Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ο γιος μου ειναι 17 μηνων και ειναι 9 κιλα.λιγα!με το ζορι θα φαμε 10 κουταλιες.γαλα δεν πινουμε σταγονα παρα μονο πολυ γιαουρτι.ειχαμε κανει διατοφη λογω αλλεργιας στο γαλα αλλα περασε τωρα.και γι αυτο κοψαμε και το γαλα.υπαρχει κατι που ισως ανοιγει την ορεξη?

Δημοσίευση

καναμε εξετασεις και οι δεικτες αλλεργιας ειχαν κατεβει και η παιδιατρος μας ειπε να ξεκινησουμε σιγα σιγα γαλακτομικα.οποτε ξεκινησαμε κανονικη διατροφη.αναιμια απο της τελευταιες εξετασεις οχι ισα ισα που ειχαμε χαμηλο σιδηρο και ανεβηκε.τι να πω δεν ξερω

Δημοσίευση

οι δεικτες στην δικια μου δεν εδειξαν αλλεργια ,αλλα η γενικοτερη κλινικη εικονα μας καθοδηγησε εκει,κ οντως μεσα σε ενα μηνα εβαλε 655 γρ ,ποσο καιρο κανατε διατροφη?εγω δεν πηγα σε παιδογαστρεντερολογο μα η φιλη μου που παει σε ειδικο την κορη της της ειπε οτι τουλαχιστον επι ενα χρονο πρεπει να κανει διατροφη (αυτοι πινουν νεοκειτ ) προκειμενου να το ξεπερασει σιγα σιγα,ξερεις πιστευω οτι δεν τρωνε προκειμενου να προφυλαχτουν,ισως να αισθανεται μια δυσφορια με τα γαλακτοκομικα ,μη του δινεις γ λιγο κ δες,κανε μια δοκιμη,τι εχεις να χασεις?

Δημοσίευση

καλησπερα και απο εμένα. θα σου προτείνω να δώσεις μια πολυβιταμίνη , υπαρχουν στα φαρμακεια σε σιροπι και βοηθούν .ρωτα και τον φαρμακοποιό σου. εφοσον τρώει πολυ γιαουρτι μην ανησυχεις που δεν πίνει πολυ γαλα .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...