Μετάβαση σε περιεχόμενο

ton malwsa poli!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

opws kserete o gios mou einai 16 minwn...

apo 3 minwn kai meta eixame problima me to fagito..

den ithele to gala...allaksame 100 galata...allaksame mpimpero....ksekinisame apo 4.5 minwn tis kremes epeidi den epine gala..

kai apo tote mexri twra etsi...mia na kanw egw ton karagkiozi mia opoios einai edw...mia boltes...mia me meto...me ourliaxta gia na faei....simera molis ton ebala to mesimeri na ton dwsw na faei pou kathisa tou eftiaksa kai gioubarlakia...ase pou ta alethoume akoma giati oli tin wra anagouliazei...bre koritsia NA TSIRIZEI...........les kai ton ederna............bre kale mou bre xruse mou mia me tin kotoula..mia me to skilaki...mia me tragoudia.........tipota na girizei to kefali kai na tsirizei!!!!!!!!!!!!!!!e mexri pou den anteksa allo...ftaiei toso kairo pou ta kratousa mesa mou ...ftaine oi ormones tis egkimosinis...ftaiei ti skeftomai sinexeia oti iparxoun paidia pou then exoun na fane kai egw 9 stis 10 to petaw...den kserw ti ftaiei alla ton fwnaksa kai ton malwsa toso poli......................POU TWRA AISTHANOMAI TOSO MA TOSO XALIA!!!!!!!!!!!!!!...

ton eftiaksa ligo gala...ipie kai ton ebala gia ipno afou eklaiga kai ton agkaliaza kai tou zitousa signwmi............

bre koritsia stenaxwrethika toso poli...ALLLA KOURASTIKA KAI EGW ME AYTO TO FAGITO ME exei piasei psixologiko kathe fora pou einai na faei...den mporw!!!!!!!!!!!

signwmi gia to megalo keimeni...alla...:(((((((((

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κοριτσάκι μου... :(

Μη μου στεναχωριέσαι κι είσαι κι εγκυούλα! Και στο κάτω κάτω, και να τον μαλώσεις και να του φωνάξεις δε χάθηκε ο κόσμος! Άνθρωπος είσαι κι εσύ, όχι ρομπότ!

Ο παιδίατρος τι λέει; Το'χεις συζητήσει μαζί του το θέμα αυτό του φαγητού;

Κι εγώ σαν μωρό ήμουν πολύ δύσκολη στο φαγητό, το'χει να το λέει η μάνα μου πόσο δύσκολη ήμουν.. αλλά από τις περιγραφές που ακούω, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν έτρωγα όσο εκείνη, η αδελφή της και η γιαγιά μου θεωρούσαν ότι έπρεπε να φάω! Δηλαδή ΠΟΛΥ!!! Μονίμως με ένα κουτάλι στο χέρι να με μπουκώνουν πρέπει να'ταν η κατάσταση και προφανώς από ένα σημείο και μετά αντιδρούσα μη τρώγοντας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

roulitsa mou....eisai kala????exw poli kairo na se petixw!!!!!

fisika kai to exw sizitisei..e ti na mou pei kai auth...na kanw ipomoni kai diafor KOLPakia kai oti den einai fagano to paidi...alla o allos otan einai apo eksw den katalabainei...EGW pou to zw kathe mera einai trela...den thelw na faei olo to mpol...thelw na faei 10 koutalies normal...ayto thelw mono....den kserw ti allo na pw...den kserw ti allo na kanw...ton agapaw poli kai then thelw na ton malwnw

ntrepomai kai ksalafrwnw sixgronws pou sas to eipa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω ακριβως το ιδιο προβλμα εχω τελικα δεν ειμαι η μονη...........εμενα ειναι γεικως ανορεχτικο παιδακι τωρα ειναι και λιγο αδιαθετος μπουκια στο στομα του μονο φαριν λακτε και γιαουρτι.3 φαγητα του εκανα αλλα τιποτα.οπως λες και εσυ οταν ειναι η ωρα για φαγητο τρελαινομαι!εχουμε δει ολα τα παιδικα χαμος καθε φορα.ουτε εμενα πινει γαλα και ειναι και ο δικος μου 17 μηνων.το μονο που μπορω να σου πω το οποιο λεω και στον εαυτο μου ειναι υπομονη και δεν μπορει φαση ειναι θα περασει!και εγω τον εχω μαλωσει αλλα αυτο που καταλαβαινω ειναι χειροτερα οτι θελει κ οποτε θελει...............τι να κανουμε?με το ζορι τιποτα δεν θα κανουμε μονο κλαματα......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου τι ντρεπεσε πας καλα; ανθρωποι ειμαστε και θα φωναξουμε και ολας εχουμε και ορια δεν ειμαστε τελειοι, εξαλου πρεπει να νιωθεις περηφανη γιατι τοσο καιρο που παιδευεσε ειχες κρατησει την ψυχραιμια σου! ξερω νιωθεις τυψεις τωρα αλλα ξεχνα το εισαι και εσυ ανθρωπος και ναι οντως μπορει να λενε να μην βγαζουμε τα νευρα μας στα παιδια κτλ αλλα ειναι πολυ δυσκολο να μην φωναξεις και καποια στιγμη, το θεμα παντως οτι τα αλεθεις τα φαγητα γιατι αναγουλιαζει δεν μου φαινεται πολυ νορμαλ, γιατι αναγουλιαζει το παιδακι; μηπως να τον πηγαινες και σε εναν παιδογαστρεντερολογο μηπως κατι ενοχλει το παιδι και κανει ολα αυτα απο μικρο; και μην στεναχωριεσαι ο μικρος ξερει οτι τον αγαπας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia mou sas euxaristw gia tis apantiseis sas....

marianda mou ayto gia ton paidogastrenterologo den to eixa skeftei...tha to sizitisw me ton antra mou kai ama einai na to pame...

bebaia akpoma dontiua den exeei ...exei mono 6 kai isws gia auto an den alesw to fagito anagouliazei...lew egw twra:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιαννούλα μου, έχεις δίκιο...

Απ' έξω απ' τον χορό... πολλά τραγούδια ξέρω!

Πάντως αυτό που έχω δει γενικώς σε άλλα παιδάκια, ως εξωτερικός αν θέλεις παρατηρητής, είναι ότι όσο πιο πολύ ασχολείσαι και "παίζεις" μαζί τους την ώρα του φαγητού, τόσο πιο πολύ το εκμεταλλεύονται και βλέπουν το φαγητό ως παιχνίδι.

Να σου πω μερικά παραδείγματα να καταλάβεις τι εννοώ.

Η λογίστρια μου με το γιο της.. είχαν φτάσει στο σημείο να τρώνε με τη βρύση να τρέχει.. δεν ξέρω πως είχαν φτάσει σ'αυτό, αλλά αν το πιτσιρίκι δεν ήταν δίπλα σε μια βρύση και να τρέχει το νερό, δεν έτρωγε μπουκιά!!

Ο ξάδελφός μου, επίσης "σκασμένο" στο θέμα του φαγητού, έπρεπε το καλοκαίρι να τον βάζουν πάνω στο γαϊδουράκι του παππού και να τον πηγαίνουν βόλτες, με το ταπεράκι στο χέρι και να τον ταΐζουν πάνω στο γαϊδουράκι.

Και πολλά άλλα παρόμοια παραδείγματα.

Έχω όμως και παραδείγματα από την αντίθετη μεριά, δηλαδή μαμάδες που δεν κάνανε παιχνίδια με τα πιτσιρίκια τους. Εφάρμοζαν το "Θες να φας; Έχει καλώς. Δε θες να φας; Θα φας όταν πεινάσεις!". Μπορεί να γινόταν το πρόγραμμα λίγο κουλουβάχατα, αλλά κάποια στιγμή τελικά το παιδί έμπαινε στο "σωστό δρόμο", περνούσε η φάση η δύσκολη όπως λέει και η manoula 2.

Συμφωνώ 100% με αυτά που έγραψε η Μαρίτσα.. κι ήθελα κι εγώ να στο πω αυτό περί αναγουλιάσματος, ίσως πρέπει να το ψάξετε λίγο.

Να μη ντρέπεσαι που τον μάλωσες! Εξάλλου, υπάρχει κάποιος/α που να μην τον μάλωσε ποτέ η μαμά του;;; Μην τρελαθούμε!!!

Άσχετο: Δεν μπαίνω πια στο msn γιατί δεν προλαβαίνω... έχω μείνει μόνη μου στο γραφείο και τρέχω και δε φτάνω...

Φιλάκια κοριτσάκι μου και με το καλό να'ρθει και το δεύτερο μωράκι! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχει ο μικρος προβλημα με το βαρος ? Εχει γενικα προβλημα με την αναπτυξη του ? Υπάρχει λογος που τον πιεζεις να φαει ?

Θα σου πω αυτα που ειπα και στην κουμπάρα μου που καθε φορα εχουμε αυτο το θεμα συζητησης γιατι δεν τρωει το βαφτιστηρι μου. Ο μικρος εχει φτασει 3 χρονων και ακομα τον κυνηγά να φαει .

Αν το παιδακι σου δεν εχει καποιο προβλημα αναπτυξης θα πρεπει να τον αφησεις ελευθερο να φαει ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ . Οσο τον πιεζεις και οσο αγχωνεσαι με αυτο το θεμα τοσο θα αντιδρά και θα γινετε ενας φαυλος κυκλος .

Δεν υπάρχει περιπτωση παιδακι στην ηλικια του να μην τρωει τιποτα . Σιγουρα κατι τρωει και σιγουρα πινει και γαλα . Αυτα ισως να του ειναι αρκετά ! Γιατι με το ζορι να φαει την ποσοτητα που εσυ νομιζεις πως πρεπει?

Στην ηλικια του μικρου σου η κορη μου ετρωγε μονη της . Ποσο ετρωγε? Πολυ λιγο σε σχεση με τα παιδια που τρωνε ακομα αλεσμένα ή τα ταιζουν οι γονεις ΑΛΛΑ ετρωγε οσο ηθελε ! Μεχρι 14 μηνων δεν ετρωγε αρκετα στερεες τροφες . Κανα φρουτο και ελαχιστο φαγητο . Δεν αγχωθηκα ποτε γιατι εβλεπα οτι η αναπτυξη της ειναι μια χαρα . Απο 15 μηνων που αρχισε σιγα σιγα να τρωει , αρχισε και να θελει να φαει μονη της . Μισο πιατακι φακες στο πατωμα , το ενα τριτο στην καρεκλα και το αλλο στο στομα της . Μια χαρα ! Οταν ξαναπεινουσε μου ελεγε μαμ και της εδινα παλι .

Υοθετησε μια πιο χαλαρή σταση με το φαγητο , δεν χρειαζονται καραγκιοζιλικια ηρεμια χρειαζεται . Βαλε και συ να φας μαζί του και αστον να φαει οσο θελει . Η πιεση σου και το αγχος σου του δημιουργουν και εκεινου αγχος για το φαγητο .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιάννα μου μην στεναχωριέσαι..Λογικό είναι άνθρωποι είμαστε έχουμε και τα νεύρα μας!!Πόσο μάλλον εσύ που είσαι και εγκυούλα!

Είναι δυσκολο παιδάκι τι να κάνεις και συ..και λίγο μάλωμα δεν είναι κακό..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ μωρε γιαννα....δυσκολο πρεπει να ειναι...δεν το εχω περασει μιας και ο δικος μου ετρωγε τα παντα....αν τον αφηνες μεχρι να πεινασει και να σου ζητησει μονος του φαγητο;

Οσο για το οτι τον μαλωσες ολες οι μαμαδες μαλωνουν τα παιδια τους....ειναι απολυτως φυσιολογικο τα νευρα μας να μην ειναι παντα οκ...ειμαστε ανθρωποι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου ελα να σου δωσω την κορη μου. Τα ιδια κανει και αυτη δωστης διαφορα μεζεδακια οκ οταν ειναι η ωρα του φαγητου ομως μπαααααααα. Ετσι κ εγω δεν της ξαναεδωσα τιποτα ασχετο κ την αφηνω κ εγω με το πηρουνακι της κ το πιατο στο καρεκλακι της να φαει οσο θελει. Αφου δεν γινεται αλλιως δεν γινεται κ με το ζορι. Εγω καθομαι κ λεω οριστε εγω οταν δεν θελω οτι κ να μου κανουν και να με δειρουνε δεν τρωω οποτε γιατι το παιδι να θελει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou jovanna , k i konstantina eixe to idio provlima....apo tin arxi den epine polu gala ,allaksa mpimpero,pira oti marka kukloforei,ta idia ,gala den allaksa gt to theorousa kali marka afto pou piname,otan irthe i ora g sterrees xarika gt leo epitelous tha parei ta pano tis ,dioti an k gennithike 3870 apo ekei k pera den eperne idiaitero varos,telika mia apo ta idia me tis kremes,ston 10o mina den pigaine allo i katastasi....kaname eksetaseis aimatos k edeiksan pesmeno sidiro k anaimia ,gegonos pou diakaiologouse tin anoreksia,episis kaname rast test g allergia sto ageladino k se kati alla ta opoia vgikan arnitika,ostoso i euriteri eikona tou paidiou upodeiknue allergia sto gala,ksekinisame to almiron pepti allergy care k tin krema sinlac pou den exei gala ,kopsame to mosxari k to apotelesma ?se ena mina mesa to paidi mou troei!!!!!!troei pitelous xoris na tin piezo xoris na exo katantisei i trelli pou ourliazei sto moro ton 7 minon (nai to ekana k afto!) i pou xtupaei to xeri tis sto pagko (to ekana k afto !) ,exo iremisei k i mikri evale se ena mina 655 gr ,proti fora vazei tosa,to maximum tis itane ta 300 (k afta taismeni!),gia mena i megaluteri apodeiksi oti ontos to paidi exei allergia ...pistepse me se noiotho!!!!eimoun sti thesi sou ,euxomoun na min perasei i ora ,etrema ekeino to epomeno geuma ,imoun monimos mesa sti stenaxoria,k eixa k olous tous guro na me lene oti to paidi einai polu adunato k oti den to prosexo!!!!!!i apopsi mou kante tou eksetaseis !filia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ποσο σε καταλαβαινω αλλα ξερεις και μπορω να καταλαβω και το μωρο .Υπαρχουν δυστυχως παιδια ανορεχτα τα οποια δνε θελουν να φανε ενα τετοιο παιδι ημουν και εγω και δυστυχως ειχα δυο γοεις που με καταπιεζν πολυ με το φαι να φαναστις στο δημοτικο στο διαλλειμα η μαμαμ μου ερχοταν να μου δωει απο τα καγκελα το "χτυπητό αυγο "με απολεσμα να νοωθω πολυ ασχημα οταν ι συμαθητες μου με φωναζαν :ηρθε η μαμα σου με το αυτγο ξεφτιλα ετσι βεβεια δεν του αδικω τωρα που ειμαι μαμα και εχω ενα γιο που δεν τρωει επιδη οχι δνε πειναει απλα απο αποψη :βαριετεεν τω μεταξυ τωρα εχει βολευετει με το γεγεονος οτι μπορει και ανοιγει το ψυγειο η το ντουλαπι βρισκει κατι που το αρεσει ενα κρουασανενα τυρι εναπαριζακι και οταν ερθει η ωρα του μεσημεριανου η του βραδινου με πριζει.Ο δικος μου βεβεια ειναι σχεδον 6 ετω αλλα ειναι πολυ αδυνατος 18 κιλα και εχει ενα κορμο σαν τον fidodido kartoun αφηστε να παει.Εγω εειδη δεν ηθελ να κανω τα ιδια εχω πιασει εδω και ενα διαστημα οτι εχουμε θα φας και δνε το φα σημερα θα το φας αυριο και πιστεψτε με αναγαζετε κι το τρωει ομως κξαναλεω ειναι παιδιακι μεγαλο δνε εινι εν αμωρο 16 μηνων !την προηγουμενη εβδομαδα ειχα φτοιαξει φασολαδα επειδη εχει προβλημα με το εντερο δνε αφοιωνει τα οσπρια τ ειχα φτοιαξει χορτοσουπα ειχε καικρυο κι ειαικατι που τρωει μολις ο βλεπει δνε θελω επειδη ειναι καφε!Εννουσε το χρωμα ειχε βγαλει τετοιο χρωμα απο τα λανικα τα νευρα μου κουρελια του λεω αν δε φας πηγαινε για υπνο οχιδνε παω με το ζορι τον παω στο κρεατκαι σε 5' κοιμιταν εν τω μεταξυ μου ζητησε γαλα και βεβεια δνε του δωσα εκεινη την ημερα δνε ειχε φαει ουτε στο σχολειο.Ξυπνησε κατα της 8 ναι το καταλαβατε και μου λεει μαμα πειναω και εκελαιγε αλλα δεν θελω σουπα θελω γαλα του λεω μονο σουπα εχουμε με χαμογελο ομως χωρις νερα αν δεν το φας το βραδυ δνε εχει γαλα και αυριο το πρωι στο σχολειο δνε θα σου βαλω τιποτα και οταν γυρισεις θα φας τη σουπα .Ειχε πισμεωσει λαλ καποια στιγμη γυρω στις 10 το βαδυ μου ζητησε σουπα καιναι εφαγε 2 πιαα καιμετα ηπιε το γαλα .Ετσι λοπον ακι προτε ς εφαγε 2 κομματια πατσιτσιο αλαλ δνε ηθελα και σημερα τρει αυγα με πατατες με διαμαρτυρια δνε τον πιεζω με το ζορι αλαλ δνε προκετε να του δωσω και εναλακτικο.

Οοσογια τον ανγουλιασμο για δοκιμασε ν του το δωσεις χωρις να το αλεσεις δηλαδ οπως το τρωτε εσεις το κοτοπουλο για παραδειγμα δωσρο το στο χερακι ετσι ειναι της φιλης μου ο μικος αρνειε να φαει το δικο του κα θελει κανονικα μαγειρεμενα φαγητα .Επισης οι γιατροι ειναι λιγο υπερβολικοι αν δε βαλεις μερικα πραγματα για να νοστιμισει το φαι δνε ινετε μπορειτε να φατε αυγο εσει χωριςλιγο αλαλτι ; η ψαρι χωρις λιγο λεμονι; μην στεναχωιεσε στο κεντεο λογοθεραπειας που παω το Στευρο επειδη εχει εργοθεραπεια αναλαμβανο και ατομα με προβηματα που δνε μορουν να καταιουν λογω τραχειοτομης η αλλων προβληματων ηταν λοιπον εβν παιδακι 5 ετων που δνε μπορουσενα μασησει ομως τον καταφεραν σιγα σιγα και εχει κανει προοδους .

Ευχομαι να βρεις τη χρυση τομη που να σε κανει να ηρεμησεις και προς Θεου μην ριχνει το φταιξιμο πανω σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Jovanna μου στο θεμα του φαγητου εχω δωσει ρεστα.Ειναι 6χρονων ο γιος μου και απο 3 μηνων ασπρη μερα δεν εχω δει.Οχι 100 μονο γαλατα αλλαξα,οχι μονο ετρεχα στα κοτετσια, και μου ματωσαν τα ποδια τα κοκορια απτις τσιμπιες.Ασε!Εκανε τοσους εμετους~και ακομα κανει~ μολις εβλεπε φαγητο που του εκανα εξετασεις για παλινδρομηση!Τα νευρα μου εχουν γινει κορδελες!Σου συνιστω υπομονη γιατι ξερω πολυ καλα οτι ειναι οτι χειροτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγνωμη που στο λεω αλλα και ξυλο εχει πεσει για αυτο το φαγυτο.οταν εφτανε η ωρα ελεγα ωχ! τι γιορτι ειναι να κανω κανενα ταμα μηπως και φαει.τωρα τρωει ποιο πολυ απο οτι τρωει ο μεγαλως.δεν χρειαζεται να νιωθης ασχημα και εγω ετσι ενωθα,αλλα πρεπει να καταλαβει οτι το φαγυτο δεν πρεπει να το 'φωβαται' αλλα να το τρωει.μηπως δεν τον αφυνεις να πεινασει? μηπως δεν του αρεσει?εμενα παλι δεν ειθελε με τιποτα της κρεμες.ενω ο μεγαλος μεχρι και τα 3 ετρωγε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia sas eyxaristw oles.....

lala mou...den ton piezw na faei sigkekrimeni posotita...na faei etsiw 2 koutalies xwris na xreiatsei na pw kati i na kanw kati thelw oxi to mpol:)

twra gia tin anaptiksi einai ligo pio adynatos apo to kanoniko...

tespa..eyxaristw poli

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ απόλυτα με την Lala.

Καταρχήν αν το παιδί δεν έχει πρόβλημα σιδήρου ή αναιμίας τότε καλό θα ήταν να το αφήσεις να πεινάσει.

Να ξέρεις ότι τα παιδιά αντιλαμβάνονται το άγχος μας περισσότερο από ότι νόμίζουμε. Μπορεί να νιώθει το άγχος σου κάθε φορά που είναι να το ταίσεις και να αντιδρά έτσι.

Από την άλλη απαραίτητο είναι να έχεις αποκλέισει όλες τις οργανικές παθήσεις πριν αποκτήσεις μία άλλη αντιμετώπιση.

Απλά σταμάτα να κάνεις παιχνιδάκια για να φάει. Άστον να φάει μόνος του, όσο φάει, άν φάει. Κάποια στιγμή θα πεινάσει. Σίγουρα.

Μην τον αφήνεις να τσιμπολογάει πριν το φαγητό τίποτα. Τα ανόρεχτα παιδια χορταίνουν πανεύκολα. Μην σκέφτεσαι ότι καλύτερα να φάει κάτι αρκεί να φάει κάτι. Όχι. Άστο μέχρι το φαί νηστικό. Και αν δεν φάει περίμενε μέχρι το επόμενο γεύμα.

Θέλω να σου πω ότι αν δεν υπάρχει οργανικό πρόβλημα αυτά τα παιδιά ξαφνικά πέρνουν απότομα μπροστά και δεν τα προλαβαίνεις.

Όσο για τις φωνές και τις τύψεις μην το ξαναπείς. Ποια μανούλα δεν έχει μαλώσει το παιδί της?

Ψυχραιμία και κουράγιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για μια ακόμη φορά συμφωνώ απόόόόλυτα με την LaLa!!!

Γενικά έχω διαπιστώσει οτι όταν αρχίσαμε στερεές τροφές(4 μηνων εμείς),στην αρχή αγχωνόμουν υπερβολλικά-μη φάει λίγο,μην αναγουλιάσει,μη δε της αρέσει,μη κάνει εμετό κ όλα τα σχετικά!!!

Ένα πρωί ξύπνησα κ είπα ΟΧΙ-δε θα περάσω ακόμη μία μέρα μες στο άγχος...Θέλει να φάει?Καλώς...Δε θέλει?Πάλι καλώς...Κ ως δια μαγείας,η Ολίνα άρχισε να γίνεται παμφάγο!!!

Τώρα πλέον τρώει ότι κ αν της δώσω,κ μάλιστα πανεύκολα...Σε αντίθεση με τις φορές που την κρατάει η μαμά μου...Εκεί,δεν πίνει το γάλα,δε τρώει το φρούτο,κάνει πολύ ώρα να φάει την κρέμα κ τη σούπα...Ε είναι απόλυτα λογικό,πώς να φάει όταν πριν καν φτάσει η ώρα η μαμά μου λέει "ωχ,πως θα φάει παλι"...Πού θέλω να καταλήξω??ΗΡΕΜΙΑ....Όχι άγχος κ όχι πίεση...Τη μεταφέρουμε όλη στα παιδιά μας κ αυτά αντιδρούν!!

Φιλιά πολλά,καλή συνεχει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με τη LALA πως δεν θέλει και πολλά καραγκιοζιλίκια...κάνε το φαγητό ιεροτελεστία και πιθανά να "πιάσει".

Εμένα η δικία μου που πήγε να κάνει ψιλονούμερα το αντιμετωπίσαμε ως εξής:

φαγητό μόνο στο καρεκλάκι και πουθενά αλλού, και φροντίζουμε 1 γεύμα μέσα στη μέρα να το τρώμε απο τώρα όλοι μαζί. Νομίζω οτι πιάνει γιατί και της αρέσει που είμαστε και οι 3 αλλά και παράλληλα νιώθει σημαντική και πως κάτι πολύ φοβερό συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.

Πάντως αν το βάρος είναι φυσιολογικό δεν χρειάζεται να σε πιάνει τόσο μεγάλο άγχος μπορεί να είναι και απο τα δοντάκια του

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fagito kai egw mono sto kareklaki...ase pou den tsimpologaei apolutws tipota endiamesa giati den thelei kai o idios oxi oti tha eixca problima..alla kai ligo pswmi me tiri na tou dwsw pali den trwei..

tespa...apla stenaxwrethika para poli pou ton malwsa...

tha prospathisw na iremisw

filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kai eyxaristw

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...