Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Σε ευχαριστω πολυ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ειτε ενα ειτε δυο γερο/γερα να είναι και να πανε ολα καλα. Μονο αυτο θελω. Φοβαμαι επειδη η πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχε καταληξει σε αποβολη και για να πιασω τον γιο μου εκανα πολυ καιρο. Τωρα ηρθε σχετικα γρηγορα αλλα αυτος ο φοβος υπαρχει ακομα.
Εχουμε ιστορικο στην οικογενεια για διδυμα. Και απο την δικη μου και του αντρα μου. Οπως και η δουλεια αδερφη του αντρα μου εκανα διδυμα με φυσιολογικη συλληψη. Λες; Θα δειξει την αλλη εβδομαδα ο υπερηχος.
Εν τω μεταξύ όσο σκέφτομαι ότι όταν προσπαθούσα στο πρώτο παιδί είχα θυρεοειδή 2,5 κ έλεγα πωωω η αυτό δεν πιάνω παιδί γτ έχω το θυρεοειδή πάνω από 1,5 και τώρα έπιασα με θυρεοειδή 4,5! Ααααχ χχ
@eva96 συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!!
@melitiniღ μπράβο σας κοπέλα μου τέλεια νέα!! Χαλάρωσε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!!!
@Pixies πολύ ευχάριστα τα νέα σας! Ότι είπε ο γιατρός και υπομονή να περάσει!
@Mantarini το πρώτο ραντεβού με το σπορακι σας!! Περιμένουμε τα νέα σας!!!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.