Μετάβαση σε περιεχόμενο

τριτο γευμα και νυχτερινα ξυπνηματα


Recommended Posts

ο μικρος μου απο τοτε που αρχισα να του δινω καθημερινα τριτο γευμα (πριν 1-2 εβδομαδες,ενω μεχρι τοτε του εδινα σπανια και επεμενα σε απογευματινουσ θηλασμους)ξυπναει ΣΥΝΕΧΕΙΑ το βραδυ.Σιγουρα δεν το κανει απο πεινα ,αν και παντοτε θηλαζει για να ξανακοιμηθει αλλα γιατι συνεπεσε αυτη η συμπεριφορα με το τριτο γευμα ?μεχρι τοτε ξυπνουσε μονο 3-4 φορεσ.θα σκασω γιατι μου φαινεται πως ενοχλειται απο κατι βγαζει και 5 ο δοντακι το οποιο ομως ηδη εχει σκασει και βγαινει κανονικα οποτε δε νομιζω πως φταιει και αυτο. ειμαστε 10,5 μηνων και νιωθω οτι οσο μεγαλωνει γινεται μαμακιασ ειναι κολλημενος πανω μου το μπαμπα του τον εχει στο φτυσιμο ,δε καθεται καθολου μαζι του και αν λειπω απο το σπιτι κλαιει συνεχεια , κοιμαται πια μονιμα μαζι μου και δειχνει σημαδια εξαρτησης

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Γλαυκι.

Καταρχην να σου πω οτι ολα τα αγορακια το κανουν αυτο.

Ειναι φυσικη διαδικασια να κολλησει πανω σου και δεν το κανει γιατι ειναι μαμακιας.

Καταλαβαινει οτι ειναι ενα ανεξαρτητο σωμα απο σενα και αυτο τον φοβιζει.

Προσπαθησε να μην τον αποπαιρνεις και καθιστε να παιξετε οι τρεις σς με τον αντρα σου και σιγα σιγα αποχωρησε απο το δωματιο για να τους δωσεις χρονο στους δυο τους.

Αχ σε λιγους μηνες που δεν θα σε θελει οπως ολα τα παιδακια να δεις τι δυσκολο θα ναι :(

Οσο για τα ξυπνηματα απο σω μπορω να υποθεσω ειναι επειδη του λειπεις ξυπναει για να θηλασει επειδη του εβαλες καινουργιο γευμα.

Δεν ειναι απο την πεινα αλλα απο ανασφαλεια και θελει την μανουλα του μωρε!

Υπομονη και πιστευω θα συνηθισει την αλλαγη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν μπορεις να ξερεις γιατι κλαιει... Μπορει να ειναι τα δοντια του. Κι εμενα η μικρη με εχει τσακισει εδω κ μια βδομαδα ξυπναει καθε βραδυ. Χτες ξυπνησε στις 3 κ μετα στις 5.30... Την παιρνω κ κοιμαται μαζι μου κ την πηγαινω στην κουνια πιο μετα. Προσπαθω να καταλαβω τι την ενοχλει. Ο ανδρας μου λεει να της δωσουμε ξενο γαλα, εγω επιμενω μονο θηλασμο γιατι δεν μπορει να ειναι απο πεινα, μια φορα προχτες νες στην βδομαδα που ξυπναει δεν ξυπνησε καθολου. Δυο βδομαδες μου εμειναν να χρονισει κ μετα θα σταματησω τον θηλασμο.

Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν εχουν ωραρια τα μωρα. Μονο μην του δωσεις γαλα οταν ξυπναει το βραδυ γιατι θα μαθει ετσι κ θα φας πακετο. Βεβαια κ αυτο που κανουμε να κοιμουνται μαζι μας παλι δεν ειναι καλο... Τι να πω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...