Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 197
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

demmie μου σε ευχαριστω και σενα παρα πολυ!!! Ανυπομονω!!

Ειλικρινα παντως με συγκινει πολυ που αγωνιουν για μενα ακομα και κοπελες που δεν ειχαμε ξαναμιλησει.

Γωγωκι μου εγω θα σου δωσω μια συμβουλη. Αν θυμασαι κι εγω ημουν σιγουρη οτι εχω μεινει απο την 19η μερα. Και πηγα η μουρλη και εκανα χοριακη την 24η μερα. Οχι αρνητικη απλα. 0.1!!!!

Σου μενουν μετα ελπιδες? Κλαμα που εριξα? Μη σου πω καλυτερα. Στην αρχη δεν ηθελα να το πιστεψω. Την αλλη μερα ομως εσπασα κοριτσακι απο την απογοητευση.

Και τελικα? Το αποτελεσμα γνωστο. Ειμαι εγκυος κανονικοτατα. Τοσο κλαμα αδικως!!!

Οποτε μη πας καλυτερα πριν την καθυστερηση.

Α και να υπενθυμησω οτι τελευταια επαφη ηταν 15η μερα. Ειχαν μεσολαβησει δηλ 10 μερες μεχρι το 0.1.Αυτο το λεω γιατι ακομα και μικροβιολογοι θα σου πουν οτι θα δειξει και απο πριν. Αλλα ειδες.....

Δημοσίευση

Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!! :)

Εύχομαι από δω και πέρα να πάνε όλα καλά και με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου αγκαλιά!!! :) :)

Να πω πως απογοητεύτηκα λίγο με το θέμα της χοριακής... έχω θέμα, πρέπει να διαπιστώσω όσο πιο νωρίς γίνεται το αν είμαι έγκυος ή όχι κι έλεγα πηγαίνω να κάνω χοριακή εκεί γύρω στην 23η-24η μέρα (με κύκλο 28-30) αλλά απ' ότι φάνηκε με σένα, νωρίς είναι... ουφ...........

Γωγάκι ο κύκλος σου είναι σταθερά 40-45 ημερών; Αν ναι, τότε λογικά θα πρέπει να κάνεις χοριακή μετά την 45η μέρα... πω πω... γιατί τόσο μεγάλος κύκλος;;;;

Δημοσίευση

αχ cristi μου ευχαριστω πολυ για ολα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: αντε να δεις το σπορακι σου να μας πεις νεοτερα.ζουμε μαζι σου την καθε στιγμη της εγκυμοσυνης και να σου πω την αληθεια νιωθω σαν να ειμαι και εγω :P

λες να με πετυχεις σε καμια αβαντων τουρλα? :woohoo: σουπερ θα ηταν να ενωσουμε τις κοιλιες μας :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ μαρβελ μου να εισαι καλα...εχω κι εγω συμπτωματα αρκετα θα ελεγα...το στηθος εκτος απο τον συνεχες πονο ειναι ετοιμο να εκραγει απο το πρηξιμο πονους συνεχεια στη μεση,κουραζομαι με το τιποτα και σημερα ειχα πολλα υγρα....τι να πω? θα δειξει..παντως δεν αγχωνομαι..ειναι βασικο αυτο... ;)

Δημοσίευση

Γωγακι να σαι καλα γλυκεια μου!

Μακαρι να εισαι κι εσυ εγκυουλα....!!!

Rose μου μην ανησυχεις...Ξερω οτι γρηγορα κι εσυ γινεις μανουλα!!!

Ο Θεουλης κανει θαυματα. Οτι εξετασεις κι αν σου δωσουν οι γιατροι, οσο κι αν σε απογοητευσουν, ο θεος τελικα ολους τους ακουει.

Κι εγω ελεγα οτι δεν θα μεινω ποτε. Δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινοταν πολυ μακρινο να γινω εγω μαμα. Και ομως η αρχη εγινε. Ελπιζω να με βοηθησει να γεννησω ενα γερο μωρακι.

Δημοσίευση

το ξερω cristi μου ο Θεος με βλεπει και με ακουει που παρακαλαω καθε μερα για ενα μωρακι.βλεπει την αγωνια μου και την πιστη μου και πιστευω οτι θα μου στειλει ενα γερο μωρακι απλα ευχομαι να γινει γρηγορα τιποτα αλλο!μονο σε εκεινον πιστευω ουτε σε γιατρους ουτε σε κανεναν εκεινος θα αποφασισει ποτε θα μου στειλει το θαυμα του!εδω θα ειμαστε να τα λεμε :)

θα σε βοηθησει θα το δεις.θα προσευχομαι και για σενα να σου πηγαινουν ολα καλα!

Δημοσίευση

cristi mou epivevaiw8hkes kopela mou!mpravo gia akomh mia fora!xarhka polu gia sena kai fusika gia opoiadhpote kainouria egkumosunh diavazw!na prosexeis polu,frontise na thn xareis sto epakro kai na einai oi wraioteroi mhnes ths zwhs sou ws th stigmh pou 8a fereis to bebe sou ston kosmo!

gwgaki kai se sena euxomai na eisai egkuoula!!!!suntoma na diavasoume euxaristes anakoinwseis kai gia sena!!!kserw h anamonh einai kourastikh alla pisteuw pws merikes afores aksizei ton kopo na perimenoume!

pose mou an kai ta exoume pei sto parel8on..eimai sigourh kai pisteuw pws 8a gineis kai esu grhgora manoulitsa!!!xairomai gia to pws to antimetwpizeis,eilikrina!!!

tinkerbel mou etoimasou k su..erxetai..na eisai etoimh na to kaloswriseis!!!!opws kai oles fusika!!!!se oles euxomai na gemisoun oi koilitses me sporakia kai na exoume ka8e mhna (otan ftasoume ston mhna mas fusika :silly: :silly: :silly: ) kai apo mia toulaxiston gennhsh.. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: oxi agxos!!!!!

Δημοσίευση

an-n Μου σε εχασα βρε κοριτσι...

ευχαριστώ πάρα πολύ μακαρι να ερθει και σε μενα...το περιμενω με μεγαλη αγωνια.

Κριστι θέλω να σου πω ότι αν εχεις αγορακι το καπαρωνω απο τωρα για το κοριτσακι μου... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

θα εχουν και ωραια διαφορα ηλικιας...ενα μηνα????χαχαχαχα

ε νομιζω το δικαουμαι να συμπεθεριασω μαζι σου...τοση αγωνια εχουμε φαει μαζι ;););););)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν ξέρω αν σχετίζεται...αλλά πάντως μην πατάς το στήθος σου γιατί προκαλείς παραγωγή γάλακτος....τώρα αν είναι πρησμένο και βλέπεις δυσφορία να μιλήσεις με τον γυναικολόγο να δεις πως να το σταματήσεις....μην πάθεις καμία μαστίτιδα! Μακάρι να δεις θετικό τεστ 🙏😊
    • 6 δόντια 7 μηνών?! Ορε μπράβο! Εμένα 8, μηνών έβγαλε τα 2 πρώτα 😅 Και γενικά περνάμε ένα μαρτύριο κάθε φορά που είναι να βγει δόντι. Τα βγάζει πολύ αργά  @Elli13 κουκλίτσα η Λυδία σας 😁 Κι εμάς έτσι, λίγα μαλλάκια, μετά από 16 μηνών πήραν φόρα και μακραίνουν 😊😊😊 Ποπο έφτασες στη μέση της 2ης εγκυμοσύνης 😊 Έχεις κλείσει για Β επιπέδου;
    • Κορίτσια μου τι κάνετε;; Τα ΣΚ χάνομαι γιατί δεν μπαίνω από το κινητό πολύ συχνά, πιο πολύ με βολεύει το pc στο γραφείο..!! 😅 Πως τα περάσατε;; Εγώ το Σάββατο το πρωί είχα ξανά επαφή με το σύζυγο, αλλά βρε κορίτσια βλέπω πως το θέμα παιδί όλους αυτούς τους μήνες τον έχει κάπως επηρεάσει στο ψυχολογικό κομμάτι με αποτέλεσμα η απόδοση να μην είναι αυτή που "θα έπρεπε" να είναι.. δηλαδή δεν ήταν έτσι πριν ανακαλυφθεί το πρόβλημα.. πφ! τέλος πάντων ελπίζω σιγά σιγά να μπορέσει να επανέλθει στης εργοστασιακές ρυθμίσεις.  Εγώ σε άλλα νέα με το που είχα την επαφή το Σάββατο, σήμερα είχα συμπτώματα ουρολήμοξης.. ευτυχώς έχω τα χαπάκια μου γι' αυτό τη δουλειά και προλαβαίνω την ταλαιπωρία.. αλλά είχα καιρό η αλήθεια να τα χρειαστώ.. μάλλον τώρα είναι πιο ευαίσθητη η περιοχή και γι' αυτό το λόγο συνέβει αυτό. Τεσπα! ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα. Έχω βέβαια και κάποια πονάκια στην περιοχή τα οποία δεν μπορώ να προσδιορίσω. Θέλω να ρθει η περίοδος να δω που βαδίζουμε γενικότερα. Την Παρασκευή είχα και το ραντεβού με τον αιματολόγο. Σε γενικές γραμμές ο άνθρωπος συμφώνησε με την άποψη του εξωσωματικού ότι δεν χρειάζεται να μπω σε διαδικασία εξετάσεων για θρομβοφιλία γιατί δεν έχω ιστορικό, ούτε στην οικογένεια γενικότερα, και κατά πάσα περίπτωση η αποβολή ήταν τυχαίο γεγονός. Να πάω σε δεύτερη εξωσωματική χωρίς πρόβλημα και να ακολουθήσω το πρωτόκολλο που θα μου δώσει ο εξωσωματικός χωρίς πρόβλημα, είτε είναι με αντιπικτικά είτε όχι. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω δύο αυτή τη φορά για μεγιστοποίηση επιτυχίας. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω προεμφυτευτικό στα ήδη ξατεψυγμένα πριν τα βάλω για να μην έχω ξανά αυτή την ταλαιπωρία με εμφυτεύσεις και αποβολές..
    • Άσε με!!! Το βλέπω και δεν μπορώ να κάνω και τίποτα να το σταματήσω. Σκέψου εχθές έγινε 7 μηνών, έχει ήδη βγάλει 6 δόντια και στέκεται όρθια πια μόνη της! Υγ. Ελπίζω κι εύχομαι να με αξιώσει κι εμένα κάποια στιγμή ο Θεός να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδάκι. Αν και νομίζω πως το χάνω σιγά σιγά αυτό το τραίνο!
    • Κορίτσι μου έχω να γράψω πολύ καιρό και μπαίνοντας να γράψω είδα πρώτο το μήνυμα σου…μην βαζεις τον εαυτό σου σε αυτή τη διαδικασία, να νιώθεις τύψεις επειδή κάποιος σου είπε κάτι, είσαι η μαμά της και ξέρεις καλύτερα τι είναι το καλύτερο για εσάς. Για να σου το εδειξε η παιδίατρος που είναι ειδικός κάτι θα ξέρει παραπάνω από τον κάθε άνθρωπο που θα σου πει την δική του άποψη. Νομίζω όλοι μα όλοι χρησιμοποιούμε αυτή την στάση για το ρέψιμο είναι η πιο αποτελεσματική, εγώ προσωπικά του έχω μια ελαφριά κλήση προς τα μπρος ώστε όντως να μην πηγαίνει πολύ πίεση στην σπονδυλική στήλη που δεν κάνει. Για το πλάι εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει όχι για λόγους ασφαλείας όχι για το αν θα πάθει κάτι επειδή είναι κουλουριαμσενα και έτσι από την πρώτη μέρα τον έβαζα στην πλάτη μόνο. (Όταν τον βάζω στο πλάι μέσα στην ημέρα κάνει τους καλύτερους ύπνους) Όσο για το φασκιωμα το κάθε μωράκι είναι διαφορετικό! Εμένα ο δικός μου αν πας να τον τυλίξεις οριακά θα σε δαγκώσει θέλει τα χέρια ελεύθερα, όμως αν χτυπιέται του βάζω το love to dream swaddle που είναι με τα χεράκια πάνω, ηρεμεί και τον παίρνει ο ύπνος. Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό και η κάθε μαμά ξέρει τι να κάνει για το μωρό της μην βασανίζεσαι άδικα ❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...