Μετάβαση σε περιεχόμενο

τριτο γευμα και νυχτερινα ξυπνηματα

Recommended Posts

ο μικρος μου απο τοτε που αρχισα να του δινω καθημερινα τριτο γευμα (πριν 1-2 εβδομαδες,ενω μεχρι τοτε του εδινα σπανια και επεμενα σε απογευματινουσ θηλασμους)ξυπναει ΣΥΝΕΧΕΙΑ το βραδυ.Σιγουρα δεν το κανει απο πεινα ,αν και παντοτε θηλαζει για να ξανακοιμηθει αλλα γιατι συνεπεσε αυτη η συμπεριφορα με το τριτο γευμα ?μεχρι τοτε ξυπνουσε μονο 3-4 φορεσ.θα σκασω γιατι μου φαινεται πως ενοχλειται απο κατι βγαζει και 5 ο δοντακι το οποιο ομως ηδη εχει σκασει και βγαινει κανονικα οποτε δε νομιζω πως φταιει και αυτο. ειμαστε 10,5 μηνων και νιωθω οτι οσο μεγαλωνει γινεται μαμακιασ ειναι κολλημενος πανω μου το μπαμπα του τον εχει στο φτυσιμο ,δε καθεται καθολου μαζι του και αν λειπω απο το σπιτι κλαιει συνεχεια , κοιμαται πια μονιμα μαζι μου και δειχνει σημαδια εξαρτησης

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Γλαυκι.

Καταρχην να σου πω οτι ολα τα αγορακια το κανουν αυτο.

Ειναι φυσικη διαδικασια να κολλησει πανω σου και δεν το κανει γιατι ειναι μαμακιας.

Καταλαβαινει οτι ειναι ενα ανεξαρτητο σωμα απο σενα και αυτο τον φοβιζει.

Προσπαθησε να μην τον αποπαιρνεις και καθιστε να παιξετε οι τρεις σς με τον αντρα σου και σιγα σιγα αποχωρησε απο το δωματιο για να τους δωσεις χρονο στους δυο τους.

Αχ σε λιγους μηνες που δεν θα σε θελει οπως ολα τα παιδακια να δεις τι δυσκολο θα ναι :(

Οσο για τα ξυπνηματα απο σω μπορω να υποθεσω ειναι επειδη του λειπεις ξυπναει για να θηλασει επειδη του εβαλες καινουργιο γευμα.

Δεν ειναι απο την πεινα αλλα απο ανασφαλεια και θελει την μανουλα του μωρε!

Υπομονη και πιστευω θα συνηθισει την αλλαγη.

Δεν μπορεις να ξερεις γιατι κλαιει... Μπορει να ειναι τα δοντια του. Κι εμενα η μικρη με εχει τσακισει εδω κ μια βδομαδα ξυπναει καθε βραδυ. Χτες ξυπνησε στις 3 κ μετα στις 5.30... Την παιρνω κ κοιμαται μαζι μου κ την πηγαινω στην κουνια πιο μετα. Προσπαθω να καταλαβω τι την ενοχλει. Ο ανδρας μου λεει να της δωσουμε ξενο γαλα, εγω επιμενω μονο θηλασμο γιατι δεν μπορει να ειναι απο πεινα, μια φορα προχτες νες στην βδομαδα που ξυπναει δεν ξυπνησε καθολου. Δυο βδομαδες μου εμειναν να χρονισει κ μετα θα σταματησω τον θηλασμο.

Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν εχουν ωραρια τα μωρα. Μονο μην του δωσεις γαλα οταν ξυπναει το βραδυ γιατι θα μαθει ετσι κ θα φας πακετο. Βεβαια κ αυτο που κανουμε να κοιμουνται μαζι μας παλι δεν ειναι καλο... Τι να πω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
    • @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
    • Μη περιμένεις οι παιδίατροι να σε συμβουλεύσουν στο θηλασμό... Και μη διαβάζεις δεξιά αριστερά.. Συμβουλεύσου μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού και θα απομυθοποιήσεις πολλά, πέρα από τη στήριξη στο σωστό θηλασμό που θα έχεις για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες.. εφόσον επιθυμείς πραγματικά να θηλάσεις φυσικά.. δεν είναι κάτι εύκολο ούτε το καταφέρνουν όλες οι γυναίκες! Και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ντροπή να πεις ότι δεν θέλω να θηλάσω, δε μου βγαίνει κτλ..! Ο θηλασμός είναι όμορφος όταν η γυναίκα νοιώθει καλά θηλάζοντας.. δε πρέπει να πιέζεται (ψυχικά ή σωματικά) για να το καταφέρει!
    • Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...