Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΙΓΟ ΘΑΡΡΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ 24ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΡΙΧΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΙΝΟΜΥΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΥΠΟΦΕΡΩ ΠΟΛΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩ. ΔΕΝ ΕΞΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ? ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΦΟΣΟΝ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ, ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.

ΛΙΖΑΚΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΣΟ. ΣΕ ΡΩΤΟΥΣΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΕΝΑΤΑ71 γειά σου η αδελφή μου είχε ινομοίωμα και έμεινε έγκυος και τελικά απέβαλε εξαιτίας αυτού!!!! δεν θυμάμαι πόσο μεγάλο ήταν, πάντως έκανε αφαίρεση και ξανα έμεινε έγκυος!!!

δεν θέλω να σε τρομάξω γιατί κάθε παρίπτωση είναι διαφορετική!!!

εγώ σου εύχομαι όλα να πάνε πολύ καλά στην εγκυμοσύνη σου....., αλλά γιατί δεν το αφαίρεσες ώστε να μην έχεσις προβλήματα με την κύηση?

PENATA ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΟΜΥΩΜΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ?ΕΧΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜ.ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ?

koritsaki και εγω οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη μου οταν μετα εκανα την αυχενικη μου ειχε πει ο γιατρος οτι εχω ενα ινομυωμα 2 εκατοστων και οτι πρεπει να το παρακολουθουμε αλλα μετα δεν μας απασχολησε παλι.....αλλωστε τις τελευταιες φορες που πηγα στον γιατρο δεν ειχε δει τιποτα....τι να πω?????

ρενατα μου καλησπερα..καταρχην ποσα εκατοστα ειναι το ινομυωμα κ που βρισκετε....

εχω ενα ινομυωμα που το ανακαλυψαμε στην 12 εβομαδα 10 εκατοστα εξωτερικο κατω αριστερα προς τα πισω...το μονο προβλημα που ειχα με το ινομυωμα ηταν οτι γεννησα με καισαρικη επειδη δεν αφηνε το μωρο να γυρισει αναποδα....10 μηνες μετα αφου γεννησα ξαναεμεινα εγκυος κ ειδαμε οτι ειχε παει στα 5 εκατοστα....κ δεν ξαναμεγαλωσε...κ τωρα τοσο ειναι...

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη απο 2ο μηνα ειχα τρομερους πονους απο την δεξια πλευρα κ ο γιατρος μου ελεγε οτι εφταιγε το ινομυωμα βεβαια αφου το εψαξα τωρα πια κ με τα prepar που μου εδωσε το πιθανοτερο ηταν να ειχα συσπασεις...στην δευτερη εγκυμοσυνη μεχρι τον 5ο μηνα δεν καταλαβα οτι ημουν εγκυος ειχα μια αψογη εγκυμοσυνη που βεβαια δεν ειχε καλο τελους γιατι διακοπη λογω σοβαρων προβληματων του μωρου...

φυσικα οι περισσοτεροι γιατροι δεν προχορουν στην αφαιρεσει μεγαλον ινομυωματων γιατι μπορει να προκαλεσουν αλλα προβληματα στην μητρα...συνηθως αφαιρουν αυτα που βρισκοντε μεσα στην μητρα κ αυτα υπαρχει πιθανοτητα να εχουν αναμειξη σε αποβολλες...

εγω το εψαξα αρκετα το θεμα απο την στιγμη που το γνωριζω 2 χρονια...κανενας δεν περνει ευθυνη να μου το αφαιρεση κ να ειναι απολυτα σιγουρος οτι δεν θα παθω μητροραγια στο χεειρουργειο...επισης το δικο μου τωρα πια εγινε σαν οργανο του σωματος κ δεν ενοχλει...ελπιζω να σε ηρεμησα λιγο γιατι εγω δεν ειχα κ την καλυτερη εγκυμοσυνη στο πρωτο μου παιδακι να φανταστεις απο τον 6ο κ μετα δεν μπορουσα να περπατησω...αλλα δεν τον πιστευω πια οτι εφταιγε το ινομυωμα...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ARGI MOY ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ 13 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ 11 ΧΙΛ. ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ.

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΟΜΥΩΜΑ. ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ.

ΡΑΦΑΕΛ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΝΟΜΥΩΜΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ. ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 7 Χ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΗΣΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...