά τη γλυκόζη) ή τη μεγαλη (3 λήψεις)?

Καλη σου μέρα !

Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω.....αλλα σου ευχομαι να είναι

πολύ καλα.... :):):)

Και μην ανησυχείς γιατί να μην είναι?Αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος όλα καλά θα είναι!!! :kiss::kiss:

καταρχην μην αγχωνεσαι!

στις τιμες που εδειξε η αναλυση, διπλα γραφει το οριο ... αλλα δυστυχως οι μικροβιολογοι δεν γραφουν τις τιμες για τις εγκυους (που ειναι διαφορετικες-πιο ψηλες) αλλα γραφουν τις τιμες για μια γυναικα ενηλικα.

κι εγω ειχα αγχωθει γιατι εγραφε τις τιμες γυναικας ενηλικα και νομιζα πως ειχα ξεπερασει το οριο οποτε νομιζα πως ειχα διαβητη κυησης...που τελικα δεν ειχα!

το καλυτερο- το ιδανικο- ειναι να πας σε ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ(ΟΧΙ διαιτολογο) να τα δει και να σου πει!...οπως εκανα κι εγω!

δεν ειναι κατι το ανησυχητικο... δηλ και διαβητη κυησης να εχεις το ελεγχεις ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ με την διατροφη!

εγω τελικα ημουν οκ, μεσα στα ορια μεν, αλλα ψηλα επιπεδα... που αυτο σημαινε πως αν συνεχιζα με τα γλυκα υπηρχε πιθανοτητα να εχω στην πορεια, διαβητη κυησης!

συνεχισα τα γλυκα μου, αλλα στη μιση ποσοτητα.,... δηλ αντι να φαω μια κιτ-κατ, τρωγω μιση...κτλ

ολα θα πανε καλα, μην ανησυχεις!

KORITSAKIA SAS EUXARISTW...

LOIPON PIRA 100GR GLIKOZIS KAI EGINAN 4 METRHSEIS.

-SE 0' 92

-SE 60' 177

-SE 120' 125

-SE 180' 36

TA ORIA POU GRAFEI DIPLA EINAI 70-110

H MIKROBIOLOGOS MOU EIPE OTI TA ANISIXITIKA EINAI TO 177 KAI TO 36 (EPEIDH EINAI IPSILI TIMI KAI POLI XAMILI ANTISTOIXA)

οι τιμές που μου είχε δώσει ο δικός μου μικροβιολόγος ήταν:

χρόνος τιμές

0 95

60 180

120 155

180 140

εκτός από την τελευταία όλες οι αλλες είναι πολύ καλές. Τώρα θα σου πει και ο γιατρός σου. Μπορεί να εχει γίνει λάθος και από τον μικροβιολόγο.

Μην ανησυχείς, όλα πάνε καλά. Μεγάλη βάση δίνουν στις 2 πρώτες ώρες.

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου

aggelina78 έγραψε:

KORITSAKIA SAS EUXARISTW...

LOIPON PIRA 100GR GLIKOZIS KAI EGINAN 4 METRHSEIS.

-SE 0' 92

-SE 60' 177

-SE 120' 125

-SE 180' 36

TA ORIA POU GRAFEI DIPLA EINAI 70-110

H MIKROBIOLOGOS MOU EIPE OTI TA ANISIXITIKA EINAI TO 177 KAI TO 36 (EPEIDH EINAI IPSILI TIMI KAI POLI XAMILI ANTISTOIXA)

Μην ανησυχείς γλυκειά μου! Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά! Εγώ την εξέταση την έκανα 2 φορές! Την πρώτη φορά με 50 γραμμ. γλυκόζης η μέτρηση ήταν 92 η πρώτη και 200 η 2η! Όταν την ξανάκανα μετά από μια βδομάδα με 100 γραμμ. γλυκόζης, η πρώτη μέτρηση ήταν 92 πάλι, πήγε 198 γραμμ. μετά 185 περίπου σου λέω και η τελευταία καμιά 120αριά! Δλδ πολύ μεγαλύτερες από τις δικές σου! Η μικροβιολόγος είπε ότι ίσως χρειαστεί να πάρω ινσουλίνη! Ο γυναικολόγος μου μου είπε να κάνω μια βδομαδούλα διατροφή! Μου είπε να πάω από κει να μου δώσουν διαιτολόγιο αλλά δεν πήρα γιατί είμαι διαιτολόγος.. αλλά δεν έκανα τίποτα απολύτως κι όλα πήγαν μια χαρά!!

Βέβαια πάνω απ'όλα να πάρεις τον γυναικολόγο σου ένα τηλεφωνάκι και να σου εξηγήσει ο ίδιος για τα αποτελέσματα σου! Κάθε εγκυμοσύνη και κάθε οργανισμός είναι διαφορετική! Καλή συνέχεια!!!

ναι οι τιμές μου ήταν φυσιολογικές. οι τιμές που γράφω είναι τα όρια για τις εγκύους. και εσύ εισαι κάτω από όλες. τώρα για την τελευταία θα έπρεπε να είχες πάθει υπογλυκαιμία εάν ισχύει και δεν έχει γίνει λάθος. δηλαδη να είχες ζαλάδες, υπνηλία και τέτοια... Πάντως μην ανησυχείς δεν δείχνει να έχεις ζάχαρο. Τις τιμές δεν μπορείς να τις πεις στο γιατρό σου τηλεφωνικά για να είσαι πιο ήσυχη?

ROULA.. XAIROMAI POLI ME AUTA POU GRAFEIS..ONTWS LIGO PRIN TIN TELEUTAI METRISI ENIWTHA ZALADA ATONIA KAI PEINAGA TROMERA ITHELA OPWSDHPOTE NA KATSW KAI KATHARO AERA..SIMERA EXEI IATREIO APOGEUMA KI EXW RANTEVOU AMZI THS AURIO.. DE THELW NA ENOXLW STO KINITO..

TWRA AUTO MOU ME ANISIXEI EINAI TO 36 POU EINAI POLI XAMILO.. THA DEIKSEI..

SE EUXARIXSTW POLIIIIII

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι, αυτό με το νοσοκομειακό είναι καλή λύση, επειδή κιόλας είναι καλύτερα μηχανήματα και δεν έχουν τόσο το ρίσκο να οδηγήσουν σε υπερπαραγωγή ή σε μείωση του γάλακτος, όπως πιο φτηνά θηλαστρα του εμπορίου.  Εμείς επειδή εν τέλει ανέλαβα εγώ εξολοκλήρου τον θηλασμό, είπαμε ότι ο μπαμπάς θα αλλάζει πάνες το μωρό, θα το κάνουμε μπάνιο μαζί αλλα θα το νανουριζει ο μπαμπάς όταν χρειάζεται. Τις περισσότερες φορές βέβαια κοιμόταν στο στήθος μου 😅 Αργότερα, ναι καλό είναι να συνηθίσει και λίγο το μπουκάλι, γιατί εμάς όντως δυσκολεύτηκε να το βρει όταν έκοψα τον θηλασμό και περάσαμε σε μπουκάλι... Και ήταν 1 έτους... Μας το είχαν πει και οι μαίες στα δικά μου μαθήματα, ότι βοηθάει γενικά να έχει μια επαφή με μπουκάλι. Αλλά γενικά και αυτό είναι σε κάθε μωρό. Οπότε, θα δείτε το δικό σας μωρό πώς θα τα πάει και θα αποφασίσετε. 
    • Εγώ είχα πάει σε μαγαζί κι έκανα λίστα. Είχα βάλει πράγματα που θέλω, τα οποία θα αγόραζα έτσι κι αλλιώς άμα δεν μου τα κάνανε δώρο. Οπότε όσοι με ρωτούσαν τι θα ήθελα, τους έλεγα πάτε εκεί έχω λίστα.  Μια φίλη μου μαία μου πήρε δώρο θηλαστρο. Εγώ δεν το χρησιμοποίησα τόσο πολύ, επειδή δεν έβγαινα τόσο συχνά εκτός σπιτιού. Επίσης δυσκολεύτηκα πολύ να βγάζω γάλα με το θηλαστρο, επειδή ο δικός μου θηλαζε ανά μιάμιση ώρα για 7 λεπτά, οπότε δυσκολευομουν σε αυτό το σύντομο διάστημα να κάτσω να βγάλω γάλα. Το έκανα όταν έπρεπε να λείψω ή για να ταΐσει ο άντρας μου το βράδυ μπας και κοιμηθώ εγώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε περισσότερο όταν πήγαινα να πάθω μαστίτιδα.   Άμα επιστρέψεις σε δουλειά ή πρέπει να λείψει για πάνω από 3-4 ώρες από το σπίτι, καλό είναι να το έχεις. 
    • Καλά, εμετός το σχόλιο! Ναι, οι γυναίκες κάθονται και βάζουν τα κλάματα με τις λεχωνες... 🙄 Άσε που πιο ψύχραιμες γυναίκες από τις μαίες δεν έχω δει.. αλλά για τις μαίες ποτέ κανείς δεν λέει τίποτα... 😒 Καλά, δε θα ρωτήσω από που έκανε αυτή τη στατιστική μελετη... αλλά προφανώς και δεν θα υπάρχουν αρκετές άμα όλοι αυτοί οι άντρες τους κάνουν μπουλινγκ... 😒
    • Ωχ τι λες ρε! Πωπω η κοπέλα... Πάλι καλά που είναι καλά και οι δύο! Ο μικρούλης λογικά θα μείνει μέρες στη ΜΕΝΝ και μπράβο στην κοπέλα που είναι ψύχραιμη!! Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!  Καλά, ούτε κι εγώ την ήξερα την ένεση για το αμνιακό... Κάθε γέννα και διαφορετική! Σε κάθε ιστορία μαθαίνεις και νέα πράγματα!! 
    • Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...